Povezane vesti
"Imam i ja majku kod kuće" Zbog poteza srpskog taksiste svi imaju osmeh na licu! Bake nisu mogle da veruju šta je uradio…
Kurir 30.04.2023
Taksisti, a posebno oni koji rade u Beogradu, često su na lošem glasu. Ljudi često komentarišu kako su neki bahati, naplaćuju mnogo, ili, što bi se reklo "deru ljude". Ipak, u srpskoj prestonici jedan taksi vozač pokazao je da ipak nisu svi takvi. Gest… »
Ovo je taksista koji je danas zadivio Srbiju: "Jedna scena zauvek će mi ostati urezana u sećanju"
Blic 30.04.2023
Milorad Rafailović, taksista koji je oduševio celu Srbiju jer bakama nije naplatio vožnju time pokazao veliko srce i plemenitost, rekao je da ovo nije prvi put da on ili neki njegov kolega učini ovakvo delo, kao i da se sve dogodilo neplanirano, te… »
Emotivna ispovest taksiste koji nije naplatio vožnju bakama: "Jednu scenu i suze ne mogu da zaboravim"
Telegraf 30.04.2023
Taksista je danas otopio srca celoj Srbiji, ali ovo je samo jedno u nizu njegovih plemenitih dela. Milorad Rafailović, taksista koji je oduševio celu Srbiju jer bakama nije naplatio vožnju i time pokazao veliko srce i plemenitost, rekao je za Telegraf.rs… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 33 povezane

Otkriveni prvi detalji misterioznog sastanka u Kremlju: "Tramp je poslao signale Rusiji, odgovorili smo": Evo o čemu su pričali Putin i Vitkof
Blic pre 13 minutajoš 22 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 24 povezane

Studenti FDU u blokadi: Muškarac koji je veterane nazivao ustašama, u novembru napao studente FDU
N1 Info pre 3 satajoš 20 povezanih