Повезане вести

Дечко је наговорио, родитељи је нису подржали! Овако је Сандра Африка почела каријеру - "Први хонорар и даље чувамо!"

Дечко је наговорио, родитељи је нису подржали! Овако је Сандра Африка почела каријеру - "Први хонорар и даље чувамо!"

Мондо 30.04.2023
Сандра Африка проговорила о својим почецима, признала да подршку родитеља није имала. Сандра Африка проговорила о својим почецима, признала да подршку родитеља није имала. Домаћа јавност упознала је Сандру Африку као атрактивну… »
Сандра Африка први пут о подршци родитеља! Открила детаље неслагања и признала због чега би напустила посао којим се бави!

Сандра Африка први пут о подршци родитеља! Открила детаље неслагања и признала због чега би напустила посао којим се бави!

Курир 30.04.2023
Сандра Африка, како сама признаје, није ни слутила да ће данас имати завидну каријеру. Њени родитељи нису желели да им ћерка буде певачица, те јој је једина подршка био тадашњи партнер и менаџер Александар Московљевић… »
"Навикла сам да имам свој новац": Наша певачица се скоро удала, а због признања о породици и каријери нашла се на мети осуда…

"Навикла сам да имам свој новац": Наша певачица се скоро удала, а због признања о породици и каријери нашла се на мети осуда…

Блиц 30.04.2023
Тамара Милутиновић пре неколико дана удала се за свог изабраника, фудбалера Дарка Јевтића, а пар ће кроз неколико месеци добити и девојчицу. Тамара је пре неколико година изјавила да, када буде имала своју породицу, планира да се… »

Вести дана »