Povezane vesti
„Ne znam ni adresu, ni pozivni broj neba, al se nadam da gore ništa ne boli“: Potresne reči oca studentkinje koja je nađena…
Nova 01.05.2023
"Ja ne znam ni adresu, ni pozivni broj neba , al' se nadam da gore ništa ne boli, ni duša, ali znam kako je ovde dole na zemlji, preteško je... ali ću i dalje da zamišljam da ćeš negde pročitati ...i čekaću moju golubicu... Spavaj kćeri moja mirno" Ovim… »
"Ne znam adresu, ni pozivni broj neba": Reči oca ubijene Ivane za čijim se ubicom traga već četiri meseca, slamaju srca…
Blic 30.04.2023
"Ja ne znam ni adresu, ni pozivni broj neba , al' se nadam da gore ništa ne boli, ni duša, ali znam kako je ovde dole na zemlji, preteško je... ali ću i dalje da zamišljam da ćeš negde pročitati ...i čekaću moju golubicu... Spavaj kćeri moja mirno" Ovim… »
Vesti dana »
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 25 povezanih
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji sedmično na Portalu otvorenih podataka - Od danas ovi podaci javno dostupni
Ekapija pre 1 satjoš 24 povezane
Vučić: Tri scenarija za NIS, krajnji rok 15. januar, ne smemo ugoziti finansijski sistem
Euronews pre 35 minutajoš 18 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 33 povezane
Međunarodna nevladina organizacija Srbiju svrstala u kategoriju „pod represijom“
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih