Повезане вести
Грађани широм Србије одавали почаст убијеним ђацима и чувару школе „Владислав Рибникар“: Скупови и у региону
Нова 04.05.2023
Коста К. (14) упао је јуче рано ујутру с оружјем у школу "Владислав Рибникар" на Врачару и убио девет особа из очевог пиштоља. Усмртио је портира школе и осам ученика, док је шест особа повређено. Након злочина какав Србија не… »
"Уживао сам док сам слушао њихове крике!" Хтео је да и његова мајка пати, језиве речи дечака на саслушању
Мондо 04.05.2023
Тринаестогодишњи ученик ОШ "Владислав Рибникар" на Врачару у Београду, запрепастио је својим хладнокрвним изјавама после масакра. Тринаестогодишњи ученик ОШ "Владислав Рибникар" на Врачару у Београду, запрепастио је својим… »
Сачмаре, калашњиков и снајпер: Ово су скупе "играчке" којим се забављао дечак пре масакра у школи
Телеграф 04.05.2023
Заштитна опрема је минимално око 200 евра. Дечак К. К. (13) који је убио 8 другара и чувара школе активно је тренирао аирсофт - игра за одрасле у којој носе реплике правог оружја, али не користе муницију већ лоптице у којима је… »
Регија пали свијеће за убијену дјецу у Београду, БиХ прогласила дан жалости
Ал Јазеера 04.05.2023
Бројни грађани и јавне личности из свих земаља настале распадом Југославије од јучер одају почаст страдалим и пружају подршку њиховим породицама. У више градова у Србији и сусједним земљама запаљене су свијеће у знак подршке… »
„Своје тело је истурио пред пиштољ како би сачувао животе наше деце, вечно хвала Драгане“: Неутешан отац ученика из школе у…
Нова 04.05.2023
Драган Влаховић (51), кога је убио ученик Коста К. (13), био је чувар школе, члан обезбеђења и пре свега „школски отац“ многим свршеним и несвршеним основцима школе „Владислав Рибникар“ на Врачару. Како за Нова.рс сведочи отац… »
"Уживао сам док сам слушао њихове крике, жао ми што нисам испунио списак": Овако је дечак описао масакр
Телеграф 04.05.2023
К.К. је у Центру за социјални рад описао детаље злочина и детаљан план. "Жао ми што нисам убио све ученике са списка! Хтео сам да се вратим и све их убијем, али ми је у дворишту испао ранац са Молотовљевим коктелима и нисам… »
Био ми је у кући, девојчице биле заљубљене у њега! Вапај мајке девојчице са списка: Скините тај натпис!
Мондо 04.05.2023
На данашњем скупу испред школе "Владислав Рибникар" медијима се обратила потресена мајка чија се ћерка дружила са осумњиченим. На данашњем скупу испред школе "Владислав Рибникар" медијима се обратила потресена мајка чија се… »
"Жао ми је што нисам убио све са списка" Исказ дечака који је извршио масакр леди крв у жилама: Уживао сам да слушам њихове…
Курир 04.05.2023
Тринаестогодишњи ученик ОШ "Владислав Рибникар" на Врачару у Београду, запрепастио је својим хладнокрвним изјавама после масакра. Жао ми што нисам убио све ученике са списка! Хтео сам да се вратим и све их убијем, али ми је у… »
На тврђави у Новом Пазару осванула дирљива порука подршке након стравичног злочина у школи у Београду
Нова 04.05.2023
Свака част, Пазарци. На тврђави у Новом Пазару осванула је порука подршке након стравичног злочина који се јуче догодио у школи у Београду у којем је живот изгубило осморо деце и чувар школе, док је њих 6, укључујући и… »
Дечак за три пута није могао да стекне искуство у стрељани
Политика 04.05.2023
Дечак К. К. (13) који је убио девет и ранио седам особа, није могао за три пута у стрељани да стекне искуство да са таквом прецизношћу, као што је почињено, убије своје другаре, рекла је за Тањуг оружарка Ана Симоновић. Како… »
"Он је размажено, обесно, монструозно: Дете!" Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: "Био ми је у кући, а моја ћерка…
Блиц 04.05.2023
Мајка једне ученице чија је ћерка, како тврди нашла на списку за одстрел Косте Кецмановића (13), прекинула је тишину испред ОШ "Владислав Рибникар" узвицима да је познавала убицу и да није истина да родитељи нису разговарали са… »
Жена све гледала се терасе - открила нове детаље масакра: Звао полицију, ставио капуљачу, спустио ранац и подигао руке
Мондо 04.05.2023
Једна жена је гледа са терасе како се дечак који је направио масакр предаје. Једна жена је гледа са терасе како се дечак који је направио масакр предаје. Србија плаче и сливају се сузе за децом која су убијена јуче ујутру у ОШ… »
НФЛ суперстар послао дирљиву поруку Србији: Један је од најбољих у лиги, а сада се моли за нашу земљу!
Мондо 04.05.2023
Американац који преко баке има корене из Србије поделио је тугу са народом након пуцњаве у којој су животе изгубили радник обезбеђења и осморо ђака. Американац који преко баке има корене из Србије поделио је тугу са народом… »
Потресне сцене и сузе у јутарњем! Водитељка се сломила након масакра у школи, заплакала на сав глас - Тешко ми је!
Мондо 04.05.2023
Водитељка јутарњег програма, Бојана Ристивојевић сломила се усред реченице и заплакала на сва глас. Водитељка јутарњег програма, Бојана Ристивојевић сломила се усред реченице и заплакала на сва глас. У ОШ "Владислав Рибникар"… »
Масакр у Београду стигао до Америке: Огласила се велика НФЛ звезда
Вечерње новости 04.05.2023
Играч Лас Вегас рајдерса Макс Крозби у молитвама је за Србију и породице страдалих ђака у београдској школи "Владислав Рибникар". Фото: Н. Скендерија Вест о тешкој трагедији у Београду обишла је планету великом брзином. Упркос… »
ФОТО, ВИДЕО Више хиљада младих испред школе на Врачару: Одају помен жртвама трагедије
Радио 021 04.05.2023
Више хиљада људи, међу којима су и бројни београдски школарци, окупили су се испред Основне школе "Владислав Рибникар" да одају почаст погинулима у пуцњави која је била у среду, 3. маја. Они су се окупили у 14 часова у улици… »
Још један инцидент у школи: Ученик школе у Калуђерици имитирао сцене јучерашње трагедије: Школа одмах алармирала полицију…
Блиц 04.05.2023
Након трагедије у ОШ "Владислав Рибникар", када је ученик Коста Кецмановић (13) убио осморо вршњака, чувара школе и ранио шесторо ученика и наставницу историје, инциденти у школама у Србији су све учесталији. Основна школа… »
И у Прокупљу, Лесковцу и Врању окупљања поводом трагедије у београдској школи
Јужне вести 04.05.2023
Поводом трагедије која се у среду ујутру догодила у београдској Основној школи “Владислав Рибникар”, када је дете пуцало на ученике, обезбеђење и наставницу и убило 8 ђака и радника обезбеђења, Нишлије, Врањанци и Лесковчани… »
Марко Јанкетић оставио беле руже испред школе у којој се десио масакр: Глумац скрхан од бола због изгубљених живота (фото)
Курир 04.05.2023
Јуче се у школи "Владислав Рибникар" догодио стршан злочин који је потресао целу Србију. Деца, родитељи, јавне личности и бивши ученици ове школе узнемирени су након сазнања да је у основној школи дечак од свега тринаест година… »
Европски великан на српском послао саучешће: Дирљива порука Евролигаша на званичном профилу!
Мондо 04.05.2023
Ове сезоне су два пута играли у Београду, а сетили су се Србије и када је било потребно изразити саучешће. Ове сезоне су два пута играли у Београду, а сетили су се Србије и када је било потребно изразити саучешће. Србија је у… »
Коста К. тренирао „аирсофт“ пре пуцњаве у школи на Врачару: Оружарка открила нове детаље из живота дечака
Нова 04.05.2023
Дечак Коста К. (13) који је убио девет и ранио седам особа, није могао за три пута у стрељани да стекне искуство да са таквом прецизношћу, као што је почињено, убије своје другаре, рекла је за Тањуг оружарка Ана Симоновић… »
Сломљени и уплакани: Милена Поповић и Игор Јурић коначно усликани у јавности, повод је ПРЕТУЖАН (ФОТО)
Стори 04.05.2023
Осам ученика и радник обезбеђења страдали су јуче у пуцњави у ОШ "Владислав Рибникар" на Врачару када је малолетни дечак испалио рафалну паљбу, а поводом незапамћене трагедије која је целу Србију завила у црно, више хиљада… »
У центру Лесковца, Ниша и Врања окупљања поводом трагедије у београдској школи
Решетка 04.05.2023
Поводом трагедије у београдској основној школи, Лесковчани, Нишлије, Врањанци, људи широм југа Србије, позивају грађане на окупљање на градским трговима како би одали пошту страдалима. У Лесковцу се преко друштвених мрежа… »
Основну школу „Владислав Рибникар“ данас памтимо по трагедији- ево по чему је некада била позната
Цити магазине 04.05.2023
У некада елитну Огледну основну школу „Владислав Рибникар“ долазила су деца из целог града да је похађају и уче француски од првог разреда. По томе је била посебна – као школа француско-српског пријатељства. Чак су и Французи… »
Питање новинара након ког је и Вучић заћутао: Снимак конференције за штампу о ком сви данас причају
Цити магазине 04.05.2023
После јучерашње невиђене трагедије у основној школи Владислав Рибникар, многи су искорситили своје медијске термине да паметују, немају основну пристојност према жртвама и развијају теорије, а мало ко је упутио права питања и… »
Градоначелник Миленковић упутио саучешће поводом трагедије у Београду
ОК радио 04.05.2023
Поводом огромне трагедије која се јуче десила у ОШ „Владислав Рибникар“ у Београду, градоначелник Врања др Слободан Миленковић упутио је породицама настрадалих изразе саучешћа. „Са неверицом сам пратио све оно што се дешавало у… »
Вести дана »
Временска прогноза за суботу, 2. мај: Данас променљиво облачно, понегде киша
Бета пре 1 сатјош 1 повезана
У саобраћајној несрећи на путу између Новог Пазара и Рашке повређено седам особа
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Америка повлачи 5.000 војника из Немачке! Доказ све већег раздора између САД и Европе - Пентагон потврдио
Курир пре 1 сатјош 2 повезане