Povezane vesti
Dritan hitno saslušan zbog podrške lažnoj državi: Lično sam naložio ambasadorki kako da glasa u Savetu Evrope
Kurir 03.05.2023
Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je tokom kontrolnog saslušanja na parlamentarnom odboru da je lično naložio ambasadorki kako da glasa i da konačna odluka o glasanju Crne Gore za priključenje tzv. države… »
Abazović: Lično sam naložio ambasadorki kako da glasa o prijemu Kosova u Savet Evrope
Politika 03.05.2023
PODGORICA - Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je danas tokom kontrolnog saslušanja na parlamentarnom odboru da je lično naložio ambasadorki kako da glasa i da konačna odluka o glasanju Crne Gore za priključenje… »
“Bio sam kolegijalan, rekao sam glasaćemo ‘za'”; “Ništa protiv Srbije”
Vesti online 03.05.2023
Abazović je izjavio tokom kontrolnog saslušanja na parlamentarnom odboru da je lično naložio ambasadorki kako da glasa u vezi prijema Kosova u SE. Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu je istakao da konačna odluka o glasanju Crne Gore za… »
Abazović: Ja sam naložio ambasadorki kako da glasa u Savetu Evrope, nije usmereno protiv Srbije
RTS 03.05.2023
Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je tokom kontrolnog saslušanja na parlamentarnom odboru da je lično naložio ambasadorki kako da glasa i da konačna odluka o glasanju Crne Gore za priključenje tzv. države… »
Abazović: Podrška ulasku Kosova u Savet Evrope nije usmerena protiv Srbije
N1 Info 03.05.2023
Crna Gora ozbiljno je uzdrmala svoje temelje, a rodonačelnik toga je odlazeći predsednik države Milo Đukanović. To je danas, na sednici skupštinskog Odbora za međunarodne odnose i iseljenike, kazao predsednik tog parlamentarnog radnog tela Miodrag… »
Vesti dana »
(Foto, video) radarske slike iz sata u sat! Evo kada tačno snežni oblaci iz Hrvatske i BiH dolaze u Srbiju i gde će i kada padati sneg
Blic pre 2 satajoš 18 povezanih
BLOG UŽIVO Kolona studenata stiže na most Gazela: Počinje blokada Mostarske petljeFOTO
Nova pre 23 minutajoš 21 povezana
Uživo apokalipsa u Los anđelesu Nacionalna garda na ulicama, uveden policijski čas: Malibu u pepelu i ruševinama, poznate ličnosti očajne (foto, video)
Blic pre 48 minutajoš 27 povezanih
Produžen ugovor za stručni nadzor nad radovima na pruzi do Mađarske
Forbes pre 3 satajoš 8 povezanih
Studenti blokirali saobraćaj ispred Palate pravde u Beogradu, nezadovoljni radom tužilaštva
Beta pre 41 minutajoš 22 povezane