Povezane vesti
"To je za čike u belom": Vučić o glasinama o zdravstvenom stanju: Nisam u cvetu mladosti, ali nisam ni za ilovaču
Blic 28.04.2023
Ne razumem te ljude koji toliko mrze, pošto taj čovek koji takve poruke šalje ne živi uopšte u Srbiji, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je ovako odgovorio na informacije koje su se sinoć pojavile na Tviteru, gde jedan korisnik govori o tome da… »
Sad baš da sam za ilovaču od sutra ujutru – nisam: Vučić o svom zdravstvenom stanju
Danas 28.04.2023
Kada budem smatrao da je nešto važno u vezi sa mojim zdravljem, stići će obaveštenje iz mog kabioneta. Nisam baš za košarku i da skačem… Ali, baš da sam za ilovaču od sutra ujutru, nisam – rekao je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, komentarišući… »
Vesti dana »

Zelenski dolazi na Aljasku? Tramp i Putin se sastaju, a Bela kuća razmatra veliki korak
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

Protestna šetnja na Dedinju: Demonstranti ispred kuća u kojim žive Aleksandar Vučić, Ana Brnabić, Zorana Mihajlović i Željko Mitrović (foto/video)
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

Pojačan intenzitet saobraćaja u smeru ka Hrvatskoj, Mađarskoj i Severnoj Makedoniji i iz pravca Bugarske
RTS pre 2 minutajoš 2 povezane