Povezane vesti
"Možda sam ja gumeni zec, ali ti si plastični matorac": Pljušte uvrede u "Zvezdama Granda", Bosanac i Popović u žestokom…
Blic 30.04.2023
Žiri u "Zvezdama Granda" nikada nije miran, te se zbog sukoba mišljenja neretko svađaju, a ovog puta došlo je do sukoba između Saše Popovića i Dragana Stojkovića Bosanca. Naime, pevačica Sanela Hasić (25) uspela je da podeli mišljenja stručnog… »
"Ti si jedan plastični matorac!" Pljušte uvrede u Zvezdama Granda, Saša Popović i Bosanac žestoko zaratili pred kamerama
Mondo 30.04.2023
Tokom poslednje epizode takmičenja Zvezde Granda došlo je do žestokog okršaja između Dragana Stojkovića Bosanca i Saše Popovića. Tokom poslednje epizode takmičenja Zvezde Granda došlo je do žestokog okršaja između Dragana Stojkovića Bosanca… »
Pljušte uvrede u zvezdama Granda! Žestoki okršaj Saše Popovića i Bosanca šokirao: Neka sam ja gumeni zec, ti si…
Kurir 30.04.2023
Sanela Hasić (25) iz Banovića uspela je da u četvrtom krugu „Zvezda Granda“ podeli mišljenja stručnog žirija i pokrene polemiku, što je na kraju rezultiralo svađom između Saše Popovića i Dragana Stojkovića Bosanca. Sanela se u duelu našla… »
Vesti dana »

Protest "Vostani Serbije" danas u 32 grada, blokade mostova u Beogradu(BLOG)
Novi magazin pre 1 satjoš 15 povezanih

U Nišu danas protest ispred zgrade Osnovnog suda za zahtevom za raspisivanje izbora
Beta pre 3 satajoš 28 povezanih

Feđa Dudić ostaje u Radničkom 1923: Potpisan novi jednogodišnji ugovor
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih

Moguće i rušenje Železničke stanice u Novom Sadu: Ministarka Sofronijević za Nova.rs o dve opcije koje su u igri
Nova pre 2 satajoš 20 povezanih