Повезане вести

Јовић: Видео сам лопту у голу у вечитом дербију, али…

Спорт клуб 02.05.2023
Офанзивни везиста Партизана Немања Јовић изјавио је за клупски сајт након утакмице са ТСЦ-ом да је његов тим показао да може и да жели да поправи место на табели. Прочитај више Коментари Ваш коментар Име… »
Фудбалери Партизана на гостовању савладали ТСЦ

Фудбалери Партизана на гостовању савладали ТСЦ

Данас 02.05.2023
Фудбалери Партизана победили су вечерас у Бачкој Тополи екипу ТСЦ-а са 3:1, у утакмици 33. кола Супер лиге Србије. Партизан је до вођства дошао у 12. минуту, када се у стрелце уписао Рикардо Гомеш. Нападач црно-белих искористио… »
"Ваљак" упалио пламен наде: Да ли се Партизан прекасно сетио да зна да игра фудбал?

"Ваљак" упалио пламен наде: Да ли се Партизан прекасно сетио да зна да игра фудбал?

Вечерње новости 02.05.2023
ВЕЛИКО је питање шта би било да су фудбалери Партизана почели да играју фудбал на време. На исти онај начин како су га заиграли на 170. вечитом дербију, па и у недељу против ТСЦ из Бачке Тополе. Реми без голова са вечитим… »
Немања Јовић: ''Желео сам гол у вечитом дербију, али и ТСЦ се бори за Лигу шампиона''

Немања Јовић: ''Желео сам гол у вечитом дербију, али и ТСЦ се бори за Лигу шампиона''

Спортске.нет 02.05.2023
Партизан је остао у трци за пласман у квалификације за Лигу шампиона, односно за друго место на табели Суперлиге, иако му ни сада шансе нису баш велике. Црно-бели су јуче у Бачкој Тополи савладали домаћи ТСЦ са 3:1, па сада имају… »

Спорт клуб 02.05.2023
Офанзивни везиста Партизана Немања Јовић изјавио је за клупски сајт након утакмице са ТСЦ-ом да је његов тим показао да може и да жели да поправи место на табели. Партизан је као гост победио ТСЦ са 3:1 у дерби мечу трећег кола… »
Филиповић: Веровали смо у себе

Филиповић: Веровали смо у себе

Дневник 02.05.2023
БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Александар Филиповић изјавио је за клупски сајт након утакмице са ТСЦ-ом да су "црно-бели", упркос свим проблемима, веровали у себе. Фудбалери Партизана победили су као гости ТЦС (3:1) у мечу трећег… »
Филиповић: Веровали смо у победу

Филиповић: Веровали смо у победу

Спорт клуб 02.05.2023
Фудбалер Партизана Александар Филиповић рекао је после утакмице са екипом ТСЦ да су "црно-бели", упркос свим проблемима, веровали у себе. Фудбалери Партизана победили су као гости ТЦС (3:1) у мечу трећег кола плеј-офа Суплерлиге… »
Партизанов најновији стрелац: ''Показали смо да знамо да играмо добар фудбал''

Партизанов најновији стрелац: ''Показали смо да знамо да играмо добар фудбал''

Спортске.нет 02.05.2023
Партизан не одустаје од Лиге шампиона. Црно-бели су јуче у одличној, динамичној и садржајној утакмици против ТСЦ-а у Бачкој Тополи дошли до веома важних бодова, добили су овај меч са 3:1, а коначан резултат је својим голом… »
"Перфектно!" Игор Дуљај одушевљен после Партизановог меча са другопласираним ТСЦ-ом (видео)

"Перфектно!" Игор Дуљај одушевљен после Партизановог меча са другопласираним ТСЦ-ом (видео)

Вечерње новости 01.05.2023
БАЧКА Топола била је првог дана маја поприште веома узбудљивог фудбалског дуела ТСЦ - Партизан, а победа против другопласиране екипе Суперлиге Србије обрадовала је тренера црно-белих, Игора Дуљаја. ФОТО: М. Вукадиновић… »
Варнице на терену: Једни на друге кренули фудбалери ТСЦ-а и Партизана (ВИДЕО)

Варнице на терену: Једни на друге кренули фудбалери ТСЦ-а и Партизана (ВИДЕО)

Вечерње новости 01.05.2023
БАЧКА Топола била је првог дана маја поприште изузетно занимљивог фудбалског дуела ТСЦ - Партизан, а средином полувремена десио се и један сукоб играча. Фото: Принтскрин/Арена спорт Током продора по десној страни, играч домаће… »

Вести дана »