Povezane vesti
Dritan hitno saslušan zbog podrške lažnoj državi: Lično sam naložio ambasadorki kako da glasa u Savetu Evrope
Kurir 03.05.2023
Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je tokom kontrolnog saslušanja na parlamentarnom odboru da je lično naložio ambasadorki kako da glasa i da konačna odluka o glasanju Crne Gore za priključenje tzv. države… »
Abazović: Lično sam naložio ambasadorki kako da glasa o prijemu Kosova u Savet Evrope
Politika 03.05.2023
PODGORICA - Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je danas tokom kontrolnog saslušanja na parlamentarnom odboru da je lično naložio ambasadorki kako da glasa i da konačna odluka o glasanju Crne Gore za priključenje… »
“Bio sam kolegijalan, rekao sam glasaćemo ‘za'”; “Ništa protiv Srbije”
Vesti online 03.05.2023
Abazović je izjavio tokom kontrolnog saslušanja na parlamentarnom odboru da je lično naložio ambasadorki kako da glasa u vezi prijema Kosova u SE. Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu je istakao da konačna odluka o glasanju Crne Gore za… »
Abazović: Ja sam naložio ambasadorki kako da glasa u Savetu Evrope, nije usmereno protiv Srbije
RTS 03.05.2023
Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je tokom kontrolnog saslušanja na parlamentarnom odboru da je lično naložio ambasadorki kako da glasa i da konačna odluka o glasanju Crne Gore za priključenje tzv. države… »
Abazović: Podrška ulasku Kosova u Savet Evrope nije usmerena protiv Srbije
N1 Info 03.05.2023
Crna Gora ozbiljno je uzdrmala svoje temelje, a rodonačelnik toga je odlazeći predsednik države Milo Đukanović. To je danas, na sednici skupštinskog Odbora za međunarodne odnose i iseljenike, kazao predsednik tog parlamentarnog radnog tela Miodrag… »
Vesti dana »
Svaka peta devojčica u Srbiji doživela nasilje, 74 odsto njih nisu prijavile
RTS pre 9 satijoš 33 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović: Premijer Srbije govorio i o divljanju opozicije u Skupštini Srbije
Kurir pre 32 minutajoš 180 povezanih
Opozicija u Novom Sadu traži suspenziju policajaca za koje tvrde da su pretukli jednog od uhapšenih na protestu
Slobodna Evropa pre 11 satijoš 24 povezane
Zvezda spremila 10.000.000 evra za njega, ali menadžer ga tera iz Srbije: Hoće da se vrati, vezan je za klub!
Mondo pre 3 satajoš 40 povezanih