Povezane vesti

Puno mi srce zbog 20.000 grobara, tako će biti i u humskoj! Igor Duljaj: Svima nam je teško što ih nema i kod nas

Puno mi srce zbog 20.000 grobara, tako će biti i u humskoj! Igor Duljaj: Svima nam je teško što ih nema i kod nas

Mondo 30.04.2023
Trener Partizana pred derbi odluke govorio i o uspesima crno-belih košarkaša i velikom broju navijača koji ih podržava u Evroligi. Trener Partizana pred derbi odluke govorio i o uspesima crno-belih košarkaša i velikom broju navijača koji ih podržava u… »
"Raduje me uspeh košarkaša!" Duljaj pred TSC: Svaka utakmica je pritisak, ali nema predaje

"Raduje me uspeh košarkaša!" Duljaj pred TSC: Svaka utakmica je pritisak, ali nema predaje

Večernje novosti 30.04.2023
PARTIZAN će u Bačkoj Topoli pokušati da uhvati možda i poslednji voz za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. O čekivanja od meča protiv TSC-a izneo je trener crno-belih Igor Duljaj. FOTO: M. Vukadinović Imao je strateg "parnog valjka"… »
''TSC je zasluženo na drugom mestu''. Duljaj izdvojio nekoliko Lazetićevih igrača

''TSC je zasluženo na drugom mestu''. Duljaj izdvojio nekoliko Lazetićevih igrača

Sportske.net 30.04.2023
Fudbaleri Partizana u ponedeljak od 19 časova gostuju drugoplasiranom TSC-u koji u ovom trenutku ima čak sedam bodova više od crno-belih. U najavi ovog meča, trener Partizana Igor Duljaj je izrekao dosta lepih reči na adresu sutrašnjeg rivala. ''Nama… »

Vesti dana »

(VIDEO) Jokićeva dominacija na startu, pogledajte najbolje poteze

(VIDEO) Jokićeva dominacija na startu, pogledajte najbolje poteze

Sport klub pre 59 minutajoš 26 povezanih
Uz početne muke do treće runde

Uz početne muke do treće runde

Politika pre 1 satjoš 36 povezanih
Ministar: Od 1. septembra pojeftinjenje 20.000 proizvoda

Ministar: Od 1. septembra pojeftinjenje 20.000 proizvoda

Bujanovačke pre 9 minutajoš 19 povezanih