Povezane vesti
Udaje se Cakana u 65.: Godini Pevačica odlučila da obavi crkveno venčanje: "dolazi mi kuma iz Londona"
Blic 28.04.2023
Pre perioda koronavirusa preko medija se najavljivala Cakanina (65) svadba, a pevačica je sada otkrila da li će se konačno organizovati ove godine: – Nažalost, imala sam mnogo neprijatnih situacija u porodici. Preminuo mi je brat, a onda su se desile i… »
Udaje se u sedmoj deceniji! Popularna srpska pevačica spremna za svadbu - "Kuma dolazi iz Londona, napravićemo nešto"
Mondo 28.04.2023
Već neko vreme se priča da će Cakana da pravi svadbu, a sada je pevačica otkrila šta planira i da li će do toga doći ove godine. Već neko vreme se priča da će Cakana da pravi svadbu, a sada je pevačica otkrila šta planira i da li će do toga doći ove… »
Vesti dana »
Ursula fon der Lajen ipak ne dolazi u Beograd i Sarajevo u oktobru
BBC News pre 1 satjoš 53 povezane
Studenti na dva štanda u Leskovcu predstavljaju plan, građani mogu da potpišu podršku do 19 sati
Jugmedia pre 6 satijoš 23 povezane
RIK: Proglašena lista Autentična desnica i lista Narodne Srbije, koja neće učestvovati na izborima
Nedeljnik pre 34 minutajoš 27 povezanih
Uznemirenje roditelja u Nišu zbog navodnog unošenja oružja u školu i hapšenje zbog širenja lažnih informacija i izazivanja panike
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 24 povezane
Vremenska prognoza: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najava zahlađenja
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 33 povezane