Povezane vesti
Plenković o susretu sa Anom Brnabić: Razgovori su jedini način da se krene napred
RTV 01.05.2023
OKUČANI - Hrvatski premijer Andrej Plenković je u Okučanima danas govorio o susretu sa predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić u Zagrebu i istakao da su razgovori jedini način da se krene napred. "Drago mi je da smo otvorili sve teme. ... Jasno sam… »
Plenković nakon susreta sa premijerkom Srbije: RazgovorI su jedini način da se krene napred
Euronews 01.05.2023
Hrvatski premijer Andrej Plenković je u Okučanima danas govorio o susretu sa predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić u Zagrebu i istakao da su razgovori jedini način da se krene napred. Najavio je da će krajem juna posetiti Suboticu i tamo održati… »
Plenković: Svako zaoštravanje retorike usporava dijalog Beograda i Zagreba
N1 Info 01.05.2023
Premijer Andrej Plenković rekao je u ponedeljak da je politički dijalog Zagreba i Beograda jedini način da se reše otvorena pitanja, ali da svako zaoštravanje retorike usporava taj dijalog i na par godina. „Mi mislimo da je dijalog jedini način da… »
Vesti dana »
"Velika tuga!" Đani nem od bola zbog Palmine smrti: "Teško nam je da prihvatimo..."
Telegraf pre 34 minutajoš 29 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 8 satijoš 7 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 10 satijoš 3 povezane
Nikola Jokić dobio sina: Slavlje u kući srpskog košarkaša
Večernje novosti pre 34 minutajoš 10 povezanih
Zelenski: Ukrajina radi na razvoju novih tipova PVO; Putin: Raketni sistem "orešnik" garant teritorijalnog integriteta
RTS pre 41 minutajoš 3 povezane