Povezane vesti
Moja: Rafa uvek ima keca u rukavu, i ranije je uspevao
Sport klub 02.05.2023
Karlos Moja, trener Rafaela Nadala, veruje u novu titulu na Rolan Garosu uprkos tome što Rafa nije igrao još od januara. Pročitaj više Komentari Vaš komentar Ime… »
"Nadal je ratnik, neuništive volje": Rafin trener otkrio da su Špancu cilj Rim i Rolan Garos
Večernje novosti 02.05.2023
RAFAEL Nadal već dugo se oporavlja od povrede, ali kako stvari stoje njegov povratak sve bliži. Njegov trener, Karlos Moja, istakao je da Španac čini sve da zaigra u Rimu i na Rolan Garosu. Tanjug/Ap Rafa od Australijan opena nije odigrao nijedan… »
Moja: Urbana legenda je da Nadalu treba mnogo mečeva da bude spreman
Danas 02.05.2023
Karlos Moja, trener Rafaela Nadala, veruje u novu titulu na Rolan Garosu uprkos tome što Rafa nije igrao još od januara. Rolan Garos počinje 28. maja, a pre toga bi Nadal trebalo da igra i na mastersu u Rimu. „Rafa nastavlja sa verom u sebe i u to da… »
Moja: Rafa uvek ima keca u rukavu, i ranije je uspevao
Sport klub 02.05.2023
Karlos Moja, trener Rafaela Nadala, veruje u novu titulu na Rolan Garosu uprkos tome što Rafa nije igrao još od januara. Rolan Garos počinje 28. maja, a pre toga bi Nadal trebalo da igra i na mastersu u Rimu. „Rafa nastavlja sa verom u sebe i u to da… »
Vesti dana »
Studenti objavili vodič za blokadu mostova u Novom Sadu: Ovo su pravila, a evo šta je zabranjeno, prvi put biće održan i građanski plenum (foto)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Ovo je cela posada srušenog američkog helikoptera: Svi nastradali u sudaru sa avionom iznad Vašingtona
Telegraf pre 55 minutajoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Odražan protest studenata u Pećincima, jednom od najtvrđih upozišta SNS u Vojvodini (VIDEO, FOTO)
Danas pre 45 minutajoš 1 povezana