Повезане вести
Почела да зарађује с 13, дневница јој била 1.500 динара: Милица Тодоровић о првом хонорару - Једино то бих променила
Мондо 01.05.2023
Милица Тодоровић је данас успешна певачица, а прве хонораре зарађивала је већ с 13, 14 година. Данас признаје да би ишла другим путем, када би могла да бира. Милица Тодоровић је данас успешна певачица, а прве хонораре зарађивала… »
"Певала сам за 1.500 динара у Крушевцу": Данас је једна од најпопуларнијих певачица, а некада је скупљала новац за школу…
Блиц 01.05.2023
Милица Тодоровић своју каријеру је започела у "Звездама Гранда", а како истиче први хонорар је зарадила већ са 13 година. Она је као млада била део бенда у Крушевцу, а дневница јој је била 1.500 динара. - Своје прве хонораре сам… »
"Дневница ми је била 1.500 динара!" Милица Тодоровић открива све о првом хонорару: А ево како се сналази у мушким пословима
Курир 01.05.2023
Милица Тодоровић се дуже време није појављивала у медијима. Она редовно наступа, а последњих месеци вредно ради на новим песмама, с којима ће ускоро обрадовати своју публику, а већ у току маја промовисаће дует с Газда Пајом… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 33 минутајош 1 повезана