Повезане вести

Имао сам пулс само 44, прегледали ми срце, имам прескакање: Дачић хитно морао код лекара! Открио шта су му рекли

Имао сам пулс само 44, прегледали ми срце, имам прескакање: Дачић хитно морао код лекара! Открио шта су му рекли

Курир 30.04.2023
Ивица Дачић, први потпредседник Владе и шеф дипломатије, открио је јутрос на ТВ Пинк да је морао на преглед срца - коронарографију, како би лекари утврдили због чега је имао пулс од свега 44, што је готово немогуће и веома опасно… »
Дачић морао хитно код лекара, имао прескакање срца

Дачић морао хитно код лекара, имао прескакање срца

Нова 30.04.2023
Први потпредседник Владе и шеф дипломатије Ивица Дачић открио је гостујући на Пинк ТВ да је недавно имао проблема са срцем. Како Дачић каже, услед изузетно ниског пулса хитно је примљен на преглед срца и одрађена му је… »
Дачић хитно морао код лекара: "Имао сам пулс 44, имам неко прескакање срца"

Дачић хитно морао код лекара: "Имао сам пулс 44, имам неко прескакање срца"

Телеграф 30.04.2023
.Како не бих имао висок притисак због свега с чим се суочавам. Први потпредседник Владе и шеф дипломатије Ивица Дачић открио је гостујући на Пинк ТВ да је недавно имао проблема са срцем. Како Дачић каже, услед изузетно ниског… »
"Имао сам пулс 44, имам неко прескакање срца": Дачић хитно морао код лекара, открио шта је узрок проблема

"Имао сам пулс 44, имам неко прескакање срца": Дачић хитно морао код лекара, открио шта је узрок проблема

Блиц 30.04.2023
Први потпредседник Владе и шеф дипломатије Ивица Дачић открио је гостујући на Пинк ТВ да је недавно имао проблема са срцем. Како Дачић каже, услед изузетно ниског пулса хитно је примљен на преглед срца и одрађена му је… »

Вести дана »