Повезане вести

Харден: Џоела није било, знам за шта сам способан

Харден: Џоела није било, знам за шта сам способан

Спорт клуб 02.05.2023
Бек Филаделфије Џејмс Харден био је презадовољан после фантастичне партије и победе над Бостоном 119:115 на старту серије друге рунде плеј-офа источне конференције НБА. Без повређеног Џоела Ембида, Харден је убацио 45 поена… »
Кад имате Хардена, можете и без Ембида (видео)

Кад имате Хардена, можете и без Ембида (видео)

Спортски журнал 02.05.2023
Филаделфија повела у полуфиналној серији Источне конференције. Филаделфија је у првом мечу против Бостона била лишена помоћи Џоела Ембида. Али, кад у својим редовима имате Џејмса Хардена, онда вам ни такав хендикеп не… »
Харден "тројком" на осам секунди пре краја донео Филаделфији победу у Бостону

Харден "тројком" на осам секунди пре краја донео Филаделфији победу у Бостону

Еуроневс 02.05.2023
Магични ветеран Џејмс Харден, тројком 8,4 секунди пре краја донео је Филаделфији победу у Бостону 119:115 и брејк у првом мечу полуфинала Источне конференције - 1:0. Гости су стигли без Џоела Ембида, мало ко им је давао шансе… »
Јокић је прави МВП! Филаделфија може без Ембида - Харден узео лопту и показао класу у Бостону!

Јокић је прави МВП! Филаделфија може без Ембида - Харден узео лопту и показао класу у Бостону!

Мондо 02.05.2023
Џејмс Харден водио је Филаделфију до победе у Бостону без Џоела Ембида. Џејмс Харден водио је Филаделфију до победе у Бостону без Џоела Ембида. НБА лига је још једном могла да види зашто је Никола Јокић прави МВП! Филаделфија… »
Филаделфија сломила Бостон за 1-0, 45 поена Хардена

Филаделфија сломила Бостон за 1-0, 45 поена Хардена

Спорт клуб 02.05.2023
Филадефија је повела у серији против Бостон Селтикса 1-0, а утакмицу је добила резултатом 119:115. До брејка је Филаделфија стигла без Џоела Ембида. Сат времена пре почетка утакмице Фила је објавила да неће имати на располагању… »

Вести дана »