Povezane vesti
U Francuskoj ubijen evropski šampion u boksu
Sport klub 01.05.2023
Jedan od najperspektivnijih evropskih boksera Vilfrid Florentin ubijen je ispred noćnog kluba u Nonej sur Marnu, preneo je u ponedeljak L'Ekip. Pročitaj više Komentari Vaš komentar Ime… »
U Francuskoj ubijen evropski šampion u boksu
Sport klub 01.05.2023
Jedan od najperspektivnijih evropskih boksera Vilfrid Florentin ubijen je ispred noćnog kluba u Nonej sur Marnu, preneo je u ponedeljak L'Ekip. Vilfrid Florentin bio je 2019. godine mladi šampion Evrope u kategoriji do 91 kolograma. Prošle godine je… »
Tragedija! Evropski šampion ubijen ispred kluba: Hteo da zaradi dodatni novac, upucali ga u grudi
Mondo 01.05.2023
Tužne vesti stižu iz Francuske gde je ubijen evropski šampion u boksu Vilfrid Florentin. Tužne vesti stižu iz Francuske gde je ubijen evropski šampion u boksu Vilfrid Florentin. Poznati francuski bokser Vilfrid Florentin ubijen je danas hicima iz… »
Ubijen evropski prvak Francusku pogodila velika tragedija, upucan sa dva hica, u toku istraga
Alo 01.05.2023
Danas se u Francuskoj dogodila velika tragedija pošto je sjajni bokser Vilfrid Florentin ubijen hicima iz pištolja. Vilfrid je inače radio kao obezbeđenje u jednom baru, a tragična vest saopštili su iz bolničkog centra u Kreteju. Champion d'Europe jeunes… »
Ubijen evropski šampion, dvoje dece ostalo bez oca: „Zatečen sam, dobio je dva metka u grudi“
Nova 01.05.2023
Jedan od najperspektivnijih boksera u Francuskoj Vilfrid Florentin ubijen je, javlja L'Ekip. Tek što je proslavio 23. rođendan, mladi šampion Evrope u kategoriji do 91 kilograma iz 2019. godine u Sofiji, upucan je i od posledica povreda je preminuo u… »
Vesti dana »
"Pevao sam himnu Srbije, kako drugačije?!" Srušio Srbiju, pa otvorio dušu: "Znam kako je bilo tokom bombardovanja..."
Kurir pre 38 minutajoš 26 povezanih
Američki ambasador pri UN kritikovao diplomate koje su izašle sa sednice kad se obratio Netanjahu
N1 Info pre 33 minutajoš 12 povezanih
Si: Postignut novi trgovinski dogovor SAD i Kine, dobra vest za svetsku ekonomiju
NIN pre 13 minutajoš 11 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini Napad dronovima na Kijev: Jedna osoba povređena, pogođena višespratnica
Euronews pre 9 minutajoš 4 povezane