Povezane vesti
„Ne znam ni adresu, ni pozivni broj neba, al se nadam da gore ništa ne boli“: Potresne reči oca studentkinje koja je nađena…
Nova 01.05.2023
"Ja ne znam ni adresu, ni pozivni broj neba , al' se nadam da gore ništa ne boli, ni duša, ali znam kako je ovde dole na zemlji, preteško je... ali ću i dalje da zamišljam da ćeš negde pročitati ...i čekaću moju golubicu... Spavaj kćeri moja mirno" Ovim… »
"Ne znam adresu, ni pozivni broj neba": Reči oca ubijene Ivane za čijim se ubicom traga već četiri meseca, slamaju srca…
Blic 30.04.2023
"Ja ne znam ni adresu, ni pozivni broj neba , al' se nadam da gore ništa ne boli, ni duša, ali znam kako je ovde dole na zemlji, preteško je... ali ću i dalje da zamišljam da ćeš negde pročitati ...i čekaću moju golubicu... Spavaj kćeri moja mirno" Ovim… »
Vesti dana »

Polsat njuz: Ruski dron pogodio stambenu zgradu na istoku Poljske, nema povređenih
RTV pre 5 minutajoš 61 povezana

„Kao da je selektor ostao u Ćacilendu, a poslao ćacad da mu vode utakmicu“: Rade Bogdanović opleo po Piksiju posle debakla protiv Engleske VIDEO
Nova pre 20 minutajoš 21 povezana

'Petarda': Debakl Srbije protiv Engleske, uz tenzije na tribinama i povike 'Piksi, odlazi'
BBC News pre 25 minutajoš 18 povezanih