Povezane vesti
Gradonačelnik Šapić: Vrtići i udžbenici od septembra besplatni - kao što sam i obećao!
Telegraf 30.04.2023
"Rekao sam to 100 puta i opet me pitate, samo zato što su, kako kažete, u "nekim školama rekli da će biti, najverovatnije", naveo je Šapić. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je u današnjem intervjuu za Blic da će od septembra svi… »
"Blic" intervju: Aleksandar Šapić: Vrtići i udžbenici od septembra besplatni kao što sam i obećao
Blic 30.04.2023
Svi učenici će imati besplatne udžbenike, kao što sam i obećao. Rekao sam to 100 puta i opet me pitate, samo zato što su, kako kažete, u nekim školama rekli da će biti, najverovatnije – ovim rečima Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda… »
Vesti dana »

Novinarima pušteni snimci iz LRAD uređaja: Kako zvuče glasovna upozorenja policije? (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 14 minutajoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

"Zabolela me cela glava, supruga molila ljude za skener": Andrija ni u najtežim trenucima nije hteo sažaljenje
Mondo pre 15 minutajoš 42 povezane