Povezane vesti
Jelena Ilić ispričala je sve o pretnjama koje je dobila od Miljane Kulić!
Svet plus 01.05.2023
Jelena Ilić, verenica Ivana Marinkovića, ispričala je sve o pretnjama koje je dobila od Miljane Kulić i rekla da je tužba upućena njoj bila samo opomena ljudima da paze šta pričaju u rijalitiju. Jelena Ilić, devojka Ivana Marinkovića, gostujući u emisiji… »
Verenica Ivana Marinkovića o pretnjama Miljane Kulić: Jelena progovorila o tužbama, pa oplela po Ani Ćurčić
Blic 01.05.2023
Verenica Ivana Marinkovića, Jelena Ilić, redovno se oglašava povodom aktelnih dešavanja u "Zadruzi". Ona se sada dotakla Miljane Kulić, sa kojom njen partner ima sina i spomenula pretnje koje joj je Kulićeva upućivala. - Znam da je diskvalifikovana i… »
"Da li ti ja delujem kao neko ko se plaši?" Jelena Ilić o pretnjama Miljane Kulić: Opomenula sam je! Nije mi pretila samo ona…
Kurir 01.05.2023
U emisiji Puls Srbije kog Ivana Gajića Jelena Ilić komentarisala je odnose učesnika rijalitija Zadruga, a dotakla se i pretnji koje je ranije dobijala od Miljane Kulić. - Znam da je diskvalifikovana i nemam komunikaciju sa njom zaista. To je bilo i… »
Vesti dana »

Rusija: Uništeno više od 120 dronova tokom noći; evropski lideri: Pregovori moraju da uključuju Ukrajinu
RTS pre 10 minutajoš 33 povezane

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
Južne vesti pre 39 minutajoš 26 povezanih

Stotine mladića iscrtava trobojke na Limanu u Novom Sadu, nadgleda ih Vučević
Beta pre 20 minutajoš 14 povezanih

"Ili distanciranje od Sarajeva ili Srpske neće biti": Dodik: "RS na raskršću"
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih