Povezane vesti
"Zašto si mi pogledao ženu?!" masovna makljaža na aerodromu u Prištini: Ima povređenih, pojavio se i snimak tuče
Mondo 01.05.2023
Sedam osoba je učestvovalo u tuči na aerodromu "Adem Jašari". Sedam osoba je učestvovalo u tuči na aerodromu "Adem Jašari". Policija je saopštila da je sedam osoba za koje se sumnja da su umešane u tuču sprovedeno je u policijsku stanicu u Lipljanu. Na… »
VIDEO „Zašto si pogledao moju ženu na čekiranju“: Pogledajte snimak opšte tuče muškaraca na aerodromu
Nova 01.05.2023
Tuča nekoliko muškaraca dogodila se juče na aerodromu "Adem Jašari" u Prištini, a povod je navodno žena. Na snimku koji je objavljen na Fejsbuk stranici RTV Dukađini vidi se kako nekoliko osoba razmenjuje udarce ispred aerodromske zgrade. Kako javlja… »
Zašto si mi pogledao ženu na čekiranju: Opšta tuča na aerodromu u Prištini, dve osobe povređene
Telegraf 01.05.2023
Policija je saopštila da je sedam osoba za koje se sumnja da su umešane u ovo premlaćivanje sprovedeno u policijsku stanicu u Lipljanu. Na aerodromu u Prištini "Adem Jašari", juče se dogodila tuča u kojoj je učestvovalo nekoliko osoba. Na snimku koji je… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Ponovo počela proizvodnja naftnih derivata u rafineriji u Pančevu
Morava info pre 2 satajoš 34 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 19. januar: Hladno, sunčano i vetrovito, ujutru mraz
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
Ministar Stanković: Otvoreno i glasno razmišljamo o ideji skraćenja časova na 30 minuta
Vreme pre 51 minutajoš 25 povezanih
Herojski preokret i pobeda Olge Danilović protiv čuvene Venus Vilijams na startu Australijan opena
Danas pre 37 minutajoš 43 povezane
Nemački VDMA pozvao EU da koristi „instrument protiv prinude” zbog najave sankcija
Politika pre 1 satjoš 25 povezanih