Povezane vesti
"Nismo se kapirale": Ivana Peters otkrila pravu istinu o odnosu sa Gocom Tržan, jedan momenat bio je prekretnica u njihovom…
Blic 28.04.2023
Ivana Peters otvoreno je progovorila o svom prijateljstvu sa Gocom Tržan. U večerašnjoj emisiji "Show se nastavlja", koja se emituje svakog petka u 22:45 časova na Blic televiziji (MTS kanal 115), popularni voditelj Ljubomir Tozev ugostio je pevačicu… »
"Imam rođendane kada sam bila hitan slučaj" Emotivna ispovest Ivane Peters, večeras na Blic TV otvoreno govori o kritičnim…
Blic 28.04.2023
Ivana Peters večeras u emisiji "Show se nastavlja" otvara dušu o svom životu. U večerašnjoj emisiji "Show se nastavlja", koja se emituje svakog petka u 22:40 časova na Blic televiziji (MTS kanal 115), popularni voditelj Ljubomir Tozev ugostiće pevačicu… »
Vesti dana »
Mrdićev odgovor TOK-u: Predloženi amandman obezbediće transparentnost
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Pevač je radio kao pica majstor, a onda mu se dogodila filmska scena u fast fudu dok je pevušio, prišao mu je čovek i rekao: "Ja sam producent talent šoua..."
Blic pre 50 minutajoš 2 povezane
Umrla glumica i pevačica Senka Veletanlić. Sin saopštio tužne vesti: "Nakon teške bolesti, otišla je tiho"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Pevaćemo Tompsonovu pesmu još glasnije!" Iz vrha vlasti Hrvatske opet stižu šokantne poruke
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Čeda Jovanović bio sa Aleksandrom Kosom u trenutku hapšenja: Novi detalji privođenja: "Podneta je prijava"
Blic pre 54 minutajoš 2 povezane