Povezane vesti
Počela da zarađuje s 13, dnevnica joj bila 1.500 dinara: Milica Todorović o prvom honoraru - Jedino to bih promenila
Mondo 01.05.2023
Milica Todorović je danas uspešna pevačica, a prve honorare zarađivala je već s 13, 14 godina. Danas priznaje da bi išla drugim putem, kada bi mogla da bira. Milica Todorović je danas uspešna pevačica, a prve honorare zarađivala je već s 13, 14… »
"Pevala sam za 1.500 dinara u Kruševcu": Danas je jedna od najpopularnijih pevačica, a nekada je skupljala novac za školu…
Blic 01.05.2023
Milica Todorović svoju karijeru je započela u "Zvezdama Granda", a kako ističe prvi honorar je zaradila već sa 13 godina. Ona je kao mlada bila deo benda u Kruševcu, a dnevnica joj je bila 1.500 dinara. - Svoje prve honorare sam zaradila sa 13 i 14… »
"Dnevnica mi je bila 1.500 dinara!" Milica Todorović otkriva sve o prvom honoraru: A evo kako se snalazi u muškim poslovima
Kurir 01.05.2023
Milica Todorović se duže vreme nije pojavljivala u medijima. Ona redovno nastupa, a poslednjih meseci vredno radi na novim pesmama, s kojima će uskoro obradovati svoju publiku, a već u toku maja promovisaće duet s Gazda Pajom. Pevačica je od malih… »
Vesti dana »
Nervoza ili nedisciplina -Obradović i košarkaš podeljeni o uzrocima poraza
Sportske.net pre 4 satijoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 4 satijoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 7 satijoš 1 povezana