Povezane vesti
Šormaz: Kandidovaću se za predsednika SNS
Nova 28.04.2023
Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Dragan Šormaz izjavio je da će se kandidovati za predsednika te stranke ukoliko se Aleksandar Vučić, kako je rekao, zaista povuče s mesta predsednika SNS-a. Šormaz je u intervjuu agenciji Beta kazao da… »
Šormaz: Kandidovaću se za predsednika SNS-a
Novi magazin 28.04.2023
Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Dragan Šormaz izjavio je danas da će se kandidovati za predsednika te stranke ukoliko se Aleksandar Vučić, kako je rekao, zaista povuče s mesta predsednika SNS-a. Šormaz je u intervjuu agenciji Beta kazao… »
Šormaz: Kandidovaću se za predsednika SNS
N1 Info 28.04.2023
Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Dragan Šormaz izjavio je da će se kandidovati za predsednika te stranke ukoliko se Aleksandar Vučić, kako je rekao, zaista povuče s mesta predsednika SNS-a. Šormaz je u intervjuu agenciji Beta kazao da… »
Šormaz: Ako se Vučić zaista povuče, kandidovaću se za predsednika SNS-a
Insajder 28.04.2023
Vesti dana »
Iran i SAD nastavili razmenu udara: IRGC gađao američke baze, CENTCOM ciljeve u Iranu
Insajder pre 3 minutajoš 23 povezane
Prognoza za utorak, 21. jul: Danas nestabilno vreme uz kišu posle podne, temperatura do 33 stepena
Serbian News Media pre 3 minutajoš 19 povezanih
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 3 satajoš 21 povezana
Elektrodistribucija Niš najavila isključenja struje za 21. 07. 2026.
Naissus info pre 1 satjoš 17 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 2 satajoš 16 povezanih