Povezane vesti
Deda Đorđe, čuvar groblja na Zejtinliku slavi 95. Rođendan: Jednu želju imam! Moj amanet Srbiji! Svi Srbi ovo treba da znaju!…
Kurir 01.05.2023
Da ste nam živi i zdravi, pa da slavite i 100. rođendan, ovako smo deda Đorđu Mihailoviću, legendarnom čuvaru srpskog vojničkog groblja na Zejtinliku, čestitali 95. rođendan! Još 1. maja davne 1928. rođen je Đorđe, koji će od korova i od zaborava šest… »
Čuvar srpskog vojničkog groblja u Solunu, popularni Deda Đorđe danas napunio 95 godina
Telegraf 01.05.2023
Pre dve godine uručena mu je nagrada "Majka Srbija" za izuzetan doprinos u oblasti odnosa matične drzave i dijaspore. Đorđe Mihailović, nekadašnji čuvar srpskog vojničkog groblja Zejtinlik u Solunu danas je napunio 95. godina. Rođen je 1. maja 1928… »
Vesti dana »
Srbin "poništio" Vardija - gol u 90+6' za pobedu i nadu u opstanak VIDEO
B92 pre 24 satajoš 28 povezanih
Fars: SAD postavile pet uslova Iranu; požar u okolini nuklearke u UAE posle napada dronom
RTS pre 24 satajoš 38 povezanih
Pritvor do 30 dana vozaču koji je oborio penzionera tokom 16 minuta tišine kod Pravnog fakulteta
Nedeljnik pre 24 satajoš 90 povezanih
(Video) „Mi smo bend za binu, ne za takmičenja“ članovi Lavine sleteli u Beograd i stavila tačku na povratak na Evroviziju
Dnevnik pre 24 satajoš 29 povezanih