Povezane vesti
Dodik: I jači od Bećirovića su pokušali da mi uvedu sankcije
Politika 28.04.2023
BANjALUKA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je, nakon što je član predsedništva BiH Denis Bećirović zatražio od EU da mu uvede sankcije, da su ''i jači od njega'' to pokušavali, ali da nisu uspeli. ''Ne znam šta da govorim… »
"Jači od njega su pokušali da mi uvedu sankcije" Dodik: Bećirović je beznačajan
Večernje novosti 28.04.2023
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je, nakon što je član predsedništva BiH Denis Bećirović zatražio od EU da mu uvede sankcije, da su ''i jači od njega'' to pokušavali, ali da nisu uspeli. Foto: printskrin RTS - Ne znam šta da… »
Dodik: I jači od Bećirovića su pokušali da mi uvedu sankcije
RTV 28.04.2023
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je, nakon što je član predsedništva BiH Denis Bećirović zatražio od EU da mu uvede sankcije, da su ''i jači od njega'' to pokušavali, ali da nisu uspeli. ''Ne znam šta da govorim, malo… »
Dodik poručio Bećiroviću: I jači su pokušali da mi uvedu sankcije
Sputnik 28.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je, nakon što je član predsedništva BiH Denis Bećirović zatražio od EU da mu uvede sankcije, da su „i jači od njega“ to pokušavali, ali da nisu uspeli. „Ne znam šta da govorim, malo jači… »
Vesti dana »
Posle eksplozije i oštećenja kanala Ibar - Lepenac: U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom
Kurir pre 47 minutajoš 6 povezanih
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 5 satijoš 1 povezana