Повезане вести

Стефан Карић у притвору! Полиција га одвела у затвор, огласио се Осман - "Сине, уз тебе бићу ту и у добру и у злу"

Стефан Карић у притвору! Полиција га одвела у затвор, огласио се Осман - "Сине, уз тебе бићу ту и у добру и у злу"

Мондо 03.05.2023
Бивши учесник Задруге одведен је у притвор након што је старлета Наташа Шавија изјавила да ју је брутално претукао. Бивши учесник Задруге одведен је у притвор након што је старлета Наташа Шавија изјавила да ју је брутално… »
"Желимо да што пре буде осуђен, мучки је насрнуо на њу": Шавијина мајка и даље у шоку након ћеркиних тврдњи да ју је Карић…

"Желимо да што пре буде осуђен, мучки је насрнуо на њу": Шавијина мајка и даље у шоку након ћеркиних тврдњи да ју је Карић…

Блиц 03.05.2023
Старлета Наташа Шавија претучена је на једној свадби, а за све је оптужила бившег задругара Стефана Карића. Она је за тешким телесним повредама примљена у КЦ Војводина, а данас би наводно требало да буде оперисана. Сада се… »
"Хапсили су ме као да сам убио човека": Стефан Карић носио наногицу шест месеци, а данас планира да се преда због пријаве за…

"Хапсили су ме као да сам убио човека": Стефан Карић носио наногицу шест месеци, а данас планира да се преда због пријаве за…

Блиц 03.05.2023
Полиција и даље трага за бившим учесником ријалитија Стефаном Карићем који се сумњичи да у ноћи између недеље и понедељка наводно претукао старлету Наташу Шавију. Стефанов отац, Осман Карић, је рекао да ће се он предати… »
Наташа Шавија након операције: Краварим из ока језиво ми је! Старлета проговорила и о привођењу насилника - "драго ми је"

Наташа Шавија након операције: Краварим из ока језиво ми је! Старлета проговорила и о привођењу насилника - "драго ми је"

Курир 03.05.2023
Наташа Шавија брутално је претучена на једној свадби након чега је одмах завршила у болници са тешким повредама, због чега је данас оперисана а сада се огласила и открила како се осећа након операције али и након сазнања да је… »
Стефан Карић одвезен у притвор: Након саслушања спакован у полицијски ауто! Огласио се и Осман "Уз тебе бићу ту" (фото)

Стефан Карић одвезен у притвор: Након саслушања спакован у полицијски ауто! Огласио се и Осман "Уз тебе бићу ту" (фото)

Курир 03.05.2023
Стефан Карић након саслушања за брутално насиље над Наташом Шавијом одведен је у затвор у Митровици где ће бити задржан наредних 48 сати. Након што је саслушан, полиција је Стефана сместила у ауто и одвезла у затвор. Осман… »
Језиво ми је, крварим из ока! Оперисана Шавија након бруталног пребијања - "Драго ми је да злочинац није на слободи"

Језиво ми је, крварим из ока! Оперисана Шавија након бруталног пребијања - "Драго ми је да злочинац није на слободи"

Мондо 03.05.2023
Старлета Наташа Шавија оперисана је у КЦ Војводина где је примљена 30. априла са тешким телесним повредама. Старлета Наташа Шавија оперисана је у КЦ Војводина где је примљена 30. априла са тешким телесним повредама. Наташа… »
"Уз тебе бићу ту и у добру и у злу": Огласио се Осман Карић након што је Стефану одређено затворско задржавање, јавно се…

"Уз тебе бићу ту и у добру и у злу": Огласио се Осман Карић након што је Стефану одређено затворско задржавање, јавно се…

Блиц 03.05.2023
Старлета Наташа Шавија оперисана је у КЦ Војводина, док је Стефану Карићу, којег је оптужила да ју је претукао, одређено затворско задржавање од 48 сати. Она тврди да је Карић побегао са лица места након што јој је нанео тешке… »
Карићу одређено задржавање! После 3 дана се појавио у полицији! Адвокат открио колика казна затвора га чека ако је крив

Карићу одређено задржавање! После 3 дана се појавио у полицији! Адвокат открио колика казна затвора га чека ако је крив

Мондо 03.05.2023
Стефану Карићу одређено је затворско задржавање од 48 сати након што га је Наташа Шавија оптужила да ју је брутално претукао. Стефану Карићу одређено је затворско задржавање од 48 сати након што га је Наташа Шавија оптужила да… »
Стефан Карић се предао полицији! Оптужен да је брутално пребио Наташу Шавију - након три дана се појавио у станици!

Стефан Карић се предао полицији! Оптужен да је брутално пребио Наташу Шавију - након три дана се појавио у станици!

Мондо 03.05.2023
Стефан Карић се након три дана појавио испред полицијске станице поводом оптужбе да је претукао старлету Наташу Шавију. Стефан Карић се након три дана појавио испред полицијске станице поводом оптужбе да је претукао старлету… »
"Мој син је стављен на стуб срама, он није крив" Осман Карић брани Стефана, проговорио о његовом привођењу

"Мој син је стављен на стуб срама, он није крив" Осман Карић брани Стефана, проговорио о његовом привођењу

Курир 03.05.2023
Стефан Карић у јеку је скандала након што је оптужен да је наводно пребио Наташу Шавију, а од њега још увек нема ни трага ни гласа. Иако није у контакту са сином, Стефаном, који је у бекству због оптужби да је бесомучно пребио… »
Осман преузео стефанову кривицу за пребијање Шавије на себе: Не жели да га осуђујем: "Своје комплексе сам лечио преко њега"…

Осман преузео стефанову кривицу за пребијање Шавије на себе: Не жели да га осуђујем: "Своје комплексе сам лечио преко њега"…

Блиц 03.05.2023
Отац Стефана Карића, који је осумњичен за пребијање старлете Наташе Шавије Осман у интервјуу за домаће медије покушао је да нађе објашњење за наводни поступак сина јединца. Како је рекао, са Стефаном није у контакту, он је… »
"Своје комплексе сам лечио преко њега": Осман преузео Стефанову кривицу на себе, верује да ће се извући: Не желим да га…

"Своје комплексе сам лечио преко њега": Осман преузео Стефанову кривицу на себе, верује да ће се извући: Не желим да га…

Курир 03.05.2023
Осман Карић отворено је проговорио о скандалу који је шокирао комплетну јавност. Иако није у контакту са сином, Стефаном, који је у бекству због оптужби да је бесомучно пребио старлету Наташе Шавије, он верује да постоји… »
Откривено где се налази Стефан Карић: Бивши задругар побегао овде након тврдњи Наташе Шавије да ју је претукао

Откривено где се налази Стефан Карић: Бивши задругар побегао овде након тврдњи Наташе Шавије да ју је претукао

Блиц 02.05.2023
Старлета Наташа Шавија оптужила је бившег задругара Стефана Карића да ју је претукао у ноћи између недеље и понедељка на једној свадби у етно селу где су обоје били гости. Извор близак истрази покренутој због бруталног… »

Вести дана »