Povezane vesti
Svi su mislili da sam prelepa, dok nisam objavila fotke tela! Kažu da treba da se sramim jer sam gadna, ali briga me!
Mondo 01.05.2023
Poznata influenserka i rijaliti zvezda je zbog jedne navike najomraženija osoba na društvenim mrežama! Poznata influenserka i rijaliti zvezda je zbog jedne navike najomraženija osoba na društvenim mrežama! Beka Martinez, poznata influenserka i rijaliti… »
Nisam se obrijala 4 godine! Iako sam prelepa, svi tvrde da sam 'grozna': Ima dlake po celom telu i ne trudi se da ih sakrije!
Kurir 01.05.2023
Amerikanka Beka Martinez je poznata influenserka i rijaliti zvezda, a ova simpatična 28-godišnjakinja poznata je i kao zagovornica prirodnog izgleda i ideje da žene ne treba i ne moraju da se briju, bar ako to ne žele. Beka, inače mama dvoje dece… »
Vesti dana »

Ko je bio mile Novaković: Uhapsio je zemunski klan, Zvezdan Jovanović mu je priznao ubistvo Đinđića, njegova uloga u akciji "Sablja" bila je ključna
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Nova dokumentarna serija "Kultura Srba u Hrvatskoj" od 16. septembra na RTS: Scenaristkinja Nataša Drakulić o tome kako je identitet opstajao uprkos vremenu i okolnostima
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ceca se nije pojavila na slavlju Saše Matića, a evo i zašto: U Beogradu na tajnoj lokaciji sprema ono što svi najviše čekaju
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Amerika oštro reagovala na presudu bolsonaru: "SAD će adekvatno odgovoriti na ovaj lov na veštice"
Kurir pre 35 minutajoš 5 povezanih