Повезане вести
Данас: Вучић није примљен у болницу, каже да је доброг здравственог стања
Н1 Инфо 28.04.2023
Председник Александар Вучић у четвртак увече није хитно примљен у болницу, како су многи медији објавили, потврђено је за Данас у кабинету председника. Председник није примељн у болницу, потврђено је за Данас, а Вучић је рекао… »
Вучиц́ ексклузивно за Спутњик: Добро сам, идем у обилазак Србије
Спутник 28.04.2023
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је ексклузивно за Спутњик, после медијских написа да је хитно примљен у болницу, да је доброг здравственог стања и да данас иде у планирани обилазак Зајечарског округа. „Добро сам… »
Вучић демантовао здравствене проблеме, данас обилази Зајечарски округ
Бујановачке 28.04.2023
Бујановац, Београд, 28. мај 2023. (Фото Бујановачке архива) – „Добро сам. Идем у обилазак по Србији данас од 12 сати“, изјавио је председник Србије Александар Вучић, после медијских написа да је хитно примљен у болницу. Вучић је… »
Добро сам, идем у обилазак Србије! Председник Вучић се огласио о свом здравственом стању!
Правда 28.04.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је после медијских написа да је хитно примљен у болницу, да је доброг здравственог стања и да данас иде у планирани обилазак Зајечарског округа. - Добро сам. Идем у обилазак по Србији… »
Вучиц́ након навода да је био у болници: Добро сам, идем у обилазак Србије
Радио 021 28.04.2023
Председник Србије Александар Вучиц́, после медијских написа да је хитно примљен у болницу, изјавио је да је доброг здравственог стања. Додао је да данас иде у планирани обилазак Зајечарског округа, преноси Спутњик. "Добро сам… »
Председник Вучић се огласио о свом здравственом стању
Телеграф 28.04.2023
"Добро сам. Идем у обилазак по Србији данас од 12 сати", казао је Вучић. Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је доброг здравственог стања и да данас иде у планирани обилазак Зајечарског округа. Он је изјаву дао за… »
Медији: Вучић хитно примљен у болницу
Данас 28.04.2023
Београдски медији преносе да је председник Србије Александар Вучић хитно примљен у болницу. Б92.нет преноси да им је ова информација незванично потврђена. Вучић је примљен у болницу, али не на ВМА, како се писало данас на… »
Вести дана »

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
BBC News пре 2 сатајош 18 повезаних

Нагли пад температуре! Хладније за скоро 10 степени, спремите се за рану јесен!
Ало пре 1 сатјош 22 повезане

Предлог измена Кривичног законика: Свака блокада саобраћајница – кривично дело, предвиђена затворска казна?
Наиссус инфо пре 1 сатјош 2 повезане

Нишки студенти огорчени: Зашто је студент био у ланцима на очевом гробу, а Кристијан Голубовић без њих на мајчиној сахрани?
Решетка пре 1 сатјош 4 повезане