Povezane vesti
Kompletno obraćanje Christiana Schmidta
Al Jazeera 27.04.2023
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt donio je odluku tvrdeći da će na taj način deblokirati imenovanje Vlade Federacije Bosne i Hercegovine. “Tom odlukom želim omogućiti Predstavničkom domu da ispuni svoju ustavnu dužnost i glasa o… »
Šmit: Doneo sam odluku o deblokadi formiranja vlasti u Federaciji BiH
Euronews 27.04.2023
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit izjavio je da je doneo odluku o deblokadi formiranja vlasti u Federaciji BiH. "Znate kada vas zovem u OHR da imam važno obaveštenje za vas. Vodeći princip koji sledim je onaj princip koji je dobar… »
Šmit: Doneo sam odluku o deblokadi formiranje Vlade fbih
Telegraf 27.04.2023
Ovom odlukom, kako kaže, želi da okonča zastoj i omogući Predstavničkom domu da glasa za imenovanje nove vlade. Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit izjavio je danas da je doneo odluku o deblokadi formiranja vlasti u Federaciji BiH… »
Vesti dana »
SZO upozorava na nove toplotne talase u Evropi: Manje od polovine zemalja ima plan zaštite stanovništva
Insajder pre 2 satajoš 26 povezanih
Svetsko prvenstvo uživo: Zašto fudbaleri prave rupe na kopačkama? Belgijanci prozivaju Trampa kako stignu
Nova pre 23 minutajoš 98 povezanih
Na dnevnom redu objedinjena rasprava o 18 tačaka, deo opozicije ometao govor ministarke Đurđević Stamenkovski
RTS pre 23 minutajoš 18 povezanih
Đoković danas oko 17 časova igra protiv Ože-Alijasima u četvrtfinalu Vimbldona
Dnevnik pre 1 satjoš 30 povezanih
Tri osobe povređene u sudaru autobusa, kombija i automobila kod Platičeva, sva vozila izgorela
RTS pre 13 minutajoš 20 povezanih