Povezane vesti
Kamatašima sam rekla da joj ne daju pare! Marija Kulić o paklu koji je prošla zbog ćerke: "Televizor nosi u zalagaonicu"
Mondo 04.05.2023
Učesnica Zadruge Marijja Kulić ispričala je rijaliti cimerima kroz šta je sve prošla zbog ćerkinog poroka sa kockom. Učesnica Zadruge Marijja Kulić ispričala je rijaliti cimerima kroz šta je sve prošla zbog ćerkinog poroka sa kockom. Miljana… »
"Niškim i Beogradskim kamatašima sam rekla da joj ne daju pare!" Marija do detalja opisala pakao koji je proživela zbog…
Kurir 04.05.2023
Marija Kulić otkrila je zadrugarima kroz šta je sve prošla zbog ćerkinog poroka sa kockom. - Oni dok su bili u Nišu čoveku iz privatnog stana sve odnesu u zalagonicu - pričala je Marija. - Koliko dugo je to radilo? - pitala je Ana. - Otkako je sa… »
"Niškim i beogradskim kamatašima sam rekla da joj ne daju pare": Marija Kulić progovorila o Miljani i dugovima koje je…
Blic 03.05.2023
Marija Kulić otkrila je kroz šta je sve prošla zbog ćerkinog poroka sa kockom. - Oni dok su bili u Nišu čoveku iz privatnog stana sve odnesu u zalagonicu - pričala je Marija. - Koliko dugo je to radilo? - pitala je Ana. - Otkako je sa njim izašla… »
Vesti dana »
Primirje između Izraela i Hezbolaha stupilo na snagu jutros u 04.00 sata
Vesti online pre 27 minutajoš 23 povezane
Novi napad dronovima na Kijev, povređene tri osobe; ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice
RTS pre 23 minutajoš 8 povezanih
Rast indeksa na Wall Streetu: Analiziraju se dometi Trampovih carina
Blic pre 51 minutajoš 3 povezane