Повезане вести

Маја Николић поново напала Гоцу Тржан: „Та бабадевојка не би могла да ми буде пратећи вокал, ни да ми држи микрофон“

Маја Николић поново напала Гоцу Тржан: „Та бабадевојка не би могла да ми буде пратећи вокал, ни да ми држи микрофон“

Нова 28.04.2023
Маја Николић јавно је поново ударила на своју колегиницу Гоцу Тржан. Све је почело када је Маја Николић изјавила како је њена колегиница Гоца Тржан била у емотивном односу са Драганом Ацом Булићем. Како је темпераментна Нишлијка… »
Баба девојка, не може ни микрофон да ми држи! Маја ударила на Тржанову, позвала је да се јавно суоче: Звезда у покушају!

Баба девојка, не може ни микрофон да ми држи! Маја ударила на Тржанову, позвала је да се јавно суоче: Звезда у покушају!

Мондо 28.04.2023
Маја Николић поново је ударила на колегиницу Гоцу Тржан, поручила јој да је "баба девојка" и позвала је да се јавно суоче. Маја Николић поново је ударила на колегиницу Гоцу Тржан, поручила јој да је "баба девојка" и позвала је да… »
"Не би могла да ми буде пратећи вокал, ни да ми држи микрофон!" Маја Николић поново ударила на Гоцу Тржан: Није ментално јака…

"Не би могла да ми буде пратећи вокал, ни да ми држи микрофон!" Маја Николић поново ударила на Гоцу Тржан: Није ментално јака…

Курир 28.04.2023
Маја Николић јавно је поново ударила на своју колегиницу Гоцу Тржан, откривши детаље њиховог односа, као и због које ситуације је дошло до нетрпељивости међу њима. Наиме, Маја је недавно изнела информацију како је Гоца… »

Вести дана »