Повезане вести

"Имам и ја мајку код куће" Због потеза српског таксисте сви имају осмех на лицу! Баке нису могле да верују шта је урадио…

"Имам и ја мајку код куће" Због потеза српског таксисте сви имају осмех на лицу! Баке нису могле да верују шта је урадио…

Курир 30.04.2023
Таксисти, а посебно они који раде у Београду, често су на лошем гласу. Људи често коментаришу како су неки бахати, наплаћују много, или, што би се рекло "деру људе". Ипак, у српској престоници један такси возач показао је да… »
Ово је таксиста који је данас задивио Србију: "Једна сцена заувек ће ми остати урезана у сећању"

Ово је таксиста који је данас задивио Србију: "Једна сцена заувек ће ми остати урезана у сећању"

Блиц 30.04.2023
Милорад Рафаиловић, таксиста који је одушевио целу Србију јер бакама није наплатио вожњу тиме показао велико срце и племенитост, рекао је да ово није први пут да он или неки његов колега учини овакво дело, као и да се све… »
Емотивна исповест таксисте који није наплатио вожњу бакама: "Једну сцену и сузе не могу да заборавим"

Емотивна исповест таксисте који није наплатио вожњу бакама: "Једну сцену и сузе не могу да заборавим"

Телеграф 30.04.2023
Таксиста је данас отопио срца целој Србији, али ово је само једно у низу његових племенитих дела. Милорад Рафаиловић, таксиста који је одушевио целу Србију јер бакама није наплатио вожњу и тиме показао велико срце и… »

Вести дана »