Повезане вести
Дритан хитно саслушан због подршке лажној држави: Лично сам наложио амбасадорки како да гласа у Савету Европе
Курир 03.05.2023
Председник црногорске владе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је током контролног саслушања на парламентарном одбору да је лично наложио амбасадорки како да гласа и да коначна одлука о гласању Црне Горе за… »
Абазовић: Лично сам наложио амбасадорки како да гласа о пријему Косова у Савет Европе
Политика 03.05.2023
ПОДГОРИЦА - Председник црногорске владе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је данас током контролног саслушања на парламентарном одбору да је лично наложио амбасадорки како да гласа и да коначна одлука о гласању Црне… »
“Био сам колегијалан, рекао сам гласаћемо ‘за'”; “Ништа против Србије”
Вести онлине 03.05.2023
Абазовић је изјавио током контролног саслушања на парламентарном одбору да је лично наложио амбасадорки како да гласа у вези пријема Косова у СЕ. Председник црногорске владе у техничком мандату је истакао да коначна одлука о… »
Абазовић: Ја сам наложио амбасадорки како да гласа у Савету Европе, није усмерено против Србије
РТС 03.05.2023
Председник црногорске владе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је током контролног саслушања на парламентарном одбору да је лично наложио амбасадорки како да гласа и да коначна одлука о гласању Црне Горе за… »
Абазовић: Подршка уласку Косова у Савет Европе није усмерена против Србије
Н1 Инфо 03.05.2023
Црна Гора озбиљно је уздрмала своје темеље, а родоначелник тога је одлазећи председник државе Мило Ђукановић. То је данас, на седници скупштинског Одбора за међународне односе и исељенике, казао председник тог парламентарног… »
Вести дана »
Уживо: Ове локације немају другу пумпу осим НИС-ове, министарка најавила план
Блиц пре 16 минутајош 47 повезаних
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 7 сатијош 29 повезаних
„Пицк анд ролл“ са Мићом Берићем: Звездина ноћна мора је Барса у Београду, нови тренер Партизана и живот после Жељка ВИДЕО
Нова пре 2 сатајош 68 повезаних