Povezane vesti
Danas: Vučić nije primljen u bolnicu, kaže da je dobrog zdravstvenog stanja
N1 Info 28.04.2023
Predsednik Aleksandar Vučić u četvrtak uveče nije hitno primljen u bolnicu, kako su mnogi mediji objavili, potvrđeno je za Danas u kabinetu predsednika. Predsednik nije primeljn u bolnicu, potvrđeno je za Danas, a Vučić je rekao Sputnjiku da je „dobrog… »
Vučić ekskluzivno za Sputnjik: Dobro sam, idem u obilazak Srbije
Sputnik 28.04.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je ekskluzivno za Sputnjik, posle medijskih napisa da je hitno primljen u bolnicu, da je dobrog zdravstvenog stanja i da danas ide u planirani obilazak Zaječarskog okruga. „Dobro sam. Idem u obilazak po Srbiji… »
Vučić demantovao zdravstvene probleme, danas obilazi Zaječarski okrug
Bujanovačke 28.04.2023
Bujanovac, Beograd, 28. maj 2023. (Foto Bujanovačke arhiva) – „Dobro sam. Idem u obilazak po Srbiji danas od 12 sati“, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle medijskih napisa da je hitno primljen u bolnicu. Vučić je to rekao za Sputnjik a… »
Dobro sam, idem u obilazak Srbije! Predsednik Vučić se oglasio o svom zdravstvenom stanju!
Pravda 28.04.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je posle medijskih napisa da je hitno primljen u bolnicu, da je dobrog zdravstvenog stanja i da danas ide u planirani obilazak Zaječarskog okruga. - Dobro sam. Idem u obilazak po Srbiji danas od 12 sati - kazao… »
Vučić nakon navoda da je bio u bolnici: Dobro sam, idem u obilazak Srbije
Radio 021 28.04.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle medijskih napisa da je hitno primljen u bolnicu, izjavio je da je dobrog zdravstvenog stanja. Dodao je da danas ide u planirani obilazak Zaječarskog okruga, prenosi Sputnjik. "Dobro sam. Idem u obilazak po… »
Predsednik Vučić se oglasio o svom zdravstvenom stanju
Telegraf 28.04.2023
"Dobro sam. Idem u obilazak po Srbiji danas od 12 sati", kazao je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dobrog zdravstvenog stanja i da danas ide u planirani obilazak Zaječarskog okruga. On je izjavu dao za Sputnjik. "Dobro sam. Idem… »
Mediji: Vučić hitno primljen u bolnicu
Danas 28.04.2023
Beogradski mediji prenose da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić hitno primljen u bolnicu. B92.net prenosi da im je ova informacija nezvanično potvrđena. Vučić je primljen u bolnicu, ali ne na VMA, kako se pisalo danas na društvenim mrežama gde su… »
Vesti dana »
Tramp za Politiko: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Novi magazin pre 10 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 32 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 46 povezanih
Od danas možete pratiti cene u prodavnicama u Srbiji iz fotelje: Evo kako
B92 pre 2 satajoš 29 povezanih