Povezane vesti
Varala sam muža pet meseci, a onda me je odala fatalna greška: Kad me je uhvatio, htela sam u zemlju da propadnem
Kurir 01.05.2023
Jedna žena, koja je imala aferu poslednjih pet meseci, uhvaćena je na delu kada je alarm njenog supruga upozorio na tajni telefon koji koristi za slanje poruka svom ljubavniku. 34-godišnja Veriti, koja nije želela da otkrije svoje puno ime, sada… »
DNK test mi je uništio 18-godišnji brak: Dobili smo blizance, a onda sam saznao strašnu istinu, ne mogu ni da pogledam svoju…
Kurir 01.05.2023
Jedan muškarac je priznao da su on i njegova supruga prošli kroz težak period u braku i on sada ne zna kako dalje nakon što je saznao da njihovi blizanci nisu njegova biološka deca. Skrhani je otac sa svojom suprugom Keli bio 20 godina, od čega 18… »
Vesti dana »
Vesiću određen pritvor do 30 dana: Oglasio se Viši sud u Novom Sadu, Jelena Tanasković dobila kućni pritvor
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
Hamas: Ubijen izraelski talac na severu Gaze; napad na Bejrut – 11 stradalih, 33 povređenih
RTS pre 16 minutajoš 26 povezanih
Đoković ima novog trenera, Endi Mari će raditi sa Srbinom: Odjeknula „detonacija“ u tenisu, ovome se niko nije nadao
Nova pre 51 minutajoš 26 povezanih
Opozicija blokirala prilaz Beogradu na vodi: Besan narod ih rasteruje VIDEO
B92 pre 2 satajoš 22 povezane