Повезане вести
Комплетно обраћање Цхристиана Сцхмидта
Ал Јазеера 27.04.2023
Високи представник у Босни и Херцеговини Цхристиан Сцхмидт донио је одлуку тврдећи да ће на тај начин деблокирати именовање Владе Федерације Босне и Херцеговине. “Том одлуком желим омогућити Представничком дому да испуни своју… »
Шмит: Донео сам одлуку о деблокади формирања власти у Федерацији БиХ
Еуроневс 27.04.2023
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит изјавио је да је донео одлуку о деблокади формирања власти у Федерацији БиХ. "Знате када вас зовем у ОХР да имам важно обавештење за вас. Водећи принцип који следим је… »
Шмит: Донео сам одлуку о деблокади формирање Владе фбих
Телеграф 27.04.2023
Овом одлуком, како каже, жели да оконча застој и омогући Представничком дому да гласа за именовање нове владе. Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит изјавио је данас да је донео одлуку о деблокади формирања… »
Вести дана »

Дачић о случају пада надстрешнице: Не може се унапред одбацити питање да ли је дошло до саботаже, диверзије или тероризма
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

(Фото) "ушао у кривину са 120 на сат, није могао да исправи аутобус": Стручњаци о језивој саобраћајки код Сремске Митровице: Једна ствар је могла да спречи трагедију
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Фајненшел тајмс: Трамп рекао Зеленском да прихвати руске услове; Москва заузела Полтавку у Запорошкој области
РТС пре 28 минутајош 3 повезане