Povezane vesti
Svi su mislili da sam prelepa, dok nisam objavila fotke tela! Kažu da treba da se sramim jer sam gadna, ali briga me!
Mondo 01.05.2023
Poznata influenserka i rijaliti zvezda je zbog jedne navike najomraženija osoba na društvenim mrežama! Poznata influenserka i rijaliti zvezda je zbog jedne navike najomraženija osoba na društvenim mrežama! Beka Martinez, poznata influenserka i rijaliti… »
Nisam se obrijala 4 godine! Iako sam prelepa, svi tvrde da sam 'grozna': Ima dlake po celom telu i ne trudi se da ih sakrije!
Kurir 01.05.2023
Amerikanka Beka Martinez je poznata influenserka i rijaliti zvezda, a ova simpatična 28-godišnjakinja poznata je i kao zagovornica prirodnog izgleda i ideje da žene ne treba i ne moraju da se briju, bar ako to ne žele. Beka, inače mama dvoje dece… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Upozorenje na visoke temperature! Jutarnje od 14 dnevne do 37! Vremenska prognoza 11.8.2025. - 17.8.2025.
Volim Zrenjanin pre 11 minutajoš 23 povezane

Maestralan potez Hamada Međedovića: Pogledajte kako je srpski teniser oduševio publiku u Sinsinatiju
Telegraf pre 6 minutajoš 37 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Eksplozija u Rusiji: Ukrajinski dron pogodio fabriku, jedna osoba poginula, ima i povređenih
Euronews pre 37 minutajoš 19 povezanih

Tramp ima novu metu! Najavio da će ih sve proterati iz Vašingtona, odmah stigao odgovor demokratske gradonačelnice (foto)
Kurir pre 51 minutajoš 9 povezanih