Повезане вести
Знам да пуцам, да су Руси упали у банкову борио би се до смрти: Зеленски проговорио о првим данима кад је почео рат!
Курир 30.04.2023
У интервјуу за ТВ 1+1, украјински председник Володимир Зеленски рекао је да са собом носи пиштољ и да је спреман да се бори до смрти у првим данима битке за Кијев. У граду је тада било неколико руских диверзантских група које су… »
Зеленски: „Знам да пуцам, борио бих се до смрти против Руса“
Данас 30.04.2023
Украјински председник Володимир Зеленски има пиштољ и борио би се до смрти са својим најближим кругом да су Руси упали у његов штаб у Кијеву на почетку инвазије, рекао је он у интервјуу за телевизију 1+1 у суботу увече, преноси… »
Зеленски: Знам пуцати. Борио би се до смрти да су Руси упали у мој стожер
СЕЕбиз 30.04.2023
КИЈЕВ - Украјински предсједник Володимир Зеленски има пиштољ и са својим унутарњим кругом људи борио би се до смрти да су Руси на почетку инвазије упали у његов стожер у Кијеву, рекао је у суботу навечер у интервјуу за… »
Зеленски признао да носи пиштољ и да зна да пуца: "Да председника Украјине заробе Руси, то би била срамота"
Телеграф 30.04.2023
Он је додао да нико не би био заробљен јер је Украјина веома озбиљно припремила одбрану Банкове улице. Украјински председник Володимир Зеленски признао је у данас емитованом интервјуу за украјинску телевизију да носи пиштољ и… »
Вести дана »
МУП: За пет дана на путевима Србије 460 несрећа у којима је страдало девет особа
РТВ пре 21 минутајош 53 повезане
Мали: Од сутра пензије веће за 12,2 одсто, испуњено обећање дато најстаријим грађанима
РТС пре 46 минутајош 13 повезаних