Povezane vesti
„Ne znam ni adresu, ni pozivni broj neba, al se nadam da gore ništa ne boli“: Potresne reči oca studentkinje koja je…
Nova 01.05.2023
"Ja ne znam ni adresu, ni pozivni broj neba , al' se nadam da gore ništa ne boli, ni duša, ali znam kako je ovde dole na zemlji, preteško je... ali ću i dalje da zamišljam da ćeš negde pročitati ...i čekaću moju golubicu... Spavaj kćeri moja… »
"Ne znam adresu, ni pozivni broj neba": Reči oca ubijene Ivane za čijim se ubicom traga već četiri meseca, slamaju srca…
Blic 30.04.2023
"Ja ne znam ni adresu, ni pozivni broj neba , al' se nadam da gore ništa ne boli, ni duša, ali znam kako je ovde dole na zemlji, preteško je... ali ću i dalje da zamišljam da ćeš negde pročitati ...i čekaću moju golubicu... Spavaj kćeri moja… »
Vesti dana »

Stanković i Markoski sa dekanima svih fakulteta u Novom Sadu: Neophodno nadoknaditi nastavu
Euronews pre 28 minutajoš 59 povezanih

Bratislav Gašić: Mariniki se prvo priviđao "narko kartel koka nosilja u Moroviću", a po njenim fantazijama u taj "posao" uskoro bi mogli da uključe i pingvini!
Kurir pre 33 minutajoš 33 povezane

Srbija bi da uzme pod koncesiju aerodrome u Tivtu i Podgorici
Bloomberg Adria pre 28 minutajoš 21 povezana

Ukinut pritvor optuženima za napad na studente u blokadi u Novom Sadu
RTV pre 8 minutajoš 10 povezanih

„Vostani Serbie“: Pogledajte kako su protekli protesti u Novom Sadu, Nišu, Čačku, Boru, Kragujevcu, Šapcu i Beogradu
Nova pre 3 satajoš 22 povezane