Повезане вести

Вагнеровци убили украјинског команданта!? Пригожин тврди да је у ауту који је уништен био Игор Танцура, који је ишао за Бахмут…

Вагнеровци убили украјинског команданта!? Пригожин тврди да је у ауту који је уништен био Игор Танцура, који је ишао за Бахмут…

Курир 03.05.2023
У самопроглашеној Доњецкој Народној Републици уништен је ауто у којем је вероватно био командант Снага територијалне одбране украјинске војске Игор Танцура. Ово је изјавио оснивач Вагнер групе Јевгениј Пригожин, објављено је у… »
Москва: Кијев дроновима покушао да нападне Кремљ; Украјина: Немамо никакве везе са нападом

Москва: Кијев дроновима покушао да нападне Кремљ; Украјина: Немамо никакве везе са нападом

РТС 03.05.2023
Рат у Украјини – 433. дан. Русија је извела трећу серију ноћних напада на Кијев, тврде украјински званичници. Председник Украјине Володимир Зеленски у Хелсинкију изјавио је да та земља ускоро почиње са контраофанзивом. Москва… »
РАТ У УКРАЈИНИ Шеф Вагнера: Украјинци имају много људи и наоружања, њихови људи и гранате су “без граница”

РАТ У УКРАЈИНИ Шеф Вагнера: Украјинци имају много људи и наоружања, њихови људи и гранате су “без граница”

Еуроневс 03.05.2023
Данас је 433. дан руске инвазије на Украјину. ЕУ планира повећање производње муниције и прелази на "режим ратне економије" како би помогла Украјини. Истовремено, Европска комисија продужила је рестирикције на увоз украјинских… »
Ускоро украјинска контраофанзива! Зеленски: Уверен сам да ће нам савезници испоручити модерне борбене авионе

Ускоро украјинска контраофанзива! Зеленски: Уверен сам да ће нам савезници испоручити модерне борбене авионе

Курир 03.05.2023
Председник Украјине Володимир Зеленски најавио је данас да ће Кијев ускоро покренути контраофанзиву против руских снага и поручио да је уверен да ће Запад после тога испоручити Украјини модерне борбене авионе. Зеленски је на… »
САД одобриле додатну помоћ за наоружавање Украјине: Познато и шта стиже Кијеву

САД одобриле додатну помоћ за наоружавање Украјине: Познато и шта стиже Кијеву

Телеграф 03.05.2023
"Наставићемо да будемо уз наше украјинске партнере док се бране од руске агресије", навео је Блинкен, саопштио је Стејт департмент. САД су одобриле додатну помоћ у оружју и опреми за Украјину од 300 милиона долара, саопштио је… »
"Све стране су укључене": Данас преговори о извозу украјинског жита преко Црног мора

"Све стране су укључене": Данас преговори о извозу украјинског жита преко Црног мора

Блиц 03.05.2023
Преговори о безбедном извозу жита преко Црног мора уз посредовање УН заказани су за данас, уз учешће свих страна, изјавио је високи украјински званичник. - Све стране су укључене... Надамо се да ће бити резултата - рекао је… »
"Уништили смо 21 дрон иранске производње": Нова серија ноћних напада Русије на Кијев: Погођена зграда у Дњепропетровској…

"Уништили смо 21 дрон иранске производње": Нова серија ноћних напада Русије на Кијев: Погођена зграда у Дњепропетровској…

Блиц 03.05.2023
Русија је извела трећу серију ноћних напада на Кијев, саопштиле су власти главног града Украјине, наводећи да је противваздушна одбрана оборила све дронове који су испаљени ка Кијеву. Како је саопштила Команда ваздушних снага… »
Нова серија руских напада на украјинске градове

Данас 03.05.2023
Русија је покренула нову серију удара беспилотних летелица на украјинске градове, укључујући главни град Кијев, али већину их је срушила украјинска противваздушна одбрана, саопштила је војска 3. маја. Команда украјинског ратног… »
Зеленски: За цурење поверљивих америчких докумената сазнао сам из штампе

Зеленски: За цурење поверљивих америчких докумената сазнао сам из штампе

Инсајдер 03.05.2023
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да је сазнао из штампе, а не из Вашингтона, за цурење поверљивих америчких докумената који се односе на рат Украјине против Русије. "Нисам претходно добио никакву информацију… »
Украјинска криза из дана у дан: Кијев сматра да Москва жели да испровоцира прерану офанзиву; Данас преговори о извозу жита

Украјинска криза из дана у дан: Кијев сматра да Москва жели да испровоцира прерану офанзиву; Данас преговори о извозу жита

РТВ 03.05.2023
КИЈЕВ - Рат у Украјини – 433. дан. Руски министар одбране Сергеј Шојгу позива да се удвостручи производња високопрецизног оружја. Кијев тврди да је Москва променила тактику и да гађањем стамбених подручја покушава да… »
Зеленски: За цурење тајних америчких докумената сазнао сам из штампе

Зеленски: За цурење тајних америчких докумената сазнао сам из штампе

Нови магазин 03.05.2023
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да је сазнао из штампе, а не из Вашингтона, за цурење поверљивих америчких докумената који се односе на рат Украјине против Русије. "Нисам претходно добио никакву информацију… »
Зеленски: За цурење тајних докумената сазнао сам из штампе, не из САД

Зеленски: За цурење тајних докумената сазнао сам из штампе, не из САД

Н1 Инфо 03.05.2023
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да је сазнао из штампе, а не из Вашингтона, за цурење поверљивих америчких докумената који се односе на рат Украјине против Русије. „Нисам претходно добио никакву информацију… »

Слободна Европа 03.05.2023
Русија је покренула нову серију удара беспилотних летјелица на украјинске градове, укључујући главни град Кијев, али већину их је срушила украјинска протузрачна одбрана, саопштила је војска 3. маја. Команда украјинског ратног… »
Зеленски: Из Пентагона ме нису обавестили о цурењу поверљивих података

Зеленски: Из Пентагона ме нису обавестили о цурењу поверљивих података

Еуроневс 03.05.2023
Украјински председник Володимир Зеленски рекао је да га из Беле куц́е нису обавестили о цурењу високоповерљивих докумената америчких обавештајних служби који су прошлог месеца били у фокусу пажње светске јавности. "Нисам… »
Нова серија напада на Кијев и околину: Сирене се оглашавале неколико сати током ноћи

Нова серија напада на Кијев и околину: Сирене се оглашавале неколико сати током ноћи

Телеграф 03.05.2023
Још нема извештаја о могућим жртвама или материјалној штети. Русија је извела трећу серију ноћних напада на Кијев, саопштиле су власти главног града Украјине, наводећи да је противваздушна одбрана оборила све дронове који су… »

Вести дана »