Повезане вести
"Можда сам ја гумени зец, али ти си пластични маторац": Пљуште увреде у "Звездама Гранда", Босанац и Поповић у жестоком…
Блиц 30.04.2023
Жири у "Звездама Гранда" никада није миран, те се због сукоба мишљења неретко свађају, а овог пута дошло је до сукоба између Саше Поповића и Драгана Стојковића Босанца. Наиме, певачица Санела Хасић (25) успела је да подели… »
"Ти си један пластични маторац!" Пљуште увреде у Звездама Гранда, Саша Поповић и Босанац жестоко заратили пред камерама
Мондо 30.04.2023
Током последње епизоде такмичења Звезде Гранда дошло је до жестоког окршаја између Драгана Стојковића Босанца и Саше Поповића. Током последње епизоде такмичења Звезде Гранда дошло је до жестоког окршаја између Драгана… »
Пљуште увреде у звездама Гранда! Жестоки окршај Саше Поповића и Босанца шокирао: Нека сам ја гумени зец, ти си пластични…
Курир 30.04.2023
Санела Хасић (25) из Бановића успела је да у четвртом кругу „Звезда Гранда“ подели мишљења стручног жирија и покрене полемику, што је на крају резултирало свађом између Саше Поповића и Драгана Стојковића Босанца. Санела се у… »
Вести дана »
Почео састанак председника Вучиц́а са тимовима за енергетску стабилност
Спутник пре 23 минутајош 31 повезана
У поштама све спремно за пријаве за легализацију! Шта је потребно од документације, а за кога је бесплатно - све информације на једном месту
Ало пре 1 сатјош 50 повезаних
Нови рат земаља које је Трамп "помирио"! Краљевска војска дигла борбене авионе, испаљене ракете, има мртвих, родитељи у паници трче по децу у школу (видео)
Курир пре 48 минутајош 33 повезане
Трамп критиковао Зеленског: Разочаран сам што украјински председник није прочитао амерички мировни предлог
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 34 повезане