Povezane vesti

Stefan Karić u pritvoru! Policija ga odvela u zatvor, oglasio se Osman - "Sine, uz tebe biću tu i u dobru i u zlu"

Stefan Karić u pritvoru! Policija ga odvela u zatvor, oglasio se Osman - "Sine, uz tebe biću tu i u dobru i u zlu"

Mondo 03.05.2023
Bivši učesnik Zadruge odveden je u pritvor nakon što je starleta Nataša Šavija izjavila da ju je brutalno pretukao. Bivši učesnik Zadruge odveden je u pritvor nakon što je starleta Nataša Šavija izjavila da ju je brutalno pretukao. Stefan Karić… »
"Želimo da što pre bude osuđen, mučki je nasrnuo na nju": Šavijina majka i dalje u šoku nakon ćerkinih tvrdnji da ju je…

"Želimo da što pre bude osuđen, mučki je nasrnuo na nju": Šavijina majka i dalje u šoku nakon ćerkinih tvrdnji da ju je…

Blic 03.05.2023
Starleta Nataša Šavija pretučena je na jednoj svadbi, a za sve je optužila bivšeg zadrugara Stefana Karića. Ona je za teškim telesnim povredama primljena u KC Vojvodina, a danas bi navodno trebalo da bude operisana. Sada se oglasila Natašina… »
"Hapsili su me kao da sam ubio čoveka": Stefan Karić nosio nanogicu šest meseci, a danas planira da se preda zbog prijave za…

"Hapsili su me kao da sam ubio čoveka": Stefan Karić nosio nanogicu šest meseci, a danas planira da se preda zbog prijave za…

Blic 03.05.2023
Policija i dalje traga za bivšim učesnikom rijalitija Stefanom Karićem koji se sumnjiči da u noći između nedelje i ponedeljka navodno pretukao starletu Natašu Šaviju. Stefanov otac, Osman Karić, je rekao da će se on predati danas, a da je tu… »
Nataša Šavija nakon operacije: Kravarim iz oka jezivo mi je! Starleta progovorila i o privođenju nasilnika - "drago mi je"

Nataša Šavija nakon operacije: Kravarim iz oka jezivo mi je! Starleta progovorila i o privođenju nasilnika - "drago mi je"

Kurir 03.05.2023
Nataša Šavija brutalno je pretučena na jednoj svadbi nakon čega je odmah završila u bolnici sa teškim povredama, zbog čega je danas operisana a sada se oglasila i otkrila kako se oseća nakon operacije ali i nakon saznanja da je Stefan karić… »
Kariću određeno zadržavanje! Posle 3 dana se pojavio u policiji! Advokat otkrio kolika kazna zatvora ga čeka ako je kriv

Kariću određeno zadržavanje! Posle 3 dana se pojavio u policiji! Advokat otkrio kolika kazna zatvora ga čeka ako je kriv

Mondo 03.05.2023
Stefanu Kariću određeno je zatvorsko zadržavanje od 48 sati nakon što ga je Nataša Šavija optužila da ju je brutalno pretukao. Stefanu Kariću određeno je zatvorsko zadržavanje od 48 sati nakon što ga je Nataša Šavija optužila da ju je… »
"Uz tebe biću tu i u dobru i u zlu": Oglasio se Osman Karić nakon što je Stefanu određeno zatvorsko zadržavanje, javno se…

"Uz tebe biću tu i u dobru i u zlu": Oglasio se Osman Karić nakon što je Stefanu određeno zatvorsko zadržavanje, javno se…

Blic 03.05.2023
Starleta Nataša Šavija operisana je u KC Vojvodina, dok je Stefanu Kariću, kojeg je optužila da ju je pretukao, određeno zatvorsko zadržavanje od 48 sati. Ona tvrdi da je Karić pobegao sa lica mesta nakon što joj je naneo teške telesne povrede, a… »
Jezivo mi je, krvarim iz oka! Operisana Šavija nakon brutalnog prebijanja - "Drago mi je da zločinac nije na slobodi"

Jezivo mi je, krvarim iz oka! Operisana Šavija nakon brutalnog prebijanja - "Drago mi je da zločinac nije na slobodi"

Mondo 03.05.2023
Starleta Nataša Šavija operisana je u KC Vojvodina gde je primljena 30. aprila sa teškim telesnim povredama. Starleta Nataša Šavija operisana je u KC Vojvodina gde je primljena 30. aprila sa teškim telesnim povredama. Nataša Šavija zadobila je… »
Stefan Karić odvezen u pritvor: Nakon saslušanja spakovan u policijski auto! Oglasio se i Osman "Uz tebe biću tu" (foto)

Stefan Karić odvezen u pritvor: Nakon saslušanja spakovan u policijski auto! Oglasio se i Osman "Uz tebe biću tu" (foto)

Kurir 03.05.2023
Stefan Karić nakon saslušanja za brutalno nasilje nad Natašom Šavijom odveden je u zatvor u Mitrovici gde će biti zadržan narednih 48 sati. Nakon što je saslušan, policija je Stefana smestila u auto i odvezla u zatvor. Osman Karić nakon s… »
Stefan Karić se predao policiji! Optužen da je brutalno prebio Natašu Šaviju - nakon tri dana se pojavio u stanici!

Stefan Karić se predao policiji! Optužen da je brutalno prebio Natašu Šaviju - nakon tri dana se pojavio u stanici!

Mondo 03.05.2023
Stefan Karić se nakon tri dana pojavio ispred policijske stanice povodom optužbe da je pretukao starletu Natašu Šaviju. Stefan Karić se nakon tri dana pojavio ispred policijske stanice povodom optužbe da je pretukao starletu Natašu Šaviju. Nataša… »
"Moj sin je stavljen na stub srama, on nije kriv" Osman Karić brani Stefana, progovorio o njegovom privođenju

"Moj sin je stavljen na stub srama, on nije kriv" Osman Karić brani Stefana, progovorio o njegovom privođenju

Kurir 03.05.2023
Stefan Karić u jeku je skandala nakon što je optužen da je navodno prebio Natašu Šaviju, a od njega još uvek nema ni traga ni glasa. Iako nije u kontaktu sa sinom, Stefanom, koji je u bekstvu zbog optužbi da je besomučno prebio starletu Nataše… »
"Svoje komplekse sam lečio preko njega": Osman preuzeo Stefanovu krivicu na sebe, veruje da će se izvući: Ne želim da ga…

"Svoje komplekse sam lečio preko njega": Osman preuzeo Stefanovu krivicu na sebe, veruje da će se izvući: Ne želim da ga…

Kurir 03.05.2023
Osman Karić otvoreno je progovorio o skandalu koji je šokirao kompletnu javnost. Iako nije u kontaktu sa sinom, Stefanom, koji je u bekstvu zbog optužbi da je besomučno prebio starletu Nataše Šavije, on veruje da postoji objašnjenje za kompletan… »
Osman preuzeo stefanovu krivicu za prebijanje Šavije na sebe: Ne želi da ga osuđujem: "Svoje komplekse sam lečio preko…

Osman preuzeo stefanovu krivicu za prebijanje Šavije na sebe: Ne želi da ga osuđujem: "Svoje komplekse sam lečio preko…

Blic 03.05.2023
Otac Stefana Karića, koji je osumnjičen za prebijanje starlete Nataše Šavije Osman u intervjuu za domaće medije pokušao je da nađe objašnjenje za navodni postupak sina jedinca. Kako je rekao, sa Stefanom nije u kontaktu, on je rekao da ne želi… »
Osman Karić se ipak nada da će Stefan iz svega izaći nedužan!

Osman Karić se ipak nada da će Stefan iz svega izaći nedužan!

Svet plus 03.05.2023
Iako nije u kontaktu sa sinom, koji je u bekstvu zbog navodnog prebijanja starlete Nataše Šavije, Osman Karić se ipak nada da će Stefan iz svega izaći nedužan! Osman Karić gostovao je u emisiji "Bajke iz podzemlja", gde je otvoreno govorio o… »
Otkriveno gde se nalazi Stefan Karić: Bivši zadrugar pobegao ovde nakon tvrdnji Nataše Šavije da ju je pretukao

Otkriveno gde se nalazi Stefan Karić: Bivši zadrugar pobegao ovde nakon tvrdnji Nataše Šavije da ju je pretukao

Blic 02.05.2023
Starleta Nataša Šavija optužila je bivšeg zadrugara Stefana Karića da ju je pretukao u noći između nedelje i ponedeljka na jednoj svadbi u etno selu gde su oboje bili gosti. Izvor blizak istrazi pokrenutoj zbog brutalnog prebijanja Nataše Šavije… »

Vesti dana »