Повезане вести
Председник ББЦ-ја поднео оставку због улоге у позајмици Борису Џонсону
Глас Америке 28.04.2023
Председник ББЦ-ја Ричард Шарп поднео је оставку у петак после независног извештаја којим је утврђено да је прекршио правила пошто није открио потенцијални сукоб интереса у својој улози у омогућивању позајмице од милион долара… »
Председник ББЦ-а поднео оставку због улоге у позајмици Џонсону
Слободна Европа 28.04.2023
Председник ББЦ-а Ричард Шарп (Рицхард Схарп) поднео је оставку у петак после независног извештаја о његовој улози у омогућавању позајмице од милион долара тадашњем премијеру Борису Џонсону. Утврђено је да је Шарп прекршио… »
Како је председника Управног одбора Би-Би-Сија Борис Џонсон коштао функције
РТС 28.04.2023
Председник Управног одбора британског јавног сервиса Би-Би-Си-ја Ричард Шарп поднео је оставку после објављивања извештаја Комесара за јавна именовања чији је један од закључака да његово постављање на ту високу функцију… »
Предсједник ББЦ-а поднио оставку због кредита Бориса Јохнсона
Ал Јазеера 28.04.2023
Рицхард Схарп је поднио оставку како би ‘дао приоритет интересима’ британског јавног сетвиса, након што је ‘ненамјерно’ прекршио правила. Предсједник ББЦ-а Рицхард Схарп поднио је у петак оставку, након што је у извјештају… »
Председник ББЦ поднео оставку због улоге око кредита Бориса Џонсона
Еуроневс 28.04.2023
Председник Би-Би-Си (ББЦ) Ричард Шарп поднео је данас оставку након што је у извештају утврђено да су прекршена правила владе око јавних именовања. Јавни медијски сервис је под притиском након што је откривено да је Шарп… »
Председник управног одбора ББЦ поднео оставку због кршења правила о јавним именовањима
Радио 021 28.04.2023
Председник управног одбора ББЦ Ричард Шарп поднео је данас оставку након што је утврђено да је прекршио кодекс о јавним именовањима. Шарп је у изјави пре објављивања извештаја након истраге коју је водио адвокат Адам Хепинстал… »
Медији и Велика Британија: Председник ББЦ-ја Ричард Шарп поднео оставку због сукоба интереса, умешан и бивши премијер Борис…
BBC News 28.04.2023
Ричард Шарп је поднео оставку после извештаја да није открио умешаност у омогућавање позајмице бившем британском премијеру Борису Џонсону. Председник ББЦ-ја Ричард Шарп поднео је оставку због извештаја о томе да ли је пропустио… »
Председник Би-Би-Сија поднео оставку због умешаности у давање зајма Борису Џонсону
РТС 28.04.2023
Након што је у извештају утврђено да је прекршио владин кодекс о јавним именовањима, први човек Управног одбора Би-Би-Сија Ричард Шарп поднео је оставку. Шарп је навео да је у извештају утврђено да "није на прави начин открио… »
Медији и Велика Британија: Председник ББЦ-ја Ричард Шарп поднео оставку због сукоба интереса, умешан и бивши премијер Борис…
Јужне вести 28.04.2023
Гетти Имагес Председник ББЦ-ја Ричард Шарп поднео је оставку због извештаја о томе да ли је пропустио да на прави начин открије умешаност у омогућавање позајмице бившем британском премијеру Борису Џонсону. У извештају је… »
Председник ББЦ-а поднео оставку
Инсајдер 28.04.2023
Председник ББЦ Ричард Шарп поднео је оставку након што је у извештају утврђено да су прекршена правила владе око јавних именовања. Јавни медијски сервис је под притиском након што је откривено да је Шарп, донатор Конзервативне… »
Директор ББЦ поднео оставку усред скандала
Вести онлине 28.04.2023
Директор британског јавног сервиса (ББЦ) Ричард Шарп дао је отказ усред скандала око наводне умешаности бившег британског премијера Бориса Џонсона у његово именовање за председника ББЦ, саопштила је у петак ова телевизија… »
Директор ББЦ поднео оставку – Џонсон наводно помогао његово именовање
Н1 Инфо 28.04.2023
Директор ББЦ Ричард Шарп поднео је оставку, пошто је један извештај показао да је прекршио кодекс о јавним именовањима. Његова оставка се дешава усред скандала око наводне умешаности бившег бритаснког премијера Бориса Џонсона… »
Вести дана »

Полиција у Београду ухапсила четири особе због крађе по фирмама у Барајеву
Нови магазин пре 2 сатајош 44 повезане

Узнемирујући снимак: Србин који је убио жену и ћерку пуца на специјалце у Бечу – хорор на улици! (видео)
Ало пре 2 сатајош 25 повезаних