Povezane vesti
Svi su mislili da sam prelepa, dok nisam objavila fotke tela! Kažu da treba da se sramim jer sam gadna, ali briga me!
Mondo 01.05.2023
Poznata influenserka i rijaliti zvezda je zbog jedne navike najomraženija osoba na društvenim mrežama! Poznata influenserka i rijaliti zvezda je zbog jedne navike najomraženija osoba na društvenim mrežama! Beka Martinez, poznata influenserka i rijaliti… »
Nisam se obrijala 4 godine! Iako sam prelepa, svi tvrde da sam 'grozna': Ima dlake po celom telu i ne trudi se da ih sakrije!
Kurir 01.05.2023
Amerikanka Beka Martinez je poznata influenserka i rijaliti zvezda, a ova simpatična 28-godišnjakinja poznata je i kao zagovornica prirodnog izgleda i ideje da žene ne treba i ne moraju da se briju, bar ako to ne žele. Beka, inače mama dvoje dece… »
Vesti dana »

Samit na granici – da li će Tramp i Putin na Aljasci dogovoriti mir u Ukrajini
Insajder pre 58 minutajoš 22 povezane

Prenos, Crvena zvezda - TSC: Crveno-beli jure treći uzastopni trijumf u novoj sezoni Superlige Srbije
Večernje novosti pre 13 minutajoš 37 povezanih

Tužan početak meča na Marakani! Igrači Zvezde i TSC-a podali počast tragično preminulom fudbaleru
Telegraf pre 27 minutajoš 24 povezane

"Ukrajina neće dati svoju zemlju: Okupatorima!" Zelenski se oglasio nakon najave sastanka Trampa i Putina
Blic pre 13 minutajoš 149 povezanih

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih