Повезане вести
Променио веру због бивше жене и њених, па их отписао! Дејан сурово искрен - Да падну испред мене не бих помогао!
Мондо 28.04.2023
Дејан Драгојевић је проговорио о односу са бившом супругом Далилом Драгојевић и њеном породицом, за које више не жели ни да чује. Дејан Драгојевић је проговорио о односу са бившом супругом Далилом Драгојевић и њеном породицом… »
Због далиле и њене породице примио ислам, САД не може да их смисли! Дејан на дистанци: Да падну испред мене, не бих им…
Курир 28.04.2023
Победник „Задруге 5" Дејан Драгојевић обелоданио је да је променио веру, те из православља прешао у ислам, а недавно је и прославио Бајрам. Због овога је како каже, наишао на бројне осуде, а његова породица се плашила како ће… »
"Задругари су ме ухватили да клањам": Дејан Драгојевић проговорио о промени вере и са чиме се мајка Биљана сусреће у…
Блиц 28.04.2023
Од тренутка када је јавно признао да је променио веру, Дејан Драгојевић постао је главна тема јавности. Дејан је током Рамазана био у Медину, затим у Меку, а сада је признао да је у Ислам прешао пре четири године, те да су га и… »
Вести дана »
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 37 минутајош 14 повезаних
Јокић на скок од трипл-дабла у победи Денвера над Шарлотом
Радио сто плус пре 1 минутјош 17 повезаних
Гушиће нас ниски облаци и магла: Биће ово дан пун атмосферских преокрета
Дневник пре 42 минутајош 9 повезаних