Povezane vesti
Afrika i religija: Šta znamo o kenijskom kultu izgladnjivanja i njegovom vođi
BBC News 29.04.2023
Sveštenik Ntenge Mekenzi u njegovim propovedima poziva na žrtvovanje života i govori o apokaliptičnim teorijama zavere. Predvodnik hrišćanskog kulta u Keniji trebalo bi da se pojavi na suđenju naredne nedelje, a ekshumacija tela pronađenih u masovnim… »
Afrika i religija: Šta znamo o kenijskom kultu izgladnjivanja i njegovom vođi
Južne vesti 29.04.2023
BBC Sveštenik Mekenzi srčano drži propoved pred velikim brojem članova njegovog kulta Predvodnik hrišćanskog kulta u Keniji trebalo bi da se pojavi na suđenju naredne nedelje, a ekshumacija tela pronađenih u masovnim grobnicama širom zemlje se… »
"Najviše preminulih koje smo pronašli bili su deca": Crne brojke u Keniji, preminulo 109 pripadnika sekte
Blic 28.04.2023
Deca čine većinu od 109 tela do sada pronađenih u masovnim grobnicama povezanim sa nedavno otkrivenim kultom u Keniji, saopštio je danas ministar unutrašnjih poslova te zemlje Kiture Kindiki. Sledbenici ''Međunarodne crkve dobrih vesti'', koja se… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 33 minutajoš 8 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 5 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 3 satajoš 54 povezane
Još jedna zemlja EU zabranila Amerikancima vojne prelete! "Odbili smo im sve zahteve!" (video, foto)
Kurir pre 22 minutajoš 66 povezanih