Povezane vesti
„Ne znam ni adresu, ni pozivni broj neba, al se nadam da gore ništa ne boli“: Potresne reči oca studentkinje koja je…
Nova 01.05.2023
"Ja ne znam ni adresu, ni pozivni broj neba , al' se nadam da gore ništa ne boli, ni duša, ali znam kako je ovde dole na zemlji, preteško je... ali ću i dalje da zamišljam da ćeš negde pročitati ...i čekaću moju golubicu... Spavaj kćeri moja… »
"Ne znam adresu, ni pozivni broj neba": Reči oca ubijene Ivane za čijim se ubicom traga već četiri meseca, slamaju srca…
Blic 30.04.2023
"Ja ne znam ni adresu, ni pozivni broj neba , al' se nadam da gore ništa ne boli, ni duša, ali znam kako je ovde dole na zemlji, preteško je... ali ću i dalje da zamišljam da ćeš negde pročitati ...i čekaću moju golubicu... Spavaj kćeri moja… »
Vesti dana »
Uživo uzbuna za napad u više oblasti Ruska vojska napreduje na frontu (foto/video)
Alo pre 2 satajoš 35 povezanih
Najmanje 26 mrtvih i 59 nestalih u izraelskom napadu na stambenu zgradu u Gazi
N1 Info pre 25 minutajoš 16 povezanih
Šolc: Najbolji način da se shvati šta Putin misli na temu Ukrajine jeste da se razgovara s njim
Politika pre 2 satajoš 2 povezane
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Dve rakete pale u dvorište Netanjahuove rezidencije u Cezareji, uhapšene tri osobe
Euronews pre 4 satijoš 15 povezanih