Povezane vesti

Predsednik Srbije: U Briselu pokušano pravljenje novog implementacionog plana

Predsednik Srbije: U Briselu pokušano pravljenje novog implementacionog plana

Insajder 03.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vućić izjavio je da je na sastanku u Briselu, tokom nove runde dijaloga Beograda i Prištine, pokušano pravljenje "neke vrste novog implementacionog plana" za evropski predlog o normalizaciji odnosa Kosova i Srbije, ali da… »
Vučić: U Briselu pokušaj pravljenja novog implementacionog plana, odbio sam ga

Vučić: U Briselu pokušaj pravljenja novog implementacionog plana, odbio sam ga

N1 Info 03.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vućić izjavio je da je na sastanku u Briselu, tokom nove runde dijaloga dijaloga Beograda i Prištine, pokušano pravljenje "neke vrste novog implementacionog plana" za evropski predlog o normalizaciji odnosa Kosova i… »
Vučić: Sastanak u Briselu bio trik da se Srbija navuče da prizna KiM

Vučić: Sastanak u Briselu bio trik da se Srbija navuče da prizna KiM

Dnevnik 03.05.2023
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se, kada se radi o KiM, velika opasnost nadvija nad Srbijom i to "bez naše krivice". Vučić je na konferenciji za novinare rekao da je jučerašnji sastanak u Briselu bio "trik i namera" da se… »
Vučić o Kosovu: Bio je pokušaj da se napravi novi implementacioni plan, Kurti odbio prelazno rešenje

Vučić o Kosovu: Bio je pokušaj da se napravi novi implementacioni plan, Kurti odbio prelazno rešenje

Nova 03.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na konfereniciji za novinare da se Srbiji, povodom Kosova, sprema "ozbiljna opasnost" i dodao da je juče na početku sastanka bio pokušaj da se "napravi novi implementacioni plan". „Što se tiče Kosova… »
Vučić : Pokušali su da uvedu novi implementacioni plan, odbio sam

Vučić : Pokušali su da uvedu novi implementacioni plan, odbio sam

RTS 03.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na konferenciji za medije da su juče u Briselu pokušali da uvedu novi implementacioni plan, ali da je on to odbio jer je suprotno svemu onome o čemu su bili govorili. Na konferenciji za medije na kojoj je… »

Vesti dana »