Povezane vesti
Kažu mi da deluje umišljeno, vodi računa o sebi! Komšije otkrile sve o Sari Jo i njenog dečku - "Prosto da ne poveruješ"
Mondo 29.04.2023
Komšije Sare Jovanović otkrile su kako se pevačica, ali i njen izabranik ponašaju kada se kamere ugase. Komšije Sare Jovanović otkrile su kako se pevačica, ali i njen izabranik ponašaju kada se kamere ugase. Sara Jo važi za jednu od najzgodnijih pevačica… »
"Srećem je u autobusu, nije dozvolila da je popularnost poljulja": Komšije Sare Jo otkrile sve o pevačici i njenom izabraniku…
Blic 29.04.2023
Pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, već duže vreme živi na relaciji Srbija - Slovenija, zbog izabranika Žige Sotlara, a kada je u Beogradu, komšije kažu da je često viđaju. – Sara je divna, jako ljubazna, iako je uvek u nekoj žurbi, stalno… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih
Tužilac Vujičić: Sumnjam da mi je automobil zapaljen zbog postupaka koje vodim
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane
Novi bilans zemljotresa u Indoneziji: Poginule 53 osobe, 135 povređenih i hiljade raseljenih
Serbian News Media pre 57 minutajoš 26 povezanih
Odzvanja prva konferencija Alberta Rijere: Od danas će da bude sve drugačije! Od treninga pa i sve ostalo! Nisam došao ovde zato što sam lep...
Kurir pre 57 minutajoš 40 povezanih
Protest poljoprivrednika u Aradcu i reakcija resornog ministra
Naslovi.ai pre 3 satajoš 17 povezanih