Povezane vesti
Goran Vesić reagovao na tekst u Danasu: Dame i gospodo, svaka razvijena zemlja, a Srbija jeste najrazvijenija u ovom delu…
Danas 02.05.2023
Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture odreagovao je na tekst u Danasu u kojem sagovornici komentarišu njegovu izjavu „da je Srbija počela da uvozi radnike “što je dobro, jer znači da je napredovala i da je zemlja u kojoj može… »
Zbog čega strani radnici dolaze u našu zemlju: Da li se u Srbiji dobro zarađuje ili su radna mesta upražnjena jer odlaze…
Danas 01.05.2023
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je Srbija počela da uvozi radnike “što je dobro, jer znači da je napredovala i da je zemlja u kojoj može da se zaradi”. Vesić je naime za list Večernje novosti najavio da… »
Vesti dana »

Bliski istok na ivici velikog sukoba: Iran i Izrael razmenjuju smrtonosne udarce, svet zabrinut
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 13 minutajoš 26 povezanih

Pobunjeni univerzitet ispred Vlade: Zahtevi, šatori i poruke premijeru
Insajder pre 28 minutajoš 12 povezanih

IT asocijacija zabrinuta zbog odluke Vlade Srbije o ukidanju podsticaja za poslodavce koji zapošljavaju novonaseljena lica
Biznis.rs pre 38 minutajoš 13 povezanih