Povezane vesti

Devojke u Zadruzi misle da su mnogo bitne! Rijaliti učesnik opleo po starletama - "Nemaju one mentalnog kapaciteta"

Devojke u Zadruzi misle da su mnogo bitne! Rijaliti učesnik opleo po starletama - "Nemaju one mentalnog kapaciteta"

Mondo 29.04.2023
Marko Janjušević Janjuš prokomentarisao učesnice Zadruge i bivšu devojku Maju Marinković. Marko Janjušević Janjuš prokomentarisao učesnice Zadruge i bivšu devojku Maju Marinković Bivši košarkaš i partner Maje Marinković Marko Janjušević… »
"Skoči mi šećer kad pomislim na maju" Janjuš iskreno o odnosu sa starletom, smatra da ga je omađijala a ovo sebi ne…

"Skoči mi šećer kad pomislim na maju" Janjuš iskreno o odnosu sa starletom, smatra da ga je omađijala a ovo sebi ne…

Kurir 29.04.2023
Bivši ljubavnici Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš imali su burnu romansu u "Zadruzi" koja se neretko završavala kratkim raskidima, fizičkim kontaktom i samopovređivanjem jednog od njih, zbog čega su nakon svega stavili tačku na ceo… »
"Omađijala me, skoči mi šećer kad pomislim na nju" Janajuš brutalno o Maji Marinković, a evo koga krivi za sve!

"Omađijala me, skoči mi šećer kad pomislim na nju" Janajuš brutalno o Maji Marinković, a evo koga krivi za sve!

Alo 29.04.2023
Dotakao se žena u Zadruzi. U najnovijem izdanju emisije "Magazin In", autorke i voditeljke Sanje Marinković, gostovali su popularni zadrugari koji su komentarisali, između ostalog dešavanja i situacije u trenutnoj sezoni popularnog šou programa… »

Vesti dana »