Povezane vesti
Predsednik BBC-ja podneo ostavku zbog uloge u pozajmici Borisu Džonsonu
Glas Amerike 28.04.2023
Predsednik BBC-ja Ričard Šarp podneo je ostavku u petak posle nezavisnog izveštaja kojim je utvrđeno da je prekršio pravila pošto nije otkrio potencijalni sukob interesa u svojoj ulozi u omogućivanju pozajmice od milion dolara tadašnjem premijeru… »
Predsednik BBC-a podneo ostavku zbog uloge u pozajmici Džonsonu
Slobodna Evropa 28.04.2023
Predsednik BBC-a Ričard Šarp (Richard Sharp) podneo je ostavku u petak posle nezavisnog izveštaja o njegovoj ulozi u omogućavanju pozajmice od milion dolara tadašnjem premijeru Borisu Džonsonu. Utvrđeno je da je Šarp prekršio pravila pošto nije… »
Šef Bi-Bi-Sija podneo ostavku, pomogao Borisu Džonsonu da dobije kredit za stan
Politika 28.04.2023
LONDON - Predsednik Bi-Bi-Sija Ričard Šarp podneo je danas ostavku nakon što je u izveštaju utvrđeno da su prekršena pravila vlade oko javnih imenovanja. Javni medijski servis je pod pritiskom nakon što je otkriveno da je Šarp, donator… »
Kako je predsednika Upravnog odbora Bi-Bi-Sija Boris Džonson koštao funkcije
RTS 28.04.2023
Predsednik Upravnog odbora britanskog javnog servisa Bi-Bi-Si-ja Ričard Šarp podneo je ostavku posle objavljivanja izveštaja Komesara za javna imenovanja čiji je jedan od zaključaka da njegovo postavljanje na tu visoku funkciju "nije bilo shvaćeno… »
Predsjednik BBC-a podnio ostavku zbog kredita Borisa Johnsona
Al Jazeera 28.04.2023
Richard Sharp je podnio ostavku kako bi ‘dao prioritet interesima’ britanskog javnog setvisa, nakon što je ‘nenamjerno’ prekršio pravila. Predsjednik BBC-a Richard Sharp podnio je u petak ostavku, nakon što je u izvještaju utvrđeno da su… »
Predsednik BBC podneo ostavku zbog uloge oko kredita Borisa Džonsona
Euronews 28.04.2023
Predsednik Bi-Bi-Si (BBC) Ričard Šarp podneo je danas ostavku nakon što je u izveštaju utvrđeno da su prekršena pravila vlade oko javnih imenovanja. Javni medijski servis je pod pritiskom nakon što je otkriveno da je Šarp, donator Konzervativne… »
Mediji i Velika Britanija: Predsednik BBC-ja Ričard Šarp podneo ostavku zbog sukoba interesa, umešan i bivši premijer Boris…
BBC News 28.04.2023
Ričard Šarp je podneo ostavku posle izveštaja da nije otkrio umešanost u omogućavanje pozajmice bivšem britanskom premijeru Borisu Džonsonu. Predsednik BBC-ja Ričard Šarp podneo je ostavku zbog izveštaja o tome da li je propustio da na pravi… »
Predsednik BBC podneo ostavku zbog uloge oko kredita Borisa Džonsona
RTV 28.04.2023
LONDON - Predsednik Bi-Bi-Si (BBC) Ričard Šarp podneo je danas ostavku nakon što je u izveštaju utvrđeno da su prekršena pravila vlade oko javnih imenovanja. Javni medijski servis je pod pritiskom nakon što je otkriveno da je Šarp, donator… »
Predsednik upravnog odbora BBC podneo ostavku zbog kršenja pravila o javnim imenovanjima
Radio 021 28.04.2023
Predsednik upravnog odbora BBC Ričard Šarp podneo je danas ostavku nakon što je utvrđeno da je prekršio kodeks o javnim imenovanjima. Šarp je u izjavi pre objavljivanja izveštaja nakon istrage koju je vodio advokat Adam Hepinstal rekao da je… »
Predsednik Bi-Bi-Sija podneo ostavku zbog umešanosti u davanje zajma Borisu Džonsonu
RTS 28.04.2023
Nakon što je u izveštaju utvrđeno da je prekršio vladin kodeks o javnim imenovanjima, prvi čovek Upravnog odbora Bi-Bi-Sija Ričard Šarp podneo je ostavku. Šarp je naveo da je u izveštaju utvrđeno da "nije na pravi način otkrio svoju umešanost"… »
Predsednik upravnog odbora BBC podneo ostavku zbog kršenja pravila o javnim imenovanjima
Novi magazin 28.04.2023
Predsednik upravnog odbora Bi-Bi-Sija Ričard Šarp podneo je danas ostavku nakon što je utvrđeno da je prekršio kodeks o javnim imenovanjima. Šarp je u izjavi pre objavljivanja izveštaja nakon istrage koju je vodio advokat Adam Hepinstal rekao da je… »
Danas 28.04.2023
Predsednik upravnog odbora Bi-Bi-Sija Ričard Šarp podneo je danas ostavku nakon što je utvrđeno da je prekršio kodeks o javnim imenovanjima. Šarp je u izjavi pre objavljivanja izveštaja nakon istrage koju je vodio advokat Adam Hepinstal rekao da je… »
Predsednik BBC-a podneo ostavku
Insajder 28.04.2023
Predsednik BBC Ričard Šarp podneo je ostavku nakon što je u izveštaju utvrđeno da su prekršena pravila vlade oko javnih imenovanja. Javni medijski servis je pod pritiskom nakon što je otkriveno da je Šarp, donator Konzervativne stranke, pomogao da… »
Mediji i Velika Britanija: Predsednik BBC-ja Ričard Šarp podneo ostavku zbog sukoba interesa, umešan i bivši premijer Boris…
Južne vesti 28.04.2023
Getty Images Predsednik BBC-ja Ričard Šarp podneo je ostavku zbog izveštaja o tome da li je propustio da na pravi način otkrije umešanost u omogućavanje pozajmice bivšem britanskom premijeru Borisu Džonsonu. U izveštaju je utvrđeno da je… »
Direktor BBC podneo ostavku usred skandala
Vesti online 28.04.2023
Direktor britanskog javnog servisa (BBC) Ričard Šarp dao je otkaz usred skandala oko navodne umešanosti bivšeg britanskog premijera Borisa Džonsona u njegovo imenovanje za predsednika BBC, saopštila je u petak ova televizija. Šarp je u januaru… »
Direktor BBC podneo ostavku – Džonson navodno pomogao njegovo imenovanje
N1 Info 28.04.2023
Direktor BBC Ričard Šarp podneo je ostavku, pošto je jedan izveštaj pokazao da je prekršio kodeks o javnim imenovanjima. Njegova ostavka se dešava usred skandala oko navodne umešanosti bivšeg britasnkog premijera Borisa Džonsona u njegovo… »
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 1 satjoš 1 povezana