Повезане вести

Кошаркаши Реала слетели у Београд, мере обезбеђења на највишем нивоу

Кошаркаши Реала слетели у Београд, мере обезбеђења на највишем нивоу

РТС 01.05.2023
Кошаркаши Реала слетели су у Београд нешто после 20 часова, а на аеродрому "Никола Тесла" дочекале су их највише мере обезбеђења, у складу са њиховим захтевима пре доласка у српску престоницу. Тим Реал Мадрида који ће играти… »
Спреман сам да заменим Пантера, зато сам ту! Жељко има човека спремног да добије Реал - наместио је нишан!

Спреман сам да заменим Пантера, зато сам ту! Жељко има човека спремног да добије Реал - наместио је нишан!

Мондо 01.05.2023
Искусни бек Партизана Данило Анђушић је спреман да замени најбољег играча Партизана ове сезоне у уторак. Искусни бек Партизана Данило Анђушић је спреман да замени најбољег играча Партизана ове сезоне у уторак. Партизан у уторак… »
Евролига се огласила - ево зашто Љуљ није суспендован: Свима претила казна осим њему, иако је све закувао!

Евролига се огласила - ево зашто Љуљ није суспендован: Свима претила казна осим њему, иако је све закувао!

Мондо 01.05.2023
Серхио Љуљ се извукао, а све због тога што након сукоба никога није ударио. Нема везе што је све "закувао"... Серхио Љуљ се извукао, а све због тога што након сукоба никога није ударио. Нема везе што је све "закувао"... Након… »
Љуљ започео тучу и скандал, а остао некажњен: Откривен разлог неправде која боли „гробаре“ и Партизан

Љуљ започео тучу и скандал, а остао некажњен: Откривен разлог неправде која боли „гробаре“ и Партизан

Нова 01.05.2023
Серхио Љуљ је један од играча који нису добили санкције после опште туче у завршници сусрета. Љуљ је минут и 40 секунди пре краја друге утакмице у „Визинк центру“ у Мадриду направио груб фаул на Кевину Пантеру. Капитен… »
Реал тражио обезбеђење и полицију пред утакмицу с Партизаном: Чега се Шпанци плаше?

Реал тражио обезбеђење и полицију пред утакмицу с Партизаном: Чега се Шпанци плаше?

Време 01.05.2023
Спорт Мадриђани захтевају да по доласку у Београд константно имају обезбеђење, али и подршку полиције. Шта је овде у питању? Паника? Страх од линча после сопствене бруке у Шпанији? Или закулисне радње и игре да се изврши… »
За сваки случај: Реал Мадрид тражи додатно обезбеђење приликом доласка у Београд

За сваки случај: Реал Мадрид тражи додатно обезбеђење приликом доласка у Београд

Радио 021 01.05.2023
Кошаркашки клуб Реал Мадрид затражио је додатно обезбеђење уочи доласка у Београд, на утакмицу четвртфинала Евролиге, после инцидената и велике туче која је избила на мечу у Мадриду. Израелски медији су пренели да је Реал послао… »

Вести дана »