Повезане вести

Председник ББЦ-ја поднео оставку због улоге у позајмици Борису Џонсону

Председник ББЦ-ја поднео оставку због улоге у позајмици Борису Џонсону

Глас Америке 28.04.2023
Председник ББЦ-ја Ричард Шарп поднео је оставку у петак после независног извештаја којим је утврђено да је прекршио правила пошто није открио потенцијални сукоб интереса у својој улози у омогућивању позајмице од милион долара… »
Председник ББЦ-а поднео оставку због улоге у позајмици Џонсону

Председник ББЦ-а поднео оставку због улоге у позајмици Џонсону

Слободна Европа 28.04.2023
Председник ББЦ-а Ричард Шарп (Рицхард Схарп) поднео је оставку у петак после независног извештаја о његовој улози у омогућавању позајмице од милион долара тадашњем премијеру Борису Џонсону. Утврђено је да је Шарп прекршио… »
Како је председника Управног одбора Би-Би-Сија Борис Џонсон коштао функције

Како је председника Управног одбора Би-Би-Сија Борис Џонсон коштао функције

РТС 28.04.2023
Председник Управног одбора британског јавног сервиса Би-Би-Си-ја Ричард Шарп поднео је оставку после објављивања извештаја Комесара за јавна именовања чији је један од закључака да његово постављање на ту високу функцију… »
Предсједник ББЦ-а поднио оставку због кредита Бориса Јохнсона

Предсједник ББЦ-а поднио оставку због кредита Бориса Јохнсона

Ал Јазеера 28.04.2023
Рицхард Схарп је поднио оставку како би ‘дао приоритет интересима’ британског јавног сетвиса, након што је ‘ненамјерно’ прекршио правила. Предсједник ББЦ-а Рицхард Схарп поднио је у петак оставку, након што је у извјештају… »
Председник ББЦ поднео оставку због улоге око кредита Бориса Џонсона

Председник ББЦ поднео оставку због улоге око кредита Бориса Џонсона

Еуроневс 28.04.2023
Председник Би-Би-Си (ББЦ) Ричард Шарп поднео је данас оставку након што је у извештају утврђено да су прекршена правила владе око јавних именовања. Јавни медијски сервис је под притиском након што је откривено да је Шарп… »
Председник управног одбора ББЦ поднео оставку због кршења правила о јавним именовањима

Председник управног одбора ББЦ поднео оставку због кршења правила о јавним именовањима

Радио 021 28.04.2023
Председник управног одбора ББЦ Ричард Шарп поднео је данас оставку након што је утврђено да је прекршио кодекс о јавним именовањима. Шарп је у изјави пре објављивања извештаја након истраге коју је водио адвокат Адам Хепинстал… »
Медији и Велика Британија: Председник ББЦ-ја Ричард Шарп поднео оставку због сукоба интереса, умешан и бивши премијер Борис…

Медији и Велика Британија: Председник ББЦ-ја Ричард Шарп поднео оставку због сукоба интереса, умешан и бивши премијер Борис…

BBC News 28.04.2023
Ричард Шарп је поднео оставку после извештаја да није открио умешаност у омогућавање позајмице бившем британском премијеру Борису Џонсону. Председник ББЦ-ја Ричард Шарп поднео је оставку због извештаја о томе да ли је пропустио… »
Председник Би-Би-Сија поднео оставку због умешаности у давање зајма Борису Џонсону

Председник Би-Би-Сија поднео оставку због умешаности у давање зајма Борису Џонсону

РТС 28.04.2023
Након што је у извештају утврђено да је прекршио владин кодекс о јавним именовањима, први човек Управног одбора Би-Би-Сија Ричард Шарп поднео је оставку. Шарп је навео да је у извештају утврђено да "није на прави начин открио… »

Јужне вести 28.04.2023
Гетти Имагес Председник ББЦ-ја Ричард Шарп поднео је оставку због извештаја о томе да ли је пропустио да на прави начин открије умешаност у омогућавање позајмице бившем британском премијеру Борису Џонсону. У извештају је… »
Председник ББЦ-а поднео оставку

Председник ББЦ-а поднео оставку

Инсајдер 28.04.2023
Председник ББЦ Ричард Шарп поднео је оставку након што је у извештају утврђено да су прекршена правила владе око јавних именовања. Јавни медијски сервис је под притиском након што је откривено да је Шарп, донатор Конзервативне… »
Директор ББЦ поднео оставку усред скандала

Директор ББЦ поднео оставку усред скандала

Вести онлине 28.04.2023
Директор британског јавног сервиса (ББЦ) Ричард Шарп дао је отказ усред скандала око наводне умешаности бившег британског премијера Бориса Џонсона у његово именовање за председника ББЦ, саопштила је у петак ова телевизија… »
Директор ББЦ поднео оставку – Џонсон наводно помогао његово именовање

Директор ББЦ поднео оставку – Џонсон наводно помогао његово именовање

Н1 Инфо 28.04.2023
Директор ББЦ Ричард Шарп поднео је оставку, пошто је један извештај показао да је прекршио кодекс о јавним именовањима. Његова оставка се дешава усред скандала око наводне умешаности бившег бритаснког премијера Бориса Џонсона… »

Вести дана »