Povezane vesti
Varala sam muža pet meseci, a onda me je odala fatalna greška: Kad me je uhvatio, htela sam u zemlju da propadnem
Kurir 01.05.2023
Jedna žena, koja je imala aferu poslednjih pet meseci, uhvaćena je na delu kada je alarm njenog supruga upozorio na tajni telefon koji koristi za slanje poruka svom ljubavniku. 34-godišnja Veriti, koja nije želela da otkrije svoje puno ime, sada oseća… »
DNK test mi je uništio 18-godišnji brak: Dobili smo blizance, a onda sam saznao strašnu istinu, ne mogu ni da pogledam svoju…
Kurir 01.05.2023
Jedan muškarac je priznao da su on i njegova supruga prošli kroz težak period u braku i on sada ne zna kako dalje nakon što je saznao da njihovi blizanci nisu njegova biološka deca. Skrhani je otac sa svojom suprugom Keli bio 20 godina, od čega 18 godina… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 76 povezanih

Vlada Srbije usvojila odluku o povećanju minimalne zarade sa 404 na 551 evro
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 41 povezana

Supruga Saše Matića izgleda kao treća sestra Tari i Aleksandri: Ne zna se koja je lepša a haljine su OČARAVAJUĆE
Svet & Skandal pre 13 minutajoš 20 povezanih

Uvredljivi grafiti na zgradi Nikole Kalinića, Zvezda se oglasila: "Ovo je pokušaj da se diskredituje naš igrač"
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih

Zbrka oko navodnih ugraviranih slogana transrodnog i antifašističkog sadržaja na pušci i mecima kojima je ubijen Čarli Kirk
Nova pre 3 minutajoš 18 povezanih