Povezane vesti
Vučić: Priština da prihvati dogovoreno iz 2013. i 2015. godine ili je kraj svega
Politika 02.05.2023
BRISEL – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da, ukoliko Priština ne prihvati da sprovede briselske sporazume iz 2013. i 2015. godine, onda nema smisla nastaviti sa pregovorima. „Mi smo večeras razgovarali o nečemu gde i jedni i drugi… »
Brnabić: Sajam u Mostaru doprineo boljoj privrednoj saradnji Srbije i BiH
Politika 02.05.2023
MOSTAR – Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas na otvaranju 24. Međunarodnog privrednog sajma, da se nada da će region nastaviti da razvija odnose i prosperitetan Balkan za sve svoje građane i privrednike i pozvala Bosnu i Hercegovinu da… »
Poziv Bosni i Hercegovini da se pridruži Otvorenom Balkanu
Biznis.rs 02.05.2023
Tržište BiH važno za Srbiju. Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić uputila je poziv Bosni i Hercegovini da se pridruži inicijativi Otvoreni Balkan, izrazivši nadu da će region nastaviti da razvija odnose. „Pre samo 48 sati bila sam u Zagrebu… »
Brnabić: Cenimo što BiH nije priznala Kosovo, ali mi nije jasna uzdržanost u pogledu članstva Kosova u Savetu Evrope
Danas 02.05.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas kako joj nije jasno glasanje, odnosno uzdržanost Bosne i Hercegovine u pogledu članstva Kosova u Savetu Evrope, ocenivši da je to „uzdržanost povodom teritorijalnog integriteta međunarodno priznate države“… »
Brnabić: Cenimo što BiH nije priznala Kosovo, ali očekivali smo da glasa protiv članstva u Savetu Evrope
Nova 02.05.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je u Mostaru da Srbija ceni to što Bosna i Hercegovina nije priznala Kosovo i da to smatra logičnim zato što se i BIH bori i zastupa nepovredivost integriteta međunarodno priznatih država. „Znam da su unutar BiH… »
Brnabić: Cenimo to što BiH nije priznala Kosovo, ali mi nije jasno glasanje BiH u Savetu Evrope
Novi magazin 02.05.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Mostaru da Srbija ceni to što Bosna i Hercegovina nije priznala Kosovo i da to smatra logičnim zato što se i BIH bori i zastupa nepovredivost integriteta međunarodno priznatih država. "Znam da su unutar… »
Međunarodni sajam privrede u Mostaru, Brnabićeva se sastala sa Čovićem i Krištovom
RTS 02.05.2023
U Mostaru počinje Međunarodni sajam privrede. Među oko 800 izlagača iz više zemalja prisutni su i privrednici iz Srbije. U gradu na Neretvi su premijerka Ana Brnabić i delegacija Privredne komore Srbije. Brnabićeva se sastala sa predsedavajućom Vijeća… »
Brnabić: Cenimo što BiH nije priznala Kosovo, ali nije mi jasno glasanje u SE
N1 Info 02.05.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je u Mostaru da Srbija ceni to što Bosna i Hercegovina nije priznala Kosovo i da to smatra logičnim zato što se i BIH bori i zastupa nepovredivost integriteta međunarodno priznatih država. „Znam da su unutar BiH… »
Brnabić: Ne očekujem ništa od sastanka u Briselu, Kurti namerno krši sporazum
Euronews 02.05.2023
Spoljnotrgovinska razmena Srbije i Bosne i Hercegovine je prošle godine iznosila skoro 3,3 milijarde evra, od čega je nešto više od dve milijarde bio izvoz iz Srbije u Bosnu i Herecegovinu, izjavila je danas predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja je… »
"Trgovinska razmena Srbije i BiH udvostručena za deset godina": Brnabić na sajmu u Mostaru
Telegraf 02.05.2023
"Posebno sam inicirala razgovore oko energetskih projekata, smatram da BiH ima mnogo potencijala, te da zajedno to možemo da iskoristimo", naglasila je Brnabić. Spoljnotrgovinska razmena Srbije i Bosne i Hercegovine je prošle godine iznosila skoro 3,3… »
Brnabić na otvaranju sajma u Mostaru pozvala BiH da uđe u Otvoreni Balkan
Euronews 02.05.2023
U Mostaru je danas počeo 24. Međunarodni privredni sajam, na čijem otvaranju je premijerka Srbije Ana Brnabić rekla da se nada da će region nastaviti da razvija odnose i prosperitetan Balkan za sve svoje privrednike i pozvala Bosnu i Hercegovinu da se… »
Premijerka Brnabić na Međunarodnom sajmu privrede: Pozvala BiH da se piključi inicijativi Otvoreni Balkan, a CG da se uključi…
Kurir 02.05.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić pozvala je Bosnu i Hercegovinu da razmisli o priključivanu inicijativi Otvoreni Balkan, navodeći da ta inicijativa nema veze s politikom, ali da bi doprinela smanjenju tenzija. "Molim sve iz BiH da razmisle o uključivanju u… »
Brnabić pozvala BiH da se priključi inicijativi Otvoreni Balkan
Insajder 02.05.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić pozvala je Bosnu i Hercegovinu da razmisli o priključivanu inicijativi Otvoreni Balkan, navodeći da ta inicijativa nema veze s politikom, ali da bi doprinela smanjenju tenzija. "Molim sve iz BiH da razmisle o uključivanju u… »
Brnabićeva na Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru: Bilo bi dobro da se BiH pridruži inicijativi "Otvoreni Balkan"
Blic 02.05.2023
Predsednik Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je na otvaranju Međunarodnog sajma privrede u Mostaru da ova manifestacija ima važnu ulogu i da bi bilo dobro da se BiH pridruži inicijativi "Otvoreni Balkan". Brnabićeva je istakla da je Srbija drugi izvozni… »
Premijerka Brnabić u Mostaru: Sastala se sa Čovićem
Kurir 02.05.2023
Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se u Mostaru sa zamenikom predsedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine i predsednikom Hrvatskog narodnog sabora BiH Draganom Čovićem. U Mostaru počinje Međunarodni sajam privrede na kojem učestvuje i… »
Ana Brnabić u Mostaru sa Čovićem
Dnevnik 02.05.2023
MOSTAR: Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Mostaru sa zamenikom predsedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine i predsednikom Hrvatskog narodnog sabora BiH Draganom Čovićem. Sastanak je počeo nesto pre 10 sati u zgradi Ureda… »
Premijerka Brnabić danas na Sajmu privrede u Mostaru
Telegraf 02.05.2023
Otvaranju manifestacije prisustvovaće i delegacija Privredne komore Srbije. Na 24. Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru, koji počinje danas i traje do 6. maja, nastupiće 14 izlagača iz sektora poljoprivrede i prehrambene industrije, metalske, hemijske i… »
Sajam privrede u Mostaru, na otvaranju premijerka Brnabić
Blic 02.05.2023
Međunarodni sajam privrede u Mostaru biće otvoren danas i trajaće do petka, a svečanom otvaranju manifestacije na kojoj će učestvovati i delegacija Privredne komore Srbije (PKS), prisustvovaće i premijerka Srbija Ana Brnabić. Portparol sajma Oliver… »
Vesti dana »
Studenti Pravnog fakulteta od Vučića zatražili izbore, podržali glumce Narodnog pozorišta
Serbian News Media pre 13 minutajoš 25 povezanih
Zelenski odmah reagovao posle packe Trampa! Nagli zaokret Kijeva, izbori mogu biti održani za 60 do 90 dana!
Kurir pre 3 minutajoš 39 povezanih
Vučić: Tri moguća scenarija za NIS, Srbija bi platila ruski deo vlasništva
RTS pre 4 satijoš 27 povezanih
Prijavljeno više od 45.000 objekata, više od polovine elektronskim putem! Ministarka Sofronijević: Procedura je jednostavna, prijava moguća u opštinama i Pošti
Kurir pre 1 satjoš 55 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 34 povezane