Повезане вести
Погинули су ми брат и мајка, а возач ослобођен: Страшна исповест Владимира који је најмилије изгубио у стравичној саобраћајки…
Курир 30.04.2023
"У мају се навршава четири године од када сам изгубио брата Александра (37) и мајку Милицу, а ја, отац и наша фамилија смо неутешни", каже Владимир Милошевић из Мојсиња, села код Чачка, који је у стравичној несрећи изгубио… »
Претицао преко пуне и усмртио Милицу и њеног сина, а суд га ослободио: „Опустео ми је кућу, да нема Владе и унучића и сам бих…
Нова 30.04.2023
"У мају се навршава две године од када сам изгубио брата Александра (37) и мајку Милицу, а ја, отац и наша фамилија смо неутешн", каже за Нова.рс Владимир Милошевић из Мојсиња, села код Чачка, који је у стравичној несрећи… »
Вести дана »
УЖИВО Избори у Мионици, Неготину и Сечњу: Неправилности и инциденти у свим местима, посматрачи Црте се повукли из Мионице, нападнути посланици (ФОТО, ВИДЕО)
Данас пре 39 минутајош 112 повезане
"Украјинци знају шта очекујемо": Америка хоће да данас буду решена 2 велика питања у мировном плану: Виткоф и Кушнер следеће недеље код Путина
Блиц пре 40 минутајош 25 повезаних
Временска прогноза за Србију: Умерено облачно са падавинама и упозорењем на поледицу
Наслови.аи пре 3 сатајош 30 повезаних
Од уторка неће радити рафинерија Нафтне индустрије Србије, рекао Вучић
Слободна Европа пре 2 сатајош 21 повезана
Висока излазност у Сечњу и Мионици до 14 часова: На биралишта изашло скоро половина бирача
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 24 повезане