Povezane vesti

Moja: Rafa uvek ima keca u rukavu, i ranije je uspevao

Sport klub 02.05.2023
Karlos Moja, trener Rafaela Nadala, veruje u novu titulu na Rolan Garosu uprkos tome što Rafa nije igrao još od januara. Pročitaj više Komentari Vaš komentar Ime… »
"Nadal je ratnik, neuništive volje": Rafin trener otkrio da su Špancu cilj Rim i Rolan Garos

"Nadal je ratnik, neuništive volje": Rafin trener otkrio da su Špancu cilj Rim i Rolan Garos

Večernje novosti 02.05.2023
RAFAEL Nadal već dugo se oporavlja od povrede, ali kako stvari stoje njegov povratak sve bliži. Njegov trener, Karlos Moja, istakao je da Španac čini sve da zaigra u Rimu i na Rolan Garosu. Tanjug/Ap Rafa od Australijan opena nije odigrao nijedan… »
Moja: Urbana legenda je da Nadalu treba mnogo mečeva da bude spreman

Moja: Urbana legenda je da Nadalu treba mnogo mečeva da bude spreman

Danas 02.05.2023
Karlos Moja, trener Rafaela Nadala, veruje u novu titulu na Rolan Garosu uprkos tome što Rafa nije igrao još od januara. Rolan Garos počinje 28. maja, a pre toga bi Nadal trebalo da igra i na mastersu u Rimu. „Rafa nastavlja sa verom u sebe i u to da… »

Sport klub 02.05.2023
Karlos Moja, trener Rafaela Nadala, veruje u novu titulu na Rolan Garosu uprkos tome što Rafa nije igrao još od januara. Rolan Garos počinje 28. maja, a pre toga bi Nadal trebalo da igra i na mastersu u Rimu. „Rafa nastavlja sa verom u sebe i u to da… »

Vesti dana »