Povezane vesti
Poginuli su mi brat i majka, a vozač oslobođen: Strašna ispovest Vladimira koji je najmilije izgubio u stravičnoj saobraćajki…
Kurir 30.04.2023
"U maju se navršava četiri godine od kada sam izgubio brata Aleksandra (37) i majku Milicu, a ja, otac i naša familija smo neutešni", kaže Vladimir Milošević iz Mojsinja, sela kod Čačka, koji je u stravičnoj nesreći izgubio najmilije. U tom kobnom… »
Preticao preko pune i usmrtio Milicu i njenog sina, a sud ga oslobodio: „Opusteo mi je kuću, da nema Vlade i unučića i sam bih…
Nova 30.04.2023
"U maju se navršava dve godine od kada sam izgubio brata Aleksandra (37) i majku Milicu, a ja, otac i naša familija smo neutešn", kaže za Nova.rs Vladimir Milošević iz Mojsinja, sela kod Čačka, koji je u stravičnoj nesreći izgubio majku Milicu i brata… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas u Srbiji sa temperaturama do 43 stepena i najavljenim osveženjem
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 69 povezanih

Aleksej Urusov novi predsednik, Dragutin Matanović prvi potpredsednik Odbora direktora NIS
Naslovi.ai pre 2 satajoš 22 povezane

Plate u Srbiji pale u maju: Prosečna neto zarada 107.705 dinara
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih

Dobre vesti: Gorivo na pumpama u Srbiji jeftinije u odnosu na prošli petak! Cene goriva
Volim Zrenjanin pre 21 minutajoš 34 povezane

Francuska najavljuje priznanje Palestine, međunarodne reakcije podeljene
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 19 povezanih