Повезане вести

Председник Србије: У Бриселу покушано прављење новог имплементационог плана

Председник Србије: У Бриселу покушано прављење новог имплементационог плана

Инсајдер 03.05.2023
Председник Србије Александар Вућић изјавио је да је на састанку у Бриселу, током нове рунде дијалога Београда и Приштине, покушано прављење "неке врсте новог имплементационог плана" за европски предлог о нормализацији односа… »
Вучић: У Бриселу покушај прављења новог имплементационог плана, одбио сам га

Вучић: У Бриселу покушај прављења новог имплементационог плана, одбио сам га

Н1 Инфо 03.05.2023
Председник Србије Александар Вућић изјавио је да је на састанку у Бриселу, током нове рунде дијалога дијалога Београда и Приштине, покушано прављење "неке врсте новог имплементационог плана" за европски предлог о нормализацији… »
Вучић: Састанак у Бриселу био трик да се Србија навуче да призна КиМ

Вучић: Састанак у Бриселу био трик да се Србија навуче да призна КиМ

Дневник 03.05.2023
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се, када се ради о КиМ, велика опасност надвија над Србијом и то "без наше кривице". Вучић је на конференцији за новинаре рекао да је јучерашњи састанак у Бриселу био… »
Вучић о Косову: Био је покушај да се направи нови имплементациони план, Курти одбио прелазно решење

Вучић о Косову: Био је покушај да се направи нови имплементациони план, Курти одбио прелазно решење

Нова 03.05.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је на конференицији за новинаре да се Србији, поводом Косова, спрема "озбиљна опасност" и додао да је јуче на почетку састанка био покушај да се "направи нови имплементациони план". „Што… »
Вучић : Покушали су да уведу нови имплементациони план, одбио сам

Вучић : Покушали су да уведу нови имплементациони план, одбио сам

РТС 03.05.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је на конференцији за медије да су јуче у Бриселу покушали да уведу нови имплементациони план, али да је он то одбио јер је супротно свему ономе о чему су били говорили. На конференцији за… »

Вести дана »