Povezane vesti
Promenio veru zbog bivše žene i njenih, pa ih otpisao! Dejan surovo iskren - Da padnu ispred mene ne bih pomogao!
Mondo 28.04.2023
Dejan Dragojević je progovorio o odnosu sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević i njenom porodicom, za koje više ne želi ni da čuje. Dejan Dragojević je progovorio o odnosu sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević i njenom porodicom, za koje više ne… »
Zbog dalile i njene porodice primio islam, SAD ne može da ih smisli! Dejan na distanci: Da padnu ispred mene, ne bih im…
Kurir 28.04.2023
Pobednik „Zadruge 5" Dejan Dragojević obelodanio je da je promenio veru, te iz pravoslavlja prešao u islam, a nedavno je i proslavio Bajram. Zbog ovoga je kako kaže, naišao na brojne osude, a njegova porodica se plašila kako će reagovati okolina… »
"Zadrugari su me uhvatili da klanjam": Dejan Dragojević progovorio o promeni vere i sa čime se majka Biljana susreće u…
Blic 28.04.2023
Od trenutka kada je javno priznao da je promenio veru, Dejan Dragojević postao je glavna tema javnosti. Dejan je tokom Ramazana bio u Medinu, zatim u Meku, a sada je priznao da je u Islam prešao pre četiri godine, te da su ga i takmičari tokom… »
Vesti dana »
Sutra u Srbiji osetno hladnije vreme, oblačno i uglavnom suvo
Novi magazin pre 2 satajoš 19 povezanih
FOTO i VIDEO: Novi Sad zastao i ovog petka, zabeleženo nekoliko incidenata
Moj Novi Sad pre 5 minutajoš 21 povezana
Studenti blokirali Mostarsku petlju: Obustavljen saobraćaj na svim prilazima (foto)
Blic pre 24 minutajoš 30 povezanih
Ministarstvo produžilo ugovor firmama koje su vršile nadzor na pruzi od Novog Sada, uključujući i Ežisu
Nova ekonomija pre 4 satijoš 8 povezanih
(VIDEO) Zašto su hidranti bili bez vode u Los Anđelesu?
Serbian News Media pre 29 minutajoš 31 povezana