Povezane vesti
Danas: Vučić nije primljen u bolnicu, kaže da je dobrog zdravstvenog stanja
N1 Info 28.04.2023
Predsednik Aleksandar Vučić u četvrtak uveče nije hitno primljen u bolnicu, kako su mnogi mediji objavili, potvrđeno je za Danas u kabinetu predsednika. Predsednik nije primeljn u bolnicu, potvrđeno je za Danas, a Vučić je rekao Sputnjiku da je… »
Vučić ekskluzivno za Sputnjik: Dobro sam, idem u obilazak Srbije
Sputnik 28.04.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je ekskluzivno za Sputnjik, posle medijskih napisa da je hitno primljen u bolnicu, da je dobrog zdravstvenog stanja i da danas ide u planirani obilazak Zaječarskog okruga. „Dobro sam. Idem u obilazak po… »
Vučić demantovao zdravstvene probleme, danas obilazi Zaječarski okrug
Bujanovačke 28.04.2023
Bujanovac, Beograd, 28. maj 2023. (Foto Bujanovačke arhiva) – „Dobro sam. Idem u obilazak po Srbiji danas od 12 sati“, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle medijskih napisa da je hitno primljen u bolnicu. Vučić je to rekao za… »
Dobro sam, idem u obilazak Srbije! Predsednik Vučić se oglasio o svom zdravstvenom stanju!
Pravda 28.04.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je posle medijskih napisa da je hitno primljen u bolnicu, da je dobrog zdravstvenog stanja i da danas ide u planirani obilazak Zaječarskog okruga. - Dobro sam. Idem u obilazak po Srbiji danas od 12 sati -… »
Vučić nakon navoda da je bio u bolnici: Dobro sam, idem u obilazak Srbije
Radio 021 28.04.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle medijskih napisa da je hitno primljen u bolnicu, izjavio je da je dobrog zdravstvenog stanja. Dodao je da danas ide u planirani obilazak Zaječarskog okruga, prenosi Sputnjik. "Dobro sam. Idem u obilazak po… »
Predsednik Vučić se oglasio o svom zdravstvenom stanju
Telegraf 28.04.2023
"Dobro sam. Idem u obilazak po Srbiji danas od 12 sati", kazao je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dobrog zdravstvenog stanja i da danas ide u planirani obilazak Zaječarskog okruga. On je izjavu dao za Sputnjik. "Dobro sam… »
Mediji: Vučić hitno primljen u bolnicu
Danas 28.04.2023
Beogradski mediji prenose da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić hitno primljen u bolnicu. B92.net prenosi da im je ova informacija nezvanično potvrđena. Vučić je primljen u bolnicu, ali ne na VMA, kako se pisalo danas na društvenim mrežama gde… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti iz Niša upozoravaju da BIA pokušava da napravi razdor među njima: Protesti u Beogradu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici…
Nova pre 21 minutajoš 64 povezane
Podnet optužni predlog protiv troje osumnjičenih za napad na studente FDU
Vreme pre 7 satijoš 22 povezane
Izborni proces u OKS-u se odlaže „na insistiranje državnog vrha Srbije“
Nedeljnik pre 7 satijoš 6 povezanih