Повезане вести
"Имам и ја мајку код куће" Због потеза српског таксисте сви имају осмех на лицу! Баке нису могле да верују шта је урадио…
Курир 30.04.2023
Таксисти, а посебно они који раде у Београду, често су на лошем гласу. Људи често коментаришу како су неки бахати, наплаћују много, или, што би се рекло "деру људе". Ипак, у српској престоници један такси возач показао је да… »
Ово је таксиста који је данас задивио Србију: "Једна сцена заувек ће ми остати урезана у сећању"
Блиц 30.04.2023
Милорад Рафаиловић, таксиста који је одушевио целу Србију јер бакама није наплатио вожњу тиме показао велико срце и племенитост, рекао је да ово није први пут да он или неки његов колега учини овакво дело, као и да се све… »
Емотивна исповест таксисте који није наплатио вожњу бакама: "Једну сцену и сузе не могу да заборавим"
Телеграф 30.04.2023
Таксиста је данас отопио срца целој Србији, али ово је само једно у низу његових племенитих дела. Милорад Рафаиловић, таксиста који је одушевио целу Србију јер бакама није наплатио вожњу и тиме показао велико срце и… »
Вести дана »

Нови Сад: Пољопривредници блокирали Булевар Михајла Пупина испред Бановине
Бета пре 28 минутајош 19 повезаних

Министар просвете: Полиција присутна у школама у којима постоје одређени безбедносни ризици
Бета пре 38 минутајош 17 повезаних

Огласио се Кремљ, одговорио Шикорском: „НАТО је у рату са Русијом“
Данас пре 58 минутајош 16 повезаних