Povezane vesti

Glumac Žarko Laušević objavio pesmu o tragično stradaloj deci!

Glumac Žarko Laušević objavio pesmu o tragično stradaloj deci!

Svet plus 04.05.2023
Glumac Žarko Laušević, kao i celokupna javnost, potresen je tragedijom koja se dogodila u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru... Objavio je pesmu o tragično stradaloj deci! Žarko Laušević je nastradalima posvetio pesmu koju je objavio… »
"Ko će ih čuvati u večnoj tami? Čuvar je s njima, bar nisu sami..." Žarko Laušević posvetio pesmu ubijenoj deci

"Ko će ih čuvati u večnoj tami? Čuvar je s njima, bar nisu sami..." Žarko Laušević posvetio pesmu ubijenoj deci

Mondo 04.05.2023
Potresne reči Žarka Lauševića u pesmi koju je posvetio stradalim učenicima koje je usmrtio njihov vršnjak u osnovnoj školi u Beogradu. Potresne reči Žarka Lauševića u pesmi koju je posvetio stradalim učenicima koje je usmrtio njihov vršnjak u… »
Ne mogu da pevaju: Poznati pevači zbog krvavog pira malog Koste na Vračaru, otkazali sve nastupe i koncerte

Ne mogu da pevaju: Poznati pevači zbog krvavog pira malog Koste na Vračaru, otkazali sve nastupe i koncerte

Večernje novosti 04.05.2023
CEO Region potresla je vest o krvavom masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kada je trinaestogodišnjak usmrtio vatrenim oružijem osmoro svojih vršanjaka i jednu stariju osobu. Foto: I. Marinković, ATA images Na ovaj događaj, mnoge poznate… »
Holivudska glumica srpskog porekla: „Molim se za te male duše“

Holivudska glumica srpskog porekla: „Molim se za te male duše“

N1 Info 04.05.2023
Stana Katić, holivudska glumica srpskog porekla izrazila je žaljenje zbog toga što se ovakav zločin dogodio i u našoj zemlji. Učenik sedmog razreda Kosta K. ubio je osmoro dece i radnika obezbeđenja u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na… »
Čedomir Jovanović objavio snimak dečaka koji je juče nastradao u zločinu u školi na Vračaru: Zbogom, mali pali anđele…

Čedomir Jovanović objavio snimak dečaka koji je juče nastradao u zločinu u školi na Vračaru: Zbogom, mali pali anđele…

Story 04.05.2023
Osam malih anđela, koji su juče otišli u školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, u svoje tople domove nikada se neće vratiti jer je njihov školski drugar krenuo u ubilački pohod sa dva pištolja koja je uzeo iz sefa svog oca. Srbija i ceo region i… »
"Dao bih sve moje zlatne medalje za te mlade živote..." Moka razoren zbog tragedije na Vračaru, ne može da sakrije tugu i…

"Dao bih sve moje zlatne medalje za te mlade živote..." Moka razoren zbog tragedije na Vračaru, ne može da sakrije tugu i…

Kurir 04.05.2023
Domaću javnost potresla je vest o krvavom masakru u Osnovnoj školi "Vladimir Ribnikar", kada je trinaestogodišnjak usmrtio vatrenim oružijem osmoro svojih vršanjaka i jednu stariju osobu. Mnoge javne ličnosti su se ovim povodom oglasile što putem… »
Društvene mreže su okidač za zlo koje se širi Lepa Brena uznemirena nakon masakra izjavila saučešće porodicama žrtava

Društvene mreže su okidač za zlo koje se širi Lepa Brena uznemirena nakon masakra izjavila saučešće porodicama žrtava

Večernje novosti 03.05.2023
Stravičan masakr koji je danas Beograd zavio u crno nakon ubistva osmoro đaka u OŠ "Vladislav Ribnikar" koje je izvršio maloletni Kosta. K. (14), duboko je uznemirio i folk divu Lepu Brenu. Foto: Ata images Najveća balkanska zvezda Lepa Brena… »
"Loše sam, u tu školu ide sestra moje ćerke, svedočila je tragediji": Voditeljka Nikolina Pišek kroz suze za "Blic TV" o…

"Loše sam, u tu školu ide sestra moje ćerke, svedočila je tragediji": Voditeljka Nikolina Pišek kroz suze za "Blic TV" o…

Blic 03.05.2023
Jeziv masakr koji je danas Beograd zavio u crno nakon ubistva osmoro đaka u OŠ "Vladislav Ribnikar" koje je izvršio maloletni Kosta. K. (14), duboko je uznemirio i hrvatsku voditeljku Nikolinu Pišek. - Osećam se jako loše, poraženo, mislim da je to… »
Zanemela od stresa, šoka i bola Milica Pavlović se oglasila povodom tragedije u beogradskoj školi

Zanemela od stresa, šoka i bola Milica Pavlović se oglasila povodom tragedije u beogradskoj školi

Milica Pavlović van sebe je zbog stravičnog masakra koji se desio danas u Osnovnoj školi na Vračaru i tom prilikom je javno izjavila saučešče porodici i prijateljima tragično nastradale dece i radnika obezbeđenja. Foto: ATA images Neviđena… »
Srce mi je slomljeno Marija Mikić totalno uznemirena u trenutku dok iščekuje porođaj

Srce mi je slomljeno Marija Mikić totalno uznemirena u trenutku dok iščekuje porođaj

Nakon nezapamćene tregedije koja se dogodila u beogradskoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, gde je četrnaestogodišnji dečak ubio osmoro dece i pripadnika obezbeđenja škole, Dragana V., a tom prilikom ranio je i još nekoliko učenika, kao i… »

Vesti dana »