Повезане вести

"Зашто си ми погледао жену?!" масовна макљажа на аеродрому у Приштини: Има повређених, појавио се и снимак туче

"Зашто си ми погледао жену?!" масовна макљажа на аеродрому у Приштини: Има повређених, појавио се и снимак туче

Мондо 01.05.2023
Седам особа је учествовало у тучи на аеродрому "Адем Јашари". Седам особа је учествовало у тучи на аеродрому "Адем Јашари". Полиција је саопштила да је седам особа за које се сумња да су умешане у тучу спроведено је у полицијску… »
ВИДЕО „Зашто си погледао моју жену на чекирању“: Погледајте снимак опште туче мушкараца на аеродрому

ВИДЕО „Зашто си погледао моју жену на чекирању“: Погледајте снимак опште туче мушкараца на аеродрому

Нова 01.05.2023
Туча неколико мушкараца догодила се јуче на аеродрому "Адем Јашари" у Приштини, а повод је наводно жена. На снимку који је објављен на Фејсбук страници РТВ Дукађини види се како неколико особа размењује ударце испред… »
Зашто си ми погледао жену на чекирању: Општа туча на аеродрому у Приштини, две особе повређене

Зашто си ми погледао жену на чекирању: Општа туча на аеродрому у Приштини, две особе повређене

Телеграф 01.05.2023
Полиција је саопштила да је седам особа за које се сумња да су умешане у ово премлац́ивање спроведено у полицијску станицу у Липљану. На аеродрому у Приштини "Адем Јашари", јуче се догодила туча у којој је учествовало неколико… »

Вести дана »