Povezane vesti
„Stavili su obezbeđenje ispred moje kuće da mi polome noge ako izađem napolje“: Bejkon o svom boravku u Panatinaikosu
Danas 30.04.2023
Bivši košarkaš Panatinaikosa Dvejn Bejkon, koji je juče zvanično raskinuo saradnju sa atinskim klubom, govorio je tokom lajv uključenja na instagramu o problemima koje je imao u Panati. Spekulisalo se dugo o lošim odnosima između kluba i Bejkona, a on je… »
„Prebio sam Mancukasa, imao sam obezbeđenje ispred kuće“
Sport klub 30.04.2023
Bivši košarkaš Panatinaikosa Dvejn Bejkon, koji je juče zvanično raskinuo saradnju sa atinskim klubom, govorio je tokom lajv uključenja na instagramu o problemima koje je imao u Panati. Komentari Vaš komentar Ime… »
„Prebio sam Mancukasa, imao sam obezbeđenje ispred kuće“
Sport klub 30.04.2023
Bivši košarkaš Panatinaikosa Dvejn Bejkon, koji je juče zvanično raskinuo saradnju sa atinskim klubom, govorio je tokom lajv uključenja na instagramu o problemima koje je imao u Panati. Spekulisalo se dugo o lošim odnosima između kluba i Bejkona, a on je… »
„Postavili su batinaše ispred moje kuće i rekli da mi slome noge“: Jezivo otkriće košarkaša, skandal u evroligašu
Nova 30.04.2023
Bivši košarkaš Panatinaikosa Dvejn Bejkon podelio je uznemirujuće informacije iz vremena kad je igrao u Atini. Bejkon je tokom prenosa uživo na društvenim mrežama ispričao da je doživeo strašne pretnje iz svog nekadašnjeg kluba i da su iz Panatinaikosa… »
Vesti dana »

Kritične sirovine osnov za zelenu i digitalnu tranziciju i razvoj industrije
Biznis.rs pre 5 satijoš 36 povezanih

Škot ubeđen da Hibernijan izbacuje Partizan: „Bili su na 27 bodova od Zvezde“
Nova pre 21 minutajoš 65 povezanih

Udar na Indiju – SAD opet ostavile na cedilu prijatelja i važnog strateškog partnera
RTS pre 1 satjoš 58 povezanih