Повезане вести

"Крварим, вилица ми се кочи, једва причам и једем" Шавија из болнице након батина: Хвата ме страх, јер је он на слободи

"Крварим, вилица ми се кочи, једва причам и једем" Шавија из болнице након батина: Хвата ме страх, јер је он на слободи

Мондо 02.05.2023
Наташа Шавија огласила се из болнице дан након што је брутално претучена на једном слављу. Наташа Шавија огласила се из болнице дан након што је брутално претучена на једном слављу. Старлета Наташа Шавија претучена је на свадби… »
Нове стравичне слике Наташе шавије из болничког кревета! Ево како сада изгледа након бруталног пребијања, пиџама мокра од…

Нове стравичне слике Наташе шавије из болничког кревета! Ево како сада изгледа након бруталног пребијања, пиџама мокра од…

Курир 02.05.2023
Наташа Шавија након бруталног насиља које је доживела пре два дана, о гласила се више пута за медије и причала о томе како се осећа након насиља. Сада је Курир дошао у посед новим фотографијама како старлета изгледа 48 сати… »
Прича се да се стефан карић овде крије! Осумњичен да је пребио Шавију - Ево када је последњи пут виђен на мрежи!

Прича се да се стефан карић овде крије! Осумњичен да је пребио Шавију - Ево када је последњи пут виђен на мрежи!

Мондо 02.05.2023
Бивши учесник Задруге осумњичен је да је претукао старлету Наташа Шавија, а сада је откривено где се наводно крије. Бивши учесник Задруге осумњичен је да је претукао старлету Наташа Шавија, а сада је откривено где се наводно… »
"Вилица ми се кочи, крварим, хватају ме паника и страх"! Шавија се огласила из болнице за Курир: Треба ми помоћ, плашим се!

"Вилица ми се кочи, крварим, хватају ме паника и страх"! Шавија се огласила из болнице за Курир: Треба ми помоћ, плашим се!

Курир 02.05.2023
Наташа Шавија налази се у КЦ Војводина где чека операцију која би требала да се деси сутра. Старлета се сада огласила за Курир па открила како је два днаа након стравичног инцидента који јој се догодио: - Искрено, осећам се све… »
Откривено где се крије стефан Карић! Сутра планира да се преда полицији, побегао из града, а ево код кога је сада

Откривено где се крије стефан Карић! Сутра планира да се преда полицији, побегао из града, а ево код кога је сада

Курир 02.05.2023
Стефан Карић наводно је осумњичен за пребијање старлете Наташе Шавије која је услед тешких телесних повреда завршила у КЦ Војводине. Он се од инцидента нијендом није оглашавао а ни његова породица не зна где се налази, угасио… »
(Фото) стефан Карић у робијашком оделу и са лисицама: Шок и неверица, Осман збија шале након што му је син осумњичен за…

(Фото) стефан Карић у робијашком оделу и са лисицама: Шок и неверица, Осман збија шале након што му је син осумњичен за…

Блиц 02.05.2023
Старлета Наташа Шавија пријавила је полицији бившег задругара Стефана Карића за наношење тешких телесних повреда. Шавија се тренутно налази у КЦ Војводина где ће, како је сама рекла, сутра имати операцију јагодичне кости, која… »
Стефан Карић с лисицама на рукама! Осман објавио снимак, силази низ степенице и смеје се - "Кад сам себе измалеришеш"

Стефан Карић с лисицама на рукама! Осман објавио снимак, силази низ степенице и смеје се - "Кад сам себе измалеришеш"

Мондо 02.05.2023
Осман Карић објавио је снимак сина Стефана, који је осумњичен да је пребио старлету Наташа Шавију. Осман Карић објавио је снимак сина Стефана, који је осумњичен да је пребио старлету Наташа Шавију. Стефан Карић осумњичен је за… »
Стефан Карић осумњичен за пребијање Наташе шавије: Полиција трага за њим, а ево када је последњи пут био онлајн

Стефан Карић осумњичен за пребијање Наташе шавије: Полиција трага за њим, а ево када је последњи пут био онлајн

Блиц 02.05.2023
Стефан Карић, којег је старлета Наташа Шавија пријавила за наношење тешких телесних повреда још увек је на слободи и полиција активно трага за њим. Наиме, Шавија у КЦ Војводина примљена са преломима костију лица, а сутра је… »
Стефан карић осумњичен за зверско пребијање Наташе Шавије! Од њега ни трага ни гласа, ево када је последњи пут био онлајн!…

Стефан карић осумњичен за зверско пребијање Наташе Шавије! Од њега ни трага ни гласа, ево када је последњи пут био онлајн!…

Курир 02.05.2023
Припадници Министарства унутрашњих послова и даље трагају за Стефаном Карићем, осумњиченим за пребијање старлете Наташе Шавије, којем се од инцидента губи сваки траг. Наташа је, наиме, претучена у етно-селу Врдничка кула, где… »
Миа певала на свадби на којој је Шавија претучена: Открила шта зна о инциденту за који је осумњичен Стефан Карић!

Миа певала на свадби на којој је Шавија претучена: Открила шта зна о инциденту за који је осумњичен Стефан Карић!

Мондо 02.05.2023
Миа Борисављевић је с колегама била ангажована да пева на слављу у Врдничкој кули, где је претучена Наташа Шавија, која тврди да ју је претукао Стефан Карић. Миа Борисављевић је с колегама била ангажована да пева на слављу у… »
И Миа певала на свадби на којој је претучена шавија: Открила шта је затекла: "То је било негде између поноћи и један сат"

И Миа певала на свадби на којој је претучена шавија: Открила шта је затекла: "То је било негде између поноћи и један сат"

Блиц 02.05.2023
За бившим учесником "Задруге" Стефаном Карићем трага полиција јер је осумњичен да је претукао старлету Наташу Шавију. Инцидент који је потресао домаћу јавност се догодио на једном свадбеном весељу у Врдничкој кули на ком је… »
Миа певала на свадби на којој је пребијена шавија! Огласила се Борисављевићка, ово каже о скандалу за који је осумњичен Карић…

Миа певала на свадби на којој је пребијена шавија! Огласила се Борисављевићка, ово каже о скандалу за који је осумњичен Карић…

Курир 02.05.2023
Стефан Карић званично је осумњичен за брутално насиље над Наташом Шавијом, која је након батина на једној свадби завршила у болници. На једној од фотографија са тог весеља које су нашле на мрежама, могли су се видети и Миа… »
Нису били у вези, само су пријатељи! Осман Карић проговорио о Стефану и Наташи Шавији - Имам број, али нећу да зовем!

Нису били у вези, само су пријатељи! Осман Карић проговорио о Стефану и Наташи Шавији - Имам број, али нећу да зовем!

Мондо 02.05.2023
Осман Карић је данас дао изјаву испред своје виле, у којој не станује са сином Стефаном Карићем, јер се он после Задруге одселио из породичног дома. Осман Карић је данас дао изјаву испред своје виле, у којој не станује са сином… »
„Нова операција заказана је за сутра, пијем антибиотике“: Шавија описала како се осећа након што је претучена

„Нова операција заказана је за сутра, пијем антибиотике“: Шавија описала како се осећа након што је претучена

Нова 02.05.2023
Ево у каквом је стању. Наташа Шавија претрпела је насиље и сада се налази у Клиничком центру Војводине. Старлета је истакла како је у лошем стању, и како је пљувала крв, а након што је имала прву операцију, сада је открила… »
“Обезбеђење ме је носило као свињу, један за руку, а други за ногу”: Наташа Шавија описала језиве детаље из локала у којем…

“Обезбеђење ме је носило као свињу, један за руку, а други за ногу”: Наташа Шавија описала језиве детаље из локала у којем…

Нова 02.05.2023
Храбро је проговорила о насиљу које је претрпела. Старлета Наташа Шавија, брутално је претучена и тренутно се налази на лечењу у Клиничком центру Војводине. Старлета се упркос лошем стању оглашава на Инстаграму јер жели да… »
„Сутра ће се пријавити полицији“: Карићев отац се огласио 24 сата након што му је син испребијао Шавију

„Сутра ће се пријавити полицији“: Карићев отац се огласио 24 сата након што му је син испребијао Шавију

Нова 02.05.2023
Стефан Карић званично је осумњичен за брутално насиље над Наташом Шавијом, која је након повреда завршила у болници. Полиција интензивно трага за њим, а старлета чека још једну у низу операција. 24 сата након вести да је Карић… »
Курир у дому Карића! Осман проговорио о агонији која их је задесила, признао да поседује број од Шавије, ево да ли ће је звати!…

Курир у дому Карића! Осман проговорио о агонији која их је задесила, признао да поседује број од Шавије, ево да ли ће је звати!…

Курир 02.05.2023
Стефан Карић званично је осумњичен за брутално насиље над Наташом Шавијом, која је након батина завршила у болници. Полиција интензивно трага за њим, а старлета чека још једну у низу операција. Како је његов отац Осман Карић… »
Осман потврдио - Стефан Карић се предаје полицији! Открио да ли је у контакту са сином и зашто га нема 24 сата

Осман потврдио - Стефан Карић се предаје полицији! Открио да ли је у контакту са сином и зашто га нема 24 сата

Мондо 02.05.2023
Стефан Карић је осумњичен да је претукао Наташу Шавију и полиција још трага за њим, а његов отац Осман Карић открио је када планира да се јави надлежним органима. Стефан Карић је осумњичен да је претукао Наташу Шавију и… »
Шок информација: Карић се предаје полицији кад прођу првомајски празници: Трага се за њим, а он чека да се заврши одмор…

Шок информација: Карић се предаје полицији кад прођу првомајски празници: Трага се за њим, а он чека да се заврши одмор…

Блиц 02.05.2023
За Стефаном Карићем, који се сумњичи да је у ноћи између недеље и понедељка претукао старлету Наташу Шавију, и даље трага полиција. Како је "Блиц" писао он ће одмах бити ухапшен чим буде пронађен, а његов отац Осман Карић… »
Идем на нову операцију: Наташа Шавија се огласила дан након што је претучена - Истераћу правду, макар имала 10 адвоката!

Идем на нову операцију: Наташа Шавија се огласила дан након што је претучена - Истераћу правду, макар имала 10 адвоката!

Мондо 02.05.2023
Наташа Шавија је оптужила Стефана Карића да ју је претукао, после чега је завршила у болници, а дан након стравичног насиља открила је како се осећа. Наташа Шавија је оптужила Стефана Карића да ју је претукао, после чега је… »
Полиција трага за Стефаном Карићем: "Блиц" сазнаје: Бивши задругар биће ухапшен чим буде пронађен

Полиција трага за Стефаном Карићем: "Блиц" сазнаје: Бивши задругар биће ухапшен чим буде пронађен

Блиц 02.05.2023
Како сазнаје "Блиц", полиција и даље трага за Стефаном Карићем и биће ухапшен чим буде пронађен, иако је његов адвокат за медије изјавио да ће 3. маја заједно са Карићем доћи у полицијску станицу. Старлета Наташа Шавија тврди… »

Вести дана »