Povezane vesti
„Ne znam ni adresu, ni pozivni broj neba, al se nadam da gore ništa ne boli“: Potresne reči oca studentkinje koja je nađena…
Nova 01.05.2023
"Ja ne znam ni adresu, ni pozivni broj neba , al' se nadam da gore ništa ne boli, ni duša, ali znam kako je ovde dole na zemlji, preteško je... ali ću i dalje da zamišljam da ćeš negde pročitati ...i čekaću moju golubicu... Spavaj kćeri moja mirno" Ovim… »
"Ne znam adresu, ni pozivni broj neba": Reči oca ubijene Ivane za čijim se ubicom traga već četiri meseca, slamaju srca…
Blic 30.04.2023
"Ja ne znam ni adresu, ni pozivni broj neba , al' se nadam da gore ništa ne boli, ni duša, ali znam kako je ovde dole na zemlji, preteško je... ali ću i dalje da zamišljam da ćeš negde pročitati ...i čekaću moju golubicu... Spavaj kćeri moja mirno" Ovim… »
Vesti dana »
Zelenski smenio Sirskog. Dramatično u Kijevu! Evo kome je ukrajinski predsednik ponudio mesto novog vrhovnog komandanta Oružanih snaga Ukrajine
Dnevnik pre 24 satajoš 51 povezana
Vozač teško povređen Kamion naleteo na šofera Hitne pomoći kod Leskovca dete koje je zahtevalu hitnu negu u nišku bolnicu prevezla doktorka
Dnevnik pre 1 satjoš 18 povezanih
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 1 satjoš 68 povezanih
Sednica o nepoverenju Vladi u ponedeljak: Posle glasanja moguće raspisivanje vanrednih izbora
Radio 021 pre 24 satajoš 18 povezanih