Povezane vesti
Promenio veru zbog bivše žene i njenih, pa ih otpisao! Dejan surovo iskren - Da padnu ispred mene ne bih pomogao!
Mondo 28.04.2023
Dejan Dragojević je progovorio o odnosu sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević i njenom porodicom, za koje više ne želi ni da čuje. Dejan Dragojević je progovorio o odnosu sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević i njenom porodicom, za koje više ne želi ni… »
Zbog dalile i njene porodice primio islam, SAD ne može da ih smisli! Dejan na distanci: Da padnu ispred mene, ne bih im…
Kurir 28.04.2023
Pobednik „Zadruge 5" Dejan Dragojević obelodanio je da je promenio veru, te iz pravoslavlja prešao u islam, a nedavno je i proslavio Bajram. Zbog ovoga je kako kaže, naišao na brojne osude, a njegova porodica se plašila kako će reagovati okolina. - Ja… »
"Zadrugari su me uhvatili da klanjam": Dejan Dragojević progovorio o promeni vere i sa čime se majka Biljana susreće u…
Blic 28.04.2023
Od trenutka kada je javno priznao da je promenio veru, Dejan Dragojević postao je glavna tema javnosti. Dejan je tokom Ramazana bio u Medinu, zatim u Meku, a sada je priznao da je u Islam prešao pre četiri godine, te da su ga i takmičari tokom njegovom… »
Vesti dana »

Razbuktava se "savršena oluja", Putin se približava ciljevima; Ako padnu ova tri grada...
B92 pre 1 satjoš 35 povezanih

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 264 povezane

Tramp najavljivao kraj rata za 24 sata, a sad okrivio Bajdena: "Rusija ima previše poginulih vojnika"
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana

Dačić kaže da je naredio da se 'zvučni topovi' vrate u magacine, ponudiće ih aerodromu
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 26 povezanih