Povezane vesti
Mirjana Bobić Mojsilović promovisala novi roman
Dnevnik 27.04.2023
BEOGRAD: Roman "Sazvežđe svitaca" je velika knjiga, kojom Mirjana Bobić Mojsilović otvara novo poglavlje svog kniževnog stvaralaštva, ocenjeno je večeras na promociji izdanja u knjižari Delfi u Studentskom kulturnom centru Beograda. "Mi smo svici… »
"Knjige nam omogućuju da živimo dva puta": Mirjana Bobić Mojsilović o novom romanu "Sazvežđe svitaca"
Blic 27.04.2023
Bilo mi je jako teško da mojim junacima dam nadu, u trenucima u kojima sam je i sama gubila, kaže Mirjana Bobić Mojsilović. Novi roman Mirjane Bobić Mojsilović „Sazvežđe svitaca“ (Laguna) donosi priču o iskupljenju i ljudima koje može spasti… »
Vesti dana »
Gligorijević: Ne bih ponižavala srednjoškolce da sam na mestu funkcionera, mladi su, imaju ideale
N1 Info pre 50 minutajoš 21 povezana
Napad na kanal Ibar-Lepenac ugrozio snabdevanje Kosova vodom i strujom; Kurti optužio Beograd, Petković nudi pomoć
Glas Amerike pre 50 minutajoš 57 povezanih
"Suština nije u tome da vam neko podilazi": Vučić na tribini sa mladima: Moraju brže da sazrevaju i razumeju ne laku situaciju (video)
Blic pre 50 minutajoš 15 povezanih
Bivši gradonačelnik Gračanice: Stvara se nova kriza na Kosovu, moguće zloupotrebe
N1 Info pre 26 minutajoš 11 povezanih