Povezane vesti
Serena Vilijams objavila lepe vesti
Sportski žurnal 02.05.2023
Amerikanka čeka drugo dete. Legendarna američka teniserka Serena Vilijams potvrdila je prošle noći na prestižnom modnom događaju Met Gala u Njujorku da čeka drugo dete. - Bila sam jako uzbuđena kada je Ana Vintur (glavna urednica časopisa Vog)… »
Serena Vilijams ponovo trudna: Oglasila se na Instagramu, čestitke stižu sa svih strana!
Mondo 02.05.2023
Serena Vilijams saopštila je da je ponovo trudna. Serena Vilijams saopštila je da je ponovo trudna. Serena Vilijams je trudna ponovo. Divne vesti bivša američka teniserka objavila je na svom Instagram nalogu uz fotografije sa "Met gala" večeri na… »
Serena Vilijams objavila da čeka drugo dete
Sport klub 02.05.2023
Legendarna američka teniserka Serena Vilijams potvrdila je na prestižnom modnom događaju Met Gala u Njujorku da čeka drugo dete. „Bila sam jako uzbuđena kada je Ana Vintur (glavna urednica časopisa Vog) pozvala nas troje na Met Galu“, napisala… »
Majka po drugi put Trudna Serena Vilijams, na spektakularan način otkrila da čeka bebu
Alo 02.05.2023
Bivša teniserka je sačekala da ekskluzivno svetu pokaže svoj trudnički stomak, pojavivši se na crvenom tepihu Met Gale. Ona je ovom prilikom potrvrdila da je po drugi put trudna sa bebom, rekavši novinarima na događaju u NJujorku da ih je zapravo… »
Serena Vilijams objavila da čeka drugo dete
Radio sto plus 02.05.2023
“Bila sam jako uzbuđena kada je Ana Vintur (glavna urednica časopisa Vog) pozvala nas troje na Met Galu”, napisala je Vilijams na društvenim mrežama pre nego što se pojavila na crvenom tepihu sa suprugom Aleksisom Ohanianom. Par već ima jednu… »
Serena Vilijams na crvenom tepihu Met Gale objavila da je ponovo trudna
N1 Info 02.05.2023
Serena Vilijams je na prestižnom modnom događaju Met Gala u Njujorku, na koji je stigla sa suprugom Aleksisom Ohanianom, objavila da očekuje drugo dete, rekavši novinarima da ih je na događaj "stiglo troje". Slavna teniserka i osvajačica Grend slema… »
Vesti dana »
Čemu može doprineti američka dozvola Ukrajini za upotrebu raketa dugog dometa protiv ruskih ciljeva?
Glas Amerike pre 1 satjoš 44 povezane
Policija intervenisala i odgurala opoziciju ispred zgrade Tužilaštva u Novom Sadu (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 minutjoš 28 povezanih
Putin potpisao ukaz kojim nuklearno oružje ostaje poslednja linija odbrane
Insajder pre 1 satjoš 17 povezanih