Повезане вести

„Ставили су обезбеђење испред моје куће да ми поломе ноге ако изађем напоље“: Бејкон о свом боравку у Панатинаикосу

„Ставили су обезбеђење испред моје куће да ми поломе ноге ако изађем напоље“: Бејкон о свом боравку у Панатинаикосу

Данас 30.04.2023
Бивши кошаркаш Панатинаикоса Двејн Бејкон, који је јуче званично раскинуо сарадњу са атинским клубом, говорио је током лајв укључења на инстаграму о проблемима које је имао у Панати. Спекулисало се дуго о лошим односима између… »
„Пребио сам Манцукаса, имао сам обезбеђење испред куће“

Спорт клуб 30.04.2023
Бивши кошаркаш Панатинаикоса Двејн Бејкон, који је јуче званично раскинуо сарадњу са атинским клубом, говорио је током лајв укључења на инстаграму о проблемима које је имао у Панати. Коментари Ваш коментар Име… »

Спорт клуб 30.04.2023
Бивши кошаркаш Панатинаикоса Двејн Бејкон, који је јуче званично раскинуо сарадњу са атинским клубом, говорио је током лајв укључења на инстаграму о проблемима које је имао у Панати. Спекулисало се дуго о лошим односима између… »
„Поставили су батинаше испред моје куће и рекли да ми сломе ноге“: Језиво откриће кошаркаша, скандал у евролигашу

„Поставили су батинаше испред моје куће и рекли да ми сломе ноге“: Језиво откриће кошаркаша, скандал у евролигашу

Нова 30.04.2023
Бивши кошаркаш Панатинаикоса Двејн Бејкон поделио је узнемирујуће информације из времена кад је играо у Атини. Бејкон је током преноса уживо на друштвеним мрежама испричао да је доживео страшне претње из свог некадашњег клуба и… »

Вести дана »