Повезане вести

Министарка Беговић: Без размене података нема развоја нових лекова

Радио сто плус 28.04.2023
Министарка је на РТС-у рекла да један од делова потписаног Меморандума представља и присуство компаније Би-Џи-Ај на Био 4 кампусу те да је ова компанија у Србији отворила један центар за биоинформатику и договорила сарадњу са… »
Беговић: Генетски подаци грађана Србије сигурни

Беговић: Генетски подаци грађана Србије сигурни

Еуроневс 28.04.2023
Министарка науке, технолошког развоја и иновација Јелена Беговић изјавила је данас да грађани Србије могу да буду потпуно сигурни да је држава урадила све да генетски подаци грађана остану у земљи. Јелена Беговић је, гостујући у… »

Бета 28.04.2023
Министарка науке, технолошког развоја и иновација Јелена Беговић изјавила је да Меморандум који је потписан пре неколико дана са компанијом Би-Џи-Ај представља први корак ка научној сарадњи и приступу подацима, с обзиром на то… »
Беговић: Наши генетски подаци остају у земљи и ми управљамо њима

Беговић: Наши генетски подаци остају у земљи и ми управљамо њима

Н1 Инфо 28.04.2023
Ове године почиње градња Био 4 кампуса у Србији. Већ су потписани први уговори, а међу последњима и Меморандум о разумевању са кинеском компанијом Би-Џи-Ај групом. Министарка науке, технолошког развоја и иновација Јелена… »
Беговић: Грађани могу да буду сигурни да наши генетски подаци остају у земљи и да ми управљамо њима

Беговић: Грађани могу да буду сигурни да наши генетски подаци остају у земљи и да ми управљамо њима

РТС 28.04.2023
Ове године почиње градња Био 4 кампуса у Србији. Већ су потписани први уговори, а међу последњима и Меморандум о разумевању са кинеском компанијом Би-Џи-Ај групом. Министарка науке, технолошког развоја и иновација Јелена… »
"Генетски подаци остају у земљи, ми управљамо њима": Министарка Боговић о градњи Био кампуса

"Генетски подаци остају у земљи, ми управљамо њима": Министарка Боговић о градњи Био кампуса

Телеграф 28.04.2023
Министарка је истакла да целокупни развој друштва се базира на сарадњи науке и економије. Ове године почиње градња Био 4 кампуса у Србији. Већ су потписани први уговори, а међу последњима и Меморандум о разумевању са… »

Вести дана »