Povezane vesti
Dodik: I jači od Bećirovića su pokušali da mi uvedu sankcije
Politika 28.04.2023
BANjALUKA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je, nakon što je član predsedništva BiH Denis Bećirović zatražio od EU da mu uvede sankcije, da su ''i jači od njega'' to pokušavali, ali da nisu uspeli. ''Ne znam šta da govorim, malo jači od… »
"Jači od njega su pokušali da mi uvedu sankcije" Dodik: Bećirović je beznačajan
Večernje novosti 28.04.2023
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je, nakon što je član predsedništva BiH Denis Bećirović zatražio od EU da mu uvede sankcije, da su ''i jači od njega'' to pokušavali, ali da nisu uspeli. Foto: printskrin RTS - Ne znam šta da govorim… »
Dodik: I jači od Bećirovića su pokušali da mi uvedu sankcije
RTV 28.04.2023
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je, nakon što je član predsedništva BiH Denis Bećirović zatražio od EU da mu uvede sankcije, da su ''i jači od njega'' to pokušavali, ali da nisu uspeli. ''Ne znam šta da govorim, malo jači od… »
Dodik poručio Bećiroviću: I jači su pokušali da mi uvedu sankcije
Sputnik 28.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je, nakon što je član predsedništva BiH Denis Bećirović zatražio od EU da mu uvede sankcije, da su „i jači od njega“ to pokušavali, ali da nisu uspeli. „Ne znam šta da govorim, malo jači od njega su… »
Vesti dana »

Poginula 21 osoba, među njima i devojčica (10): Školski autobus prešao u suprotnu traku, pa sleteo u jarak: Užas u Keniji (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Putin ne može da preživi da izgubi rat, a Zelenski kraj rata": Bliži se sastanak Trampa i ruskog lidera, naši analitičari: Jedno je sigurno - Ukrajina će biti žrtvovana!
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Sastajem se s Putinom vrlo brzo, Zelenski neka se spremi da potpiše": Tramp upravo najavio razmenu teritorija: "Lokacija će mnoge usrećiti"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Tenzije na severu Kosova: Jednoj osobi pritvor zbog pretnji tokom Džez festivala, druga puštena uz izrečenu kaznu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana