Повезане вести

Из минута у минут: Евролига жестоко ударила Партизан! Суспензије за кошаркаше оба тима а клубови морају да плате!

Из минута у минут: Евролига жестоко ударила Партизан! Суспензије за кошаркаше оба тима а клубови морају да плате!

Мондо 28.04.2023
Евролига је пресудом казнила Реал Мадрид и Партизан због туче на утакмици и одузела клубовима право жалбе. Тако је, уз велики ударац за црно-беле, закључила случај хаоса у Шпанији. Прочитајте све што се догађало прошле утакмице… »
Пантер одговорио Љуљу

Пантер одговорио Љуљу

Политика 28.04.2023
Кошаркаш Партизана Кевин Пантер одговорио је на извињење које је упутио капитен Реал Мадрида Серхио Љуљ после чијег неспортског фаула је дошло до опште туче на терену. Данте Егзум је током сукоба теже повређен након што га је… »
Пантер постидео провокатора Љуља! Након бедног ударца и "извињења" - јавио се капитен Партизана

Пантер постидео провокатора Љуља! Након бедног ударца и "извињења" - јавио се капитен Партизана

Мондо 28.04.2023
Капитен црно-белих Кевин Пантер огласио се после "извињења" Серхија Љуља у коме је све споменуо сем Американца. Капитен црно-белих Кевин Пантер огласио се после "извињења" Серхија Љуља у коме је све споменуо сем… »
Нанели: Надам се да ће нам све бити опроштено

Нанели: Надам се да ће нам све бити опроштено

Спорт клуб 28.04.2023
Кошаркаш Партизана Џејмс Нанели огласио се на твитеру поводом туче која се догодила на крају утакмице између црно-белих и Реал Мадрида, у четвртак увече. „У вези са синоћним догађајима, то није слика којом ми као играчи желимо… »
ФОТО Пантер прекинуо ћутање: Са четири речи бацио „гробаре“ у транс и жестоко одговорио на провокацију

ФОТО Пантер прекинуо ћутање: Са четири речи бацио „гробаре“ у транс и жестоко одговорио на провокацију

Нова 28.04.2023
Једини кошаркаш Партизана који се огласио након хаоса у Мадриду био је капитен црно-белих. Кевин Пантер је одлучио да се огласи на Твитеру након меча Партизана и Реала у другом мечу плеј-офа. Црно-бели су славили са 95.80, при… »
"Ућутите"! Кевин Пантер о хаосу у Мадриду

"Ућутите"! Кевин Пантер о хаосу у Мадриду

Вечерње новости 28.04.2023
ПАРТИЗАН је и други пут у два дана победио Реал у Мадриду - 95:80, а меч је протекао у сенци туче играча два тима, коју је започео Серхио Љуљ, а наставио Кевин Пантер... Фото: ЕПА На крају је најгори био Гершон Јабуселе, коме… »
Руди Фернандез: Морамо да се извинимо нашим навијачима и кошарци уопштено, ми смо два пријатељска клуба и ово више не сме да…

Руди Фернандез: Морамо да се извинимо нашим навијачима и кошарци уопштено, ми смо два пријатељска клуба и ово више не сме да…

Данас 28.04.2023
Кошаркаш Реал Мадрида Руди Фернандез честитао је Партизану јер су „били супериорни “ и извинио се „навијачима Реал Мадрида и љубитељима кошарке уопштено“, надајући се да се „ово више неће догодити“. Црно-бели су савладали… »
Нисам започео ср*ње, умукни! Кевин Пантер се огласио и љут је због оваквих наслова!

Нисам започео ср*ње, умукни! Кевин Пантер се огласио и љут је због оваквих наслова!

Мондо 28.04.2023
Капитен Партизана објавио прву поруку после хаоса. Капитен Партизана објавио прву поруку после хаоса Партизанов капитен Кевин Пантер огласио се након поноћи, реагујући на вест једног специјализованог портала о хаосу на утакмици… »
Пантер: Нисам ја почео, сра***

Пантер: Нисам ја почео, сра***

Спорт клуб 28.04.2023
Капитен Партизана Кевин Пантер реаговао је на наводе медија да је он започо тучу у Мадриду. Црно-бели су савладали Реал у „Визинк центру“ 95:80 у утакмици која је прекинута 100 секунди због хаса на терену. Инциденту је претходио… »

Вести дана »