Повезане вести

"Покрива се пешкиром, не једе, не може себе да гледа" Најближи забринути за старлету након бруталног пребијања: Све јој је…

"Покрива се пешкиром, не једе, не може себе да гледа" Најближи забринути за старлету након бруталног пребијања: Све јој је…

Курир 02.05.2023
Наташа Шавија након батина које је добила у недељу увече на свадби на којој је била гост , тренутно борави у болници под константним надзором лекара. Сада су се и огласили и њени најближи који су у шоку и не могу да препознају… »
“Забринут сам за сина, не знам шта се дешава” Осман Карић не зна где је Стефан: “Жао ми је Наташе Шавије”

“Забринут сам за сина, не знам шта се дешава” Осман Карић не зна где је Стефан: “Жао ми је Наташе Шавије”

Блиц 02.05.2023
Бившег задругара Стефана Карића оптужила је старлета Наташа Шавија да ју је брутално претукао на једној свадби у етно селу. Наташа је испричала да јој је Карић нанео на свадби тешке телесне повреде одакле је отишла у КЦ Војводина… »
"Нова операција је заказана за сутра": Шавија открила како се осећа, проговорила и о насилнику: "Завршиће где треба макар имао…

"Нова операција је заказана за сутра": Шавија открила како се осећа, проговорила и о насилнику: "Завршиће где треба макар имао…

Блиц 02.05.2023
Старлета Наташа Шавија задобила је тешке телесне повреде на једној свадби на којој је била са бившим задругаром Стефаном Карићем. Шавија се тренутно налази у болници због прелома костију лица, а због тежине повреда њу чека… »
"Не подржавамо лаж": Претучену Шавију напали на мрежама, она оштро одговорила: "Чудно што по телу нисам ударана"

"Не подржавамо лаж": Претучену Шавију напали на мрежама, она оштро одговорила: "Чудно што по телу нисам ударана"

Блиц 02.05.2023
Старлета Наташа Шавија оптужила је бившег задругара Стефана Карића да ју је претукао у ноћи између недеље и понедељка на једној свадби у етно селу где су обоје били гости. Наташа је на свом Инстаграм профилу поделила… »
"Нова операција је заказана за сутра" Наташа открила како се тренутно осећа и послала снажну поруку насилнику али и свим…

"Нова операција је заказана за сутра" Наташа открила како се тренутно осећа и послала снажну поруку насилнику али и свим…

Курир 02.05.2023
Наташа Шавија након зверских батина које је добила на свадби код пријатеља, тренутно борави у болници под константним надзором лекара. Како је Курир сазнао од блиског извора полицији, званично осумњичени за ово недело је Стефан… »
Од Карића и даље ни трага ни гласа: Ово су нејасноће у вези са насиљем за које је осумњичен

Од Карића и даље ни трага ни гласа: Ово су нејасноће у вези са насиљем за које је осумњичен

Нова 02.05.2023
Јавност је потресена немилим догађајем. Старлета Наташа Шавија крвнички је претучена у ноћи између недеље и понедељка, и тренутно се налази у болници. За овај немили чин, осумњичен је бивши ријалити учесник Стефан Карић, за… »
Полиција и даље трага за њим: Крвнички претукао Шавију, а са овим јавним личностима је био у вези: Политичарка, мисице…

Полиција и даље трага за њим: Крвнички претукао Шавију, а са овим јавним личностима је био у вези: Политичарка, мисице…

Блиц 02.05.2023
Полиција и даље трага за бившим учесником ријалитија Стефаном Карићем који се сумњичи да у ноћи између недеље и понедељка наводно претукао старлету Наташу Шавију. Учесник ријалитија, Стефан Карић је искључио мобилни телефон… »
24 Сата ни трага од Стефана карића! Осумњичен за брутално злостављаје Наташе Шавије, а ово су 3 главне нејасноће!

24 Сата ни трага од Стефана карића! Осумњичен за брутално злостављаје Наташе Шавије, а ово су 3 главне нејасноће!

Курир 02.05.2023
Старлета Наташа Шавија је показала тешке телесне повреде које јој је нанео насилник бруталним батинама. Након инцидента јавила се у КЦ Војводина са преломом костију лица, где је примљена на интензивну негу и чека операцију… »
24 Сата ни трага ни гласа од Стефана Карића! Три нејасноће након што је оптужен да је претукао Наташу Шавију: Полиција га и…

24 Сата ни трага ни гласа од Стефана Карића! Три нејасноће након што је оптужен да је претукао Наташу Шавију: Полиција га и…

Блиц 02.05.2023
Старлета Наташа Шавија оптужила је бившег задругара Стефана Карића да ју је претукао у ноћи између недеље и понедељка на једној свадби у етно селу где су обоје били гости. Наиме, Шавија је показала тешке телесне повреде за које… »
Ево шта ће се десити са Стефаном Карићем Шавија га оптужила да ју је зверски претукао, а сада стигле нове вести!

Ево шта ће се десити са Стефаном Карићем Шавија га оптужила да ју је зверски претукао, а сада стигле нове вести!

Ало 02.05.2023
Надлежни у етно селу Врдничка кула кажу да нико од запослених нити гостију, колико они знају, није видео нити присуствовао немилом догађају. Извор близак истрази, покренутој због синоћњег бруталног пребијања Наташе Шавије… »
Стравична галерија слика претучене Наташе шавије: Још у ресторану је имала унакажено лице: "Менаџер је наредио, а обезбеђење…

Стравична галерија слика претучене Наташе шавије: Још у ресторану је имала унакажено лице: "Менаџер је наредио, а обезбеђење…

Блиц 01.05.2023
Старлета Наташа Шавија оптужила је бившег задругара Стефана Карића да ју је претукао и нанео тешке телесне повреде. Она се тренутно налази у болници и чека операцију, а сада се поново огласила на свом Инстаграм профилу где је… »
"Нисам очекивао то од Стефана, Наташа није неко ко прави сцене": Марко Осмакчић о пребијању Шавије, открио када се чуо са…

"Нисам очекивао то од Стефана, Наташа није неко ко прави сцене": Марко Осмакчић о пребијању Шавије, открио када се чуо са…

Блиц 01.05.2023
Наташа Шавија претучена је на једном слављу, а како тврди, претукао ју је Стефан Карић, који је наводно побегао са лица места. Она је након тешких телесних повреда примљена на интезивну негу, а на друштвеним мрежама добила је… »
"Радо ћу га посећивати у затвору": Наташа Шавија огласила се из болнице након приче да ју је пребио Стефан Карић: "Циљ ми је…

"Радо ћу га посећивати у затвору": Наташа Шавија огласила се из болнице након приче да ју је пребио Стефан Карић: "Циљ ми је…

Блиц 01.05.2023
Старлета Наташа Шавија брутално је претучена на једној прослави, а за све је оптужила бившег задругара Стефана Карића, за којим полиција и даље трага. Наиме, Наташа је оптужила Карића да јој је нанео тешке телесне повреде. Она… »

Вести дана »