Povezane vesti
Dodik: I jači od Bećirovića su pokušali da mi uvedu sankcije
Politika 28.04.2023
BANjALUKA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je, nakon što je član predsedništva BiH Denis Bećirović zatražio od EU da mu uvede sankcije, da su ''i jači od njega'' to pokušavali, ali da nisu uspeli. ''Ne znam šta da govorim, malo jači od… »
"Jači od njega su pokušali da mi uvedu sankcije" Dodik: Bećirović je beznačajan
Večernje novosti 28.04.2023
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je, nakon što je član predsedništva BiH Denis Bećirović zatražio od EU da mu uvede sankcije, da su ''i jači od njega'' to pokušavali, ali da nisu uspeli. Foto: printskrin RTS - Ne znam šta da govorim… »
Dodik: I jači od Bećirovića su pokušali da mi uvedu sankcije
RTV 28.04.2023
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je, nakon što je član predsedništva BiH Denis Bećirović zatražio od EU da mu uvede sankcije, da su ''i jači od njega'' to pokušavali, ali da nisu uspeli. ''Ne znam šta da govorim, malo jači od… »
Dodik poručio Bećiroviću: I jači su pokušali da mi uvedu sankcije
Sputnik 28.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je, nakon što je član predsedništva BiH Denis Bećirović zatražio od EU da mu uvede sankcije, da su „i jači od njega“ to pokušavali, ali da nisu uspeli. „Ne znam šta da govorim, malo jači od njega su… »
Vesti dana »
Poslanici razmatrali amandmane na set trgovinskih zakona; verbalni okršaj Selakovića i poslanika opozicije
RTS pre 2 satajoš 32 povezane
Incidenti na izborima na Medicinskom fakultetu: Zašto je važan Studentski parlament
BBC News pre 37 minutajoš 49 povezanih
POLUVREME - Brutalni Vil Klajburn, Zvezda daleko od pobede u "Blaugrani"
Sportske.net pre 11 minutajoš 39 povezanih
Stanković: Železničar je nezgodan protivnik, ali znamo naš cilj
Radio sto plus pre 1 satjoš 50 povezanih